Etrafındaki insanların sözlerine aldırış etme derim.Daha önünde uzun yılların var elbet aşkı tadacaksın ama bu dış güzellik için değil de kalbine ve gönlüne hitap ettiği için olsun.Sen bunu etrafındakilere güzel dille anlatırsan sorun kalkacaktır ya da tatlı dille uyar onları konuşmayı dene.
Öncelikle çok teşekkür ederim es geçmediğiniz için :) Zaten dış güzelliğe,yakışıklılığa önem vermem yani aman aman olmadıgı sürece arkadaşlarıma defalarca anlattım hatta benden gizlice biriyle sevgili yapmışlardı teklifini kabul etti demişler
arkadaşlarının dediğine neden bu kadar takılıyorsun ki boşver isteyen istediğini desin sen önüne bak.amacın hedefin herzaman okuyup hayatını kurtarmak olsun.zamanı gelincede seveceğin biri çıkacaktır.illaki şart değil herkezin sevgilisi olması ..
Rica ederim canım.Sen arkadaşlarına boşver takılma canım onlar istediklerini desinler onlar öyle diyor diye de kimseyle sevgili olma.Her şeyin elbette zamanı var şimdilik okuluna adape olup odaklanıp çalışmalısın.Sevgili elbet zamanı gelince olur.
İnşallah ya buraya yazmak istedim moral bulmak içinOlmayacağımda ama eminimki pişman olacaklar çünkü üzüntüden başka bir şey değil...
Bosver öyle arkadaslarin sana bi faydasi olmaz canim kimseyi takma derslerine odaklan
Ahh bunu o güzel arkadaşlarım anlasa bir de onların varda ne oldugunu görüyorum dersleri yerde :/ Nasıl olsa evlenmeyeceksin niye çıkmıyorsun hayatına renk olsun ilerde çocuklarına anlatırsın diyorlar ama ben çocuklarıma veya eşime gidip eski sevgilimi mi anlatacağım?
Olurlar elbet bir insanın emin ol canım bazen bir haftada bile düşüncesi değişebiliyor.Şu an arkadaşların bu şekilde düşünüyor olabilirler ama biraz daha zaman ilerlesin yaşlar olgunlaşsın onların da düşünce yapıları değişiecek yaptıkları her hareketi saçma bulacaklar.Hepimiz de oluyor bunlar.
Düşünce yapımız,kıyafetimiz zamanla hepsi değişiyor o yüzden onlarında düşünceleri değişir mutlaka.Sen üzülme takılma onlara dediğim gibi sadece hedefine okuluna odaklan.
aynen doğru düşünüyorsun eşine çocuklarına eski sevgilinimi anlatcaksın.arkadaşların saçmalamış./COLOR]
Evet mesela geçen yıl aklım beş karış havadaydı gezerdim sürekli sonra bir gün aklım başıma geldi.Evet dediğiniz her şey başıma geldi zaten ergenlik dönemindeyiz düşüncelerimiz karmakarışık duygularımız karışık..Kendime geldim sizin yazdıklarınızla neden onları takıyorumki sonuçta ne zamana kadar sürecek bunlar :) Ay ne kadar teşekkür etsem az size :))
Rica ederim canım bir nebzede olsa yararım olduysa ne mutlu
Bir nebze mi benim için çok önemli bir karardı kafam rahat olacak üzülmeyeceğim küçük gibi görünsede ne kadar büyük bir iyilik yaptınız ay çok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?