Çok bunaldım artık tahammül edemiyorum

Pamuku

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2021
73
23
3
Merhabalar 8 yıllık evliyim kaynvldmn sürekli birilerini bana örnek göstermesinden bana alttan alttan laf vurmasından çok yoruldum evliliğin ilk yıllarında çok tartışıyodk eşimle şimdi iyiz ama onun bana laf vurması bir türlü bitmedi eşim hatasını kabul ettiği halde sen hatalı değilsindir diyormuş adam kabul ediyor ama o etmiyor toz kondurmuyor iyide olsam hep hor gördü kendimi çeksem yine bir şekilde laf vuruyor çocuklar olmasa bir saniye durmuycam çok yoruldum artık

Ne yapsan boş..onu degiştiremezsin ben de yaşadim 19 yillik kv.Bir sevemedi beni.Ben artik takmiyorum gerektiginde cevabini veriyorum ama şu var onun yüzünden binlerce km uzağa taşındım son birkac yildir ve uzaktan da ugraşiyor ama bir yere kadar.Dönüp bakiyorum geçmise aslinda ne gereksiz üzmüsüm kendimi.Olan bana oldu onun kafasi asla degismedi.

Screenshot_2021-11-21-23-21-44-927_com.android.chrome.webp

Böyle bir kitap var genel olarak insanlara sınır koymakla ilgili.Tavsiye ederim okuyun.

Gercekten bu kadar önemli mi sizin icin? Hayatinizin merkezine almissiniz resmen. Ona birseyleri kabul ettirmek ya da kendinizi beğendirmek zorunda degilsiniz. Konussun dursun. Umursamayin.

Etrafta örnek gösterilecek kaynana yok mu 🙈
Çok var bana överek anlattığı kızın kaynvaldsi o kadar iyi bir insanki kıza karşı hoşgörülü anlayışlı sevecen kızda hâliyle onlara karşı iyi ben geldiğimden beri çok sıkıntı çektim gurbetteyim hep yalnız kaldım psikolojim çok bozuldu artık altta kalmak istemiyorum açık açık konuşucam işe yaramasada bende yara olmasın artık

Merhabalar 8 yıllık evliyim kaynvldmn sürekli birilerini bana örnek göstermesinden bana alttan alttan laf vurmasından çok yoruldum evliliğin ilk yıllarında çok tartışıyodk eşimle şimdi iyiz ama onun bana laf vurması bir türlü bitmedi eşim hatasını kabul ettiği halde sen hatalı değilsindir diyormuş adam kabul ediyor ama o etmiyor toz kondurmuyor iyide olsam hep hor gördü kendimi çeksem yine bir şekilde laf vuruyor çocuklar olmasa bir saniye durmuycam çok yoruldum artık
Siz de ona aynisini yapin.

Gercekten bu kadar önemli mi sizin icin? Hayatinizin merkezine almissiniz resmen. Ona birseyleri kabul ettirmek ya da kendinizi beğendirmek zorunda degilsiniz. Konussun dursun. Umursamayin.
Çok doğru ama sinir bozucu haksız olduğu halde bunu hiç görmemesi ve vicdan yoksunluğu

Ne yapsan boş..onu degiştiremezsin ben de yaşadim 19 yillik kv.Bir sevemedi beni.Ben artik takmiyorum gerektiginde cevabini veriyorum ama şu var onun yüzünden binlerce km uzağa taşındım son birkac yildir ve uzaktan da ugraşiyor ama bir yere kadar.Dönüp bakiyorum geçmise aslinda ne gereksiz üzmüsüm kendimi.Olan bana oldu onun kafasi asla degismedi.

Niye görüsüyorsunuz?
Çok yakın oturunca görüşülüyor ne yazık ki ama açık açık konuşmanın zamanı geldi anlamayacak biliyorum ama

Zaten yıllardır psikolojimi bitirdiler

Kocamla iyiyiz diyorsunuz ama cocuklar olmasa bir saniye durmam bunaldim diyorsunuz. Kocaniz size karşı iyi bir eş ise ona da haksizlik ediyosunuz böyle. Kayinvalide icin bosanilir mi? Nedne bu kadar umrunuzda ki? Onunla mi evlisiniz?

Üç maymunu oyna. Duyma onu. Gitme yanına. Muabbeti tamamen kes hatta. Madem senden memnun degil, görüşmenin anlamı yok.

Back
X