- Emoji Skoru
- 9
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Cilekreceli35
Selam arkadaşlar daha önce konu açmıştım gurbette aileden uzak tek başına çocuk büyütüyorum oğlum 9 aylık ve aşırı hareketli hiçbir şey yapamıyorum ev savaş alanı gibi büyükşehirde dört duvar arasında bebeğimle yalnızım birkaç gün önce ailemin yanından geldim bir çocuğu bir köy büyütür derler ya hiç sıkılmadım annemler çocuğa baktı ben de biraz olsun dinlendim eşimle dostumla görüştüm şimdi yine kendi evime geldim yalnızlığımla başbaşayım bir sürü şey yapmam lazım ama hiç canım istemiyor ki oğlum da çok huysuz bu ara o da müsade etmiyor hiçbir şeye kapımızı hiçkimse çalmıyor annemlerde o kadar mutluydum ki komşularımız ailemiz gibi burda ölsek kimsenin ruhu duymaz eşimi seviyorum onun işinden dolayı buraya tayin istedim ama çok pişmanım çok kolay bir hayattan çok zor bi hayata geldim memleketimde olsaydım bebeğime annem bakar 5-10lık mesafedeydi işyerim hemen bebeğime gelirdim şimdi eve 1.5saat işyerim henüz işe başlamadım ama kafamda dönüp duruyor neden buraya geldim diye eşime de hep söylüyorum senin yüzünden burdayım tek başıma kaldım diye çok büyük bunalımdayım