• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok bunaldim artik

fiyonk35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.555
889
123
Slm arkadaşlar.oyle bunaldimki anlatamam.dahavoncede konu acmistim.otuz yaşında bir erkek kardeşim var.is beğenmiyor.istedigi işler olmuyor.bekliyor bakalım daha nereye kadar.evde canı sıkılıyor sürekli.annemde ondan bunaliyor kimseye gidemiyorum kimseyi kabul edemiyorum diye.yillardir hergun bende.bunaldikca daraldikca gelip bana anlatıyor.hadi ablasiyim bunalmistir diyorum.ama her zaman kafa çekmiyor.yillardir buduurm boyle.gunde enaz üç kere gelir.evimde istediğin gibi hareket edemiyorum.biyere gidemiyorum.kimseyi kabul edemiyorum.anbeme bunu yıllardır söylüyorum.anne bak bu alıyorum lütfen bu işleri sen ayarla diyorum.ozamanda bana kin besliyor.ama benimde kendimce soeunlarim sıkıntılarım çocuklarım var.kocamdan çok kardeşimi goruyorum.annem biyandan dert anlatır kardeşim biryandan.hic arkadaşım kalmadı onlar yüzünden.radar gibi kardeşim hep basimda.kimle arkadaşlık yapsam annem yok onun bakışını beğenmedim yok bu iyi biri değil.herkese bir kulp taktiği şimdiye kadar.Artik canım hicbirsey istemiyor kafam kalkmıyor.kebdi halime kalmak istiyorum.sabah kalkıp çocuklarımla kahvaltı yapıp biyere gideceksem gideyim birini kabul edeceksen kabul edeyim diyorum ama kardeşimi beklerken günüm berbat oluyor.bunu anneme defalarca anlattİm.annecim bak kazık kadar adam.hep onun iş sıkıntısını dinlemekten bunaliyorum diye.ama annem cocuklusun zaten kimse istemez seni diyor.biyere gidecek olsam gitme napcan işte o kişinin bakışını beğenmedim yok öle yok böle.valla artık hayattan sogudum.hep uykuluyum depresyondan.esimede söyleyemiyorum böyle diye.misafirim gelsin kardeşim bende yada misafir varken çıkıp geliyor.tamam ablasiyim derdine ortak olayım ama ben koca gün kardesimden başka kimseyi görmüyorum.soyleyincede kötü oluyorum.artil kalbim ağrıyor kendimi sikmaktan oooofff offff

Kardeşiniz tuhaf, anneniz ondanda tuhaf. İkisinide karşınıza alın ve bundan sonra ben sizi davet etmeden gelmeyin. Sayenizde eşime, çocuklarıma, arkadaşlarıma, kendi hayatıma vakit ayıramaz oldum diyin. Alınan alınsın.

Kardeşiniz tuhaf, anneniz ondanda tuhaf. İkisinide karşınıza alın ve bundan sonra ben sizi davet etmeden gelmeyin. Sayenizde eşime, çocuklarıma, arkadaşlarıma, kendi hayatıma vakit ayıramaz oldum diyin. Alınan alınsın.
Kacinciya söylüyorum anlayan yok işlerine yaramıyor.aynn öyle kendi hayatım diye birşey yok.sabah bir başlıyorlar bütün günüm suratım aşık geciyor.annem beni çok yipratti

Kardesinizle aranız mesefali mi ki arkadaşım misafirim gelecek bugünlük gelme diyemiyorsunuz. Ya da sabah kahvaltiua gideceğiz ailecek sonra görüşelim ablacim deseniz olmuyor mu

Kardesinizle aranız mesefali mi ki arkadaşım misafirim gelecek bugünlük gelme diyemiyorsunuz. Ya da sabah kahvaltiua gideceğiz ailecek sonra görüşelim ablacim deseniz olmuyor mu
Soylesemde anlamıyorlar ki .anneme kin gelsdiyse gittiyse hepsini söylüyor sonra annem niye onu kabul ettin niye bunu kabul ettin kafa tutuyor.hep hesap vermek zorundayım oblara.herkesin kardeşi var ailesi var bikadarda yuklebilmex diyorum.yillardir boyle.cevremi dağıttılar resmen

Kacinciya söylüyorum anlayan yok işlerine yaramıyor.aynn öyle kendi hayatım diye birşey yok.sabah bir başlıyorlar bütün günüm suratım aşık geciyor.annem beni çok yipratti
Anlayan yok diye bir şey yok. Söylediklerinizi uygulayın bakın nasıl anlıyorlar :)

Annenize neden kazık kadar adam vs dert anlatıyorsunuz ki belli ki anneniz ıcın oglu biricik.
Kardesinize söyleyın, hergun dert dinlemekten bunaldıgınızı arkadaslarınızın gelecegını musaıt zamanda onu arayacagınızı soyleyın.
Kırılır diyeceksiniz eminim, hayatınız bos kagıda dönmüş kırılması gerekiyorsa kırın.
Anneniz kin mi gudecek, alsın oglunu evınde gutsun kinini.
Her gun gorumcenız gelse, Kocanıza hallet bu meseleyi dersınız.
Bu meseleyi halletmekte sızın göreviniz.

Anlayan yok diye bir şey yok. Söylediklerinizi uygulayın bakın nasıl anlıyorlar :)
Enaz üç kere geliyordur .daha da artıyor.anneme sorsanız güya bana hiç karışmaz fazla gelmez gitmez.ama hep kardeşimi yolluyor.soyleyincede ben suçlu oluyorum.evim dolar yaşardı.simdi artık birtane arkadaşım kalmadı.anneme söyleyince zaten sen ccocuklusun diye istemezler zaten seni diyor

Annenize neden kazık kadar adam vs dert anlatıyorsunuz ki belli ki anneniz ıcın oglu biricik.
Kardesinize söyleyın, hergun dert dinlemekten bunaldıgınızı arkadaslarınızın gelecegını musaıt zamanda onu arayacagınızı soyleyın.
Kırılır diyeceksiniz eminim, hayatınız bos kagıda dönmüş kırılması gerekiyorsa kırın.
Anneniz kin mi gudecek, alsın oglunu evınde gutsun kinini.
Her gun gorumcenız gelse, Kocanıza hallet bu meseleyi dersınız.
Bu meseleyi halletmekte sızın göreviniz.
Sinir krizlerine giriyorum artık o derece.belki annem frenler diyorum ama annem sahada korukluyor.beb zaten çocuklarımdan bunaliyorum.birde üstüne kardesim.

Sinir krizlerine giriyorum artık o derece.belki annem frenler diyorum ama annem sahada korukluyor.beb zaten çocuklarımdan bunaliyorum.birde üstüne kardesim.
Ben böyle hayattan zevk almiyorum sınır krizine giriyorum annem herseyıme karısı yor hayatım mahvoldu dıyıp, hıcbısey yapmayan insanlara yardım edilmeyeceğini dusunuyorum.
Mesela size. Böyle gecer sızın hayatınız.

Arkadaşım evin ayrı yolun ayrı. Artık çekirdek ailenle bir ailesin. Annenin kardeşinin müdahalelerine izin verme . Al çocuğunu çık dışarı. Arkadaşın yoksa da gez toz alışveriş merkezine git. Senin evinde kendi evleri gibi rahatlar demekki. Kardeşin mi geldi. Biz de dışarı çıkıyorduk de kabul etme . Üç kere telefonla aradılarsa bir kere aç. Yavaş yavaş alıştır.

Ben böyle hayattan zevk almiyorum sınır krizine giriyorum annem herseyıme karısı yor hayatım mahvoldu dıyıp, hıcbısey yapmayan insanlara yardım edilmeyeceğini dusunuyorum.
Mesela size. Böyle gecer sızın hayatınız.
Kacinciya söylüyorum arkadaşım.yillardir kardeşim bende.komsularim bile kızıyorlar anneme.ben bişey dedimi benden kötüsü yok

Enaz üç kere geliyordur .daha da artıyor.anneme sorsanız güya bana hiç karışmaz fazla gelmez gitmez.ama hep kardeşimi yolluyor.soyleyincede ben suçlu oluyorum.evim dolar yaşardı.simdi artık birtane arkadaşım kalmadı.anneme söyleyince zaten sen ccocuklusun diye istemezler zaten seni diyor
Mutsuz insan her zaman başkalarınıda mutsuz etmeye uğraşır. Annenizde onlardan biri, kusura bakmayın.. Evet anne suçluyum bundan sonra böyle işinize geliyorsa diyin. Kardeşinizide kapıdan geri postalayın. İşsiz olabilir ama üstüne bildiğin asosyal. Cafe de bile çalışmaya girse ortam yapar kendine hayat enerjisi gelir. Kene gibi yapışmışlar size izin vermeyin bu duruma. Yakında antidepresana başlatırlar sizi..

Arkadaşım evin ayrı yolun ayrı. Artık çekirdek ailenle bir ailesin. Annenin kardeşinin müdahalelerine izin verme . Al çocuğunu çık dışarı. Arkadaşın yoksa da gez toz alışveriş merkezine git. Senin evinde kendi evleri gibi rahatlar demekki. Kardeşin mi geldi. Biz de dışarı çıkıyorduk de kabul etme . Üç kere telefonla aradılarsa bir kere aç. Yavaş yavaş alıştır.
Benim evimde internet var diye geliyormuş.izaman sende bağlaf evine diyorum.cok müdahale ediyorlar .valla öyle daraldim anlatamam

Mutsuz insan her zaman başkalarınıda mutsuz etmeye uğraşır. Annenizde onlardan biri, kusura bakmayın.. Evet anne suçluyum bundan sonra böyle işinize geliyorsa diyin. Kardeşinizide kapıdan geri postalayın. İşsiz olabilir ama üstüne bildiğin asosyal. Cafe de bile çalışmaya girse ortam yapar kendine hayat enerjisi gelir. Kene gibi yapışmışlar size izin vermeyin bu duruma. Yakında antidepresana başlatırlar sizi..
Geç bile kaldım antidepresana.is beğenmiyor.bit bit bana dertlerini kusuyirlar durmadan.bir insan kalmadı çevremde .çünkü hep kardeşimi bekliyorum.cok misafirim varken girdi yanlarına olmuyo yani gönül rahatlığıyla kabul edemeyince bende kimseye gitmiyorum kimseyide kabul etmiyorum.biyere git elli kere ararlar arkamdan nerdesin nerdesin zaten rahat oturamiyosunki

Vallaha kardesimde olsa kimseyi bu kadar çekemem.siz soylesenizde sozunuzun arkasında duramiyorsunuz.soylediniz yine mi geldi çeker kapıyı çıkarım.gelsin kapıyı acmam.annem mi söylendi.hayatima karışma bı daha yaparsan gelmem derim ve gitmem.siz dik duramiyorsunuz bence.hepimizin ailesinde var ufak tefek şeyler onlar idare edilir de bu ne böyle.hayatinizi istila etmişler resmen.

Vallaha kardesimde olsa kimseyi bu kadar çekemem.siz soylesenizde sozunuzun arkasında duramiyorsunuz.soylediniz yine mi geldi çeker kapıyı çıkarım.gelsin kapıyı acmam.annem mi söylendi.hayatima karışma bı daha yaparsan gelmem derim ve gitmem.siz dik duramiyorsunuz bence.hepimizin ailesinde var ufak tefek şeyler onlar idare edilir de bu ne böyle.hayatinizi istila etmişler resmen.
Hayat diye birşey kalmadı zaten.gece bendeydiler annemle ikisi.sabah yüzümü yıkarken kardeşim çıktı geldi.bismillah hemen başladı ablatmaya öyle bir bagirmisimki.yeter artık yeter dedim bunaltmayin artık diye

Siz hayatınızı bundan sonra istediğiniz gibi yaşayın. Siz rahatsız olacağınıza onlar rahatsız olsun. Siz onlara uymayın onlar size uysun. İş sizde bitiyor!

Back
X