• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok bunaldım artık

Selam arkadaşlar daha önce konu açmıştım gurbette aileden uzak tek başına çocuk büyütüyorum oğlum 9 aylık ve aşırı hareketli hiçbir şey yapamıyorum ev savaş alanı gibi büyükşehirde dört duvar arasında bebeğimle yalnızım birkaç gün önce ailemin yanından geldim bir çocuğu bir köy büyütür derler ya hiç sıkılmadım annemler çocuğa baktı ben de biraz olsun dinlendim eşimle dostumla görüştüm şimdi yine kendi evime geldim yalnızlığımla başbaşayım bir sürü şey yapmam lazım ama hiç canım istemiyor ki oğlum da çok huysuz bu ara o da müsade etmiyor hiçbir şeye kapımızı hiçkimse çalmıyor annemlerde o kadar mutluydum ki komşularımız ailemiz gibi burda ölsek kimsenin ruhu duymaz eşimi seviyorum onun işinden dolayı buraya tayin istedim ama çok pişmanım çok kolay bir hayattan çok zor bi hayata geldim memleketimde olsaydım bebeğime annem bakar 5-10lık mesafedeydi işyerim hemen bebeğime gelirdim şimdi eve 1.5saat işyerim henüz işe başlamadım ama kafamda dönüp duruyor neden buraya geldim diye eşime de hep söylüyorum senin yüzünden burdayım tek başıma kaldım diye çok büyük bunalımdayım 😣
Söyledi

Merhaba uzakta çocuk büyütmek gerçekten zor ben yurtdışındayım doğuma bile gelemedi ailem. Eşim izin bile alamamıştı gerçekten zor çok iyi anlıyorum. Kızım şimdi 8 aylık daha iyiyiz biz. Ben her zaman kızımdan moral aldım aslında bazı anlar tavana bakmaktan artık ağlamak istiyordum ama onu düşünüyordum onlar için çok daha zor. Dünyayı tanımıyorlar insanları tanımıyorlar hiçbir şeyi bilmiyorlar onlar için çok korkunç olmalı diye düşündüm. Haftasonu bir saat bile dışarı çıkmak yine iyi olur diye düşünüyorum ben telefon uygulamalarından ve kitaplardan da destek aldım. Ya da yapmayı çok sevdiğiniz bir şey varsa on dakika bile olsa ayırmanızı öneririm ne kadar zor olduğunu bilerek söylüyorum bunu:)

İzmirde yaşıyorum var ama bebekle cesaret edemedim henüz şu an izindeyim iş arkadaşlarım var ama çok uzaklar bana herkes işinde gücünde ailesi var komşum var bitane o da yeni işe başladı
Bende İzmirdeyim özelden mesaj yazılmıyor kapatmışsınız diye mesaj atar mısınız demiştim de belki yakınızdır diye merak ettim

Bence işe döneceksen yakına gitmelisin 3 saat yolda mı geçer eşin ne iş yapıyor?
Eşim özel bir firmada çalışıyor.. eşim dünya iyisi bir insan şu ana kadar el üstünde tuttu hep beni mutlu etmek için elinden geleni yapar bir kötü sözü yoktur bunları düşünüyorum kendimi motive etmek için

Merhaba uzakta çocuk büyütmek gerçekten zor ben yurtdışındayım doğuma bile gelemedi ailem. Eşim izin bile alamamıştı gerçekten zor çok iyi anlıyorum. Kızım şimdi 8 aylık daha iyiyiz biz. Ben her zaman kızımdan moral aldım aslında bazı anlar tavana bakmaktan artık ağlamak istiyordum ama onu düşünüyordum onlar için çok daha zor. Dünyayı tanımıyorlar insanları tanımıyorlar hiçbir şeyi bilmiyorlar onlar için çok korkunç olmalı diye düşündüm. Haftasonu bir saat bile dışarı çıkmak yine iyi olur diye düşünüyorum ben telefon uygulamalarından ve kitaplardan da destek aldım. Ya da yapmayı çok sevdiğiniz bir şey varsa on dakika bile olsa ayırmanızı öneririm ne kadar zor olduğunu bilerek söylüyorum bunu:)
Sizinki de çok zormuş🥹 her gün akşamüstü parka çıkıyoruz bebekle eşim de geliyor çok iyi geliyor bana da oğluma da mesele tam olarak bunlar değil zaten aileme çok bağlıyım onlar da bana hele torunlarına tapıyorlar onlardan uzakta büyüyor o da zoruma gidiyor

Sizinki de çok zormuş🥹 her gün akşamüstü parka çıkıyoruz bebekle eşim de geliyor çok iyi geliyor bana da oğluma da mesele tam olarak bunlar değil zaten aileme çok bağlıyım onlar da bana hele torunlarına tapıyorlar onlardan uzakta büyüyor o da zoruma gidiyor
Ben de öyleydim buraya geleli iki yıl oldu. Üç tane de küçük yeğenim var aşırı düşkünümdür başlarda çok zordu ama insan alışıyor eşimin de sayesinde tabi ama özellikle bebeğim olunca biraz daha kolaylaştı. İnsan onlar görmeden büyüyor çocuğumda onları göremiyor diye üzülüyor ama iyi ki telefonlar var. Biraz zamana bırakın kendinizi üzmeyin yine de bence her şeyi hissediyorlar miniklerimiz 🥰

Yani eğer geri dönme ihtimaliniz yoksa artık durumu kabulleneceksiniz.

Çocuk ayaklanınca park,oyun alanı derken sosyalleşme imkanı daha çok oluyor bence.

Back
X