Çok bozuldum

O kadar kalmıyorum ki ya ehehe. 5 güncük. Gerçi ayrılmadığımız sürece başka bir erkeğe bakabileceğimi sanmıyorum, enayi olduğum için. :p
Aman kutlasinlar hindi almışmış hiç oralı bile olma hatta yanina da gelmesin.ailesi de senin gidecegini ve sozlestiginizi bile bile bunu yapiyorsa gicikligina yapti belliki.ogulcuklariyla gecirsinler yılbaşını.arama bile.ben taa burdan gicik oldum seni dusunemiyorum

bence haklısınız yılbaşı gibi özel bir günde sevgilinizle olmak istemeniz gayet doğal zaten her sene beraber kutluyorlarmış ayrıca yurtdışına gidiyormuşsunuz ailesi bu seferlik bir istisna yapıp oğluşlarını azad edebilirdi.

Söyledim. Babam yaşlı ya bana özel hazırlık yapmışlar falan bir sürü şey zırvalıyor. Hazırlık yapmışlar dediği de hindi sevmediği için babası ona özel kırmızı et almış, bu. Dalga mı geçiyor ben anlamıyorum. "Seni de göreceğim sonuçta ne var" falan diyor da yani her gün gördüğü ailesiyle kendimi bir tutmuyorum. Kırmızı etini de başka zaman yiyiversin babasıyla.
12'de mi yeniyormuş bu kırmızı et sadece? Ayyy babasının kuzusu :)
Bunlar çok tehlikeli benden demesi :kahve:

Babasını kıramıyorsa ohooo işin zor. 4 yılını da vermişsin ne diyim. Aileye merhamet duymak hep yanlarında olmak ayrı. Benim eşim de anne babasınin herşeyine kosar ama flört dönemimizde asla beni boşlamadı, yılbaşında kız arkadaslarimlaydim hiç gocunmadi sirf benden ayri kutlamamak icin tek erkek olarak yanımızda oturmustu tüm gece canım benim :) insan değer görmek istiyor esimden önceki erkek arkadasimsa sevgililer gününde bile annesini bi yerlere götüren beni ertesi gün yemeğe davet eden bir tipti. Cok sukur onunla fazla vakit kaybetmedigime. Hala bekar ve annesiyle yaşıyor. Koca adamlarin bu anneye yapışık hali beni deli ediyor

Ne güzel. Benimki aslında arayı bulmak istiyor ama şöyle bir durum var. Bu çocuk ne anne ne baba sevgisi görmüş bir insan, babasının ikinci evliliği 1 yaşında annesi terk etmiş falan filan. Ailesinden gördüğü en ufak ilgi yumuşak karnı olmuş ve nasıl çözebileceğimi bilemiyorum. Ailesi ilgilenmedikçe sıkıntı yok ama ailesinden gördüğü en ufak ilgi onu çok mutlu ediyor.

Açıkçası tehlikeli bir sülale gibi geldi :) Hislerimde yanılmıyorsam.4 yıllık bir ilişkide hiç mi bir yılbaşında olunmaz beraber.Aileye fazlaca düşkün veya korkuyor.Resimlerini görüyorsunuz değil mi daha sonra yılbaşında çekinilen?

Yok yok aldatıldığımı düşünmüyorum. Sadece üstte de bahsettiğim gibi ailesi yumuşak karnı. Böyle durumlarda ara bulamıyor.

azıcık hayal gücünü kullan film falanda mı seyretmiyon :))
yıldırım aşkı diye birşey var.
inşallah italyaya gidiyorsundur:)

Yok Sibirya taraflarına doğru gidiyorum maalesef ehehe :)

12'de mi yeniyormuş bu kırmızı et sadece? Ayyy babasının kuzusu :)
Bunlar çok tehlikeli benden demesi :kahve:

Aile olayı sıkıntılı ya, en üstte açıklama yaptım. Ne yapacağımı bilemiyorum.

Hayır sonra da adı "Ben uğradım sana" oluyor ama lütuf minnet yapılacak bir şey değil ki bu. Ailen de bu seferlik ikinci planda olsa ölmezler sanırım, 40 yılda bir. Benimle aynı evde kalsa yemin ederim git ailenle geçir hatta birlikte gidelim orada geçirelim falan derdim. Yani yine de haksız bulunuyorum bilemedim.

ya ast sen daha iyi bilirsin ama yaptığın programa uymadı mı bu çocuk?
geleneksel bir durum vardıysa sana baştan sen bu daveti vereceğini söylediğinde bunu söylemesi gerekmezmiydi?
ha o zaman gelirim diye düşünüp babasına astla böyle bir program yaptık niye diyemiyor..
babası mı yönetiyor bu çocuğun hayatını?

Yok yok aldatıldığımı düşünmüyorum. Sadece üstte de bahsettiğim gibi ailesi yumuşak karnı. Böyle durumlarda ara bulamıyor.

Yok Sibirya taraflarına doğru gidiyorum maalesef ehehe :)
Aldatmayı nerden çıkardın Can'ım.Belki arkadaşlarıyla görüşecek ailesiyle de az vakit geçirip diye dedim :)

ya ast sen daha iyi bilirsin ama yaptığın programa uymadı mı bu çocuk?
geleneksel bir durum vardıysa sana baştan sen bu daveti vereceğini söylediğinde bunu söylemesi gerekmezmiydi?
ha o zaman gelirim diye düşünüp babasına astla böyle bir program yaptık niye diyemiyor..
babası mı yönetiyor bu çocuğun hayatını?

Aylar öncesinden planlıydı kuşum, yurtdışına gideceğim, bu davet falan. Düşün yani gece 10'da haber verdi babam hindi alacakmış bilmem neymiş çok hevesliler kırmak istemedim. E ben ne olacağım? Hıı doğru, sana uğrarım ilk sonra bizimkilere geçerim diyor. E önce yemek ye sonra bana gel dedim, yok babası yeni yılda tüm çocuklarıyla bir arada girermiş totem motem zırvaladı bir şeyler. Artık sinirden dinlemedim yüzüne kapattım. 10 kez aradı açmadım. Hala arıyor.

Aldatmayı nerden çıkardın Can'ım.Belki arkadaşlarıyla görüşecek ailesiyle de az vakit geçirip diye dedim :)

Ay kusura bakmayın, öyle algılamışım. Zannetmiyorum ya ailesiyle geçiriyor ona eminim. :)

Ben olsam bende bozulurdum bunca zaman ailesiyle kutlamış zaten bu sene de sizinle kutlasın bir de yurt dışına gitme durumunuz varmış.
Zoraki size gelecek ben olsam hiç gelme derim sonuçta içinden gelerek orada bulunmayacak sizin uyarınızla gelmiş olacak.

Herkese merhaba, elimden geldiğince kısa özet geçeceğim.

31 Aralık'ta evimde minik bir davet veriyorum, hem yeni seneyi iyi dileklerle karşılamak hem de 1 hafta sonra yurt dışına gittiğim için küçük bir veda kutlaması gibi. (Döneceğim Türkiye'ye ama yine de vedalaşıyoruz ehehe) Birkaç yakın arkadaşım, kız kardeşim, erkek arkadaşım falan olacaktık. Her hazırlığımı yaptım, evi falan ayarladım. Şurada kaldı 2 gün, erkek arkadaşım beni arayıp çok uzun kalamayacağını, babasının hindi falan aldığını, ailecek kutlama yapmaya çok "heveslendiklerini" falan söyledi. Tamam olabilir ama ailesi benim de hazırlık yaptığımı ve gideceğimi biliyor. Erkek arkadaşım "İlk sana gelirim sonra oraya geçerim" diyor. Babası yeni yılı oğluşuyla kutlamak istiyormuş. Ben de 1 hafta sonra ülke dışına çıkıyorum, onun da finalleri falanı filanı derken 1 aya yakın görüşemeyeceğiz eğer yeni yılda görüşemezsek. Bozulmakta haksız mıyım şimdi? Cidden moralim bozuk, cümleleri de tam toparlayamadım. Eksik bıraktığım ya da anlayamadığınız bir yer olursa sorun lütfen. Şimdiden teşekkür ederim cevaplayacaklara.

Not: Son dakika haber verdi ve "Babam hindi almış yieeaa şimdi beni de yanlarında istiyorlar ben gelemeyeceğim" dedi. "E benim yaptığım hazırlık ne olacak" deyince, "Hıı doğru sana uğrarım önce o zaman sonra bizimkilere giderim" dedi. Sırf yeni yıl değil, yurtdışına gidiyorum, ne olur ne olmaz ölüm var kalım var. İnsan bir vedalaşmak istemez mi en azından, bozulduğum bu oldu daha çok. Zaten her sene ailesiyle kutluyor, bir gününü de bana ayırabilir. Neymiş babası çok bozulurmuş, yaşlılarmış onlar bik bik.
Bir de şu var önceden, gelirim diyip, sonra şöyle bir uğrarıma döndürmüs. Sen sirf sevgilinle başbasa bir gece de planlayabilirdin. O zaman tam ortada kalacakmissin Allahtan arkadaşların gelecek. Sana oyle 1-2 saat uğrayacak sonra geç olmadan evine gidecek kız çocukları gibi. :-) önemli olan yeni seneye beraber girmek deseydin ya. Akşam yemeğini senle yese nolur yemese nolur

Aylar öncesinden planlıydı kuşum, yurtdışına gideceğim, bu davet falan. Düşün yani gece 10'da haber verdi babam hindi alacakmış bilmem neymiş çok hevesliler kırmak istemedim. E ben ne olacağım? Hıı doğru, sana uğrarım ilk sonra bizimkilere geçerim diyor. E önce yemek ye sonra bana gel dedim, yok babası yeni yılda tüm çocuklarıyla bir arada girermiş totem motem zırvaladı bir şeyler. Artık sinirden dinlemedim yüzüne kapattım. 10 kez aradı açmadım. Hala arıyor.
Görüşme bence.görüşmeden git yurtdışına.su hareketi yaptıktan sonra zaten gelse de anlami yok iyice sinirin bozulur

Ben olsam bende bozulurdum bunca zaman ailesiyle kutlamış zaten bu sene de sizinle kutlasın bir de yurt dışına gitme durumunuz varmış.
Zoraki size gelecek ben olsam hiç gelme derim sonuçta içinden gelerek orada bulunmayacak sizin uyarınızla gelmiş olacak.

Gelmesini istemiyorum zaten. Şu an telefonda 14 cevapsız arama, 8 mesaj var. Bakmıyorum, telefonu da uçak moduna aldım.

Evlenirsen buralara daha sık geleceksin gibi. :KK70:
Bozulmakta son derece haklısın ama yapılabilecek birşey yok. O düşünmüyorsa "Ben sevgilimi goremeyeceğim bi sure" diye gidip hindi kemirsin babasıyla.

Aynen katılıyorum size. Gitsin babacığının dizinin dibinde otursun, lades kemiği tutuştursunlar hatta.

Bir de şu var önceden, gelirim diyip, sonra şöyle bir uğrarıma döndürmüs. Sen sirf sevgilinle başbasa bir gece de planlayabilirdin. O zaman tam ortada kalacakmissin Allahtan arkadaşların gelecek. Sana oyle 1-2 saat uğrayacak sonra geç olmadan evine gidecek kız çocukları gibi. :-) önemli olan yeni seneye beraber girmek deseydin ya. Akşam yemeğini senle yese nolur yemese nolur

Aylar öncesinden planlıydı ya benimki de son dakika işi değil. Ailesinden sevgi görmeden yetişen bir çocuk, 1 yaşında terk edilmiş falan. Şimdi ailesinden en ufak ilgi görünce fabrika ayarlarına dönüyor, ne yapacağım bilmiyorum cidden.

Görüşme bence.görüşmeden git yurtdışına.su hareketi yaptıktan sonra zaten gelse de anlami yok iyice sinirin bozulur

Zaten gelmesin -ki şimdi ben böyle yapıyorum diye ailesini ekmeye çalışacak, "Bak senin için geliyorum" falan. Cidden istemiyorum.

Gitsin babasıyla hindisini yiyip öyle gelsin yanına. Daha mantıklı bence. Zaten büyükler için yılbaşı gecesi demek akşam yemeği demek. Yemeği birlikte yedikten sonra gerisine takılmaz herhalde ailesi.

Söyledim. Yok, babası tüm çocuklarıyla bir arada yeni yıla girmek istiyormuş totem motem uğur muğur zırvaladı bir şeyler. Artık suratına kapattım çünkü daha fazla dinleseydim okkalı bir küfür sallardım kendimi tutamayıp.

Ne güzel. Benimki aslında arayı bulmak istiyor ama şöyle bir durum var. Bu çocuk ne anne ne baba sevgisi görmüş bir insan, babasının ikinci evliliği 1 yaşında annesi terk etmiş falan filan. Ailesinden gördüğü en ufak ilgi yumuşak karnı olmuş ve nasıl çözebileceğimi bilemiyorum. Ailesi ilgilenmedikçe sıkıntı yok ama ailesinden gördüğü en ufak ilgi onu çok mutlu ediyor
Daha fena ya tatlım, ilgisiz baba ve üvey anneyi sana tercih ediyor. Halbuki senin baskın gelmen lazım. Olmazsa tavrını koy, benimle olmanı istiyorum de ısrarcı davran ağla sızla. 4 yıla rağmen davet edilmemen zaten çok ayıp. Üstüne bir de ayrı kutlamanız için çabalıyorlar. Kolay olma, hiçbir şey yapamazsan bile canlarını sık huzursuz et. Kusura bakmasınlar da kötü yürekli insanlar bunu hakediyor

bu hikayede birşey eksik.
rolleri değiştir bakalım babana ne söylerdin ve niye söylerdin?

Daha fena ya tatlım, ilgisiz baba ve üvey anneyi sana tercih ediyor. Halbuki senin baskın gelmen lazım. Olmazsa tavrını koy, benimle olmanı istiyorum de ısrarcı davran ağla sızla. 4 yıla rağmen davet edilmemen zaten çok ayıp. Üstüne bir de ayrı kutlamanız için çabalıyorlar. Kolay olma, hiçbir şey yapamazsan bile canlarını sık huzursuz et. Kusura bakmasınlar da kötü yürekli insanlar bunu hakediyor

Onu yapsam kesin gelir ama bu sefer de "Bak senin için ne fedakarlıklar yaptım" gibi bir tavır içine girmesini istemiyorum çünkü bu yaptığı fedakarlık olmayacak. Telefonlarını açmıyorum şimdi bana ulaştığında "Geliyorum al bak memnun musun" gibi bir tavır içine girecek. Kesinlikle gelmesini istemiyorum. Bir yandan da anne eksikliğinin olması mı böyle yapıyor diye üzülüyorum.

bu hikayede birşey eksik.
rolleri değiştir bakalım babana ne söylerdin ve niye söylerdin?

Ben olsaydım ne zamandır sevgilimle bir planım olduğunu ve ekemeyeceğimi söylerdim. Hatta bildikleri için babam böyle bir teklifle gelemezdi bile. Ama garip bir aile takıntısı var çocukluğu hiç aileyle geçmemiş, ergenliği bitti ailesi "oğluşum da oğluşum" diye çıktı piyasaya.

Onu yapsam kesin gelir ama bu sefer de "Bak senin için ne fedakarlıklar yaptım" gibi bir tavır içine girmesini istemiyorum çünkü bu yaptığı fedakarlık olmayacak. Telefonlarını açmıyorum şimdi bana ulaştığında "Geliyorum al bak memnun musun" gibi bir tavır içine girecek. Kesinlikle gelmesini istemiyorum. Bir yandan da anne eksikliğinin olması mı böyle yapıyor diye üzülüyorum.

Ben olsaydım ne zamandır sevgilimle bir planım olduğunu ve ekemeyeceğimi söylerdim. Hatta bildikleri için babam böyle bir teklifle gelemezdi bile. Ama garip bir aile takıntısı var çocukluğu hiç aileyle geçmemiş, ergenliği bitti ailesi "oğluşum da oğluşum" diye çıktı piyasaya.

tamam bunu söylerdin de niye?
ona duyduğun saygıdan mı, sevgiden aşktan mı, ailenle olmak yerine onunla olmayı tercih edeceğinden mi yoksa önceden söz verdiğin için mi?

Back
X