çok bunaldım bi akıl verin lütfen

fstklcklt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
103
0
46
Muğla
merhaba kızlar. ben bu yıl üniv. son sınıfa geçtim. inşallah mezun olucam. 3 yıllık bi erkek arkadaşım var 4. yılımıza gircez . o benim ailemle bende onun ailesiyle tanıştım bir tek ailelerimiz tanışmadı. onuda bu yıl tanıştırmayı düşünüyoruz .sevgilime çok güveniyoru aramız iyi ailemde onu seviyo ama benim asıl canımı sıkan konu şu . mezun olduktan sonra sevgilim öğretmenlik yapmak istemiyo ( oda 4. sınıfa geçti aynı üniv.deyiz) babasının işini devam ettircek x şehrinde ve o şehirde kalmak zorunda esnaf olck yani. bende kpss ye girmek istiyorum ailemde devlette çalışmamı istiyo. ama sevgilim doğu görevini yapmamı x şehrine atanamama ihtimalimi sorun ediyo. nolcak napcaz okul bitsin askere gidip gelelim evlenelim diyo .bende ya atanamazsam diyorum olmaz öle şey ben hemen evlenmek istiyorum diyo ne yapmam gerek gerçekten çok kararsız kaldım kızlar . bu konu sürekli aramızda sorun oluyor. o özel bi okulda çalış diyor ama ben iş güvencem olmaz diye istemiyorum. aslında anlatacak bir çok şey var ama kafamı toparlayamıyorum. sizden bu kadar acil yardım istememin nedeni bu yıl benim için çok önemli ama ben aklımda böyle sorunlar varken kafamı toparlayamıyorum .aileme sorduğumda onlar ayrılma sevgilinden o ikna olur diyolar ama olmaz ben biliyorum olmuyoda zaten. sizden başka bu konuda yardım isteyeceğim kimse yok lütfen bi akıl verin .onu seviyorum ama bu şekilde nasıl yürücek çok çıkmazdayım. ayrıca sevgilim evlenipte ayrı şehirlerde yaşamayada kesin karşı istemiyor.:84: x şehrinden başka yer olmaz onun için . cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler kızlar:13:

bu arada o sadece onun çalışacağı x şehrine atanmamı kabul edio onun dışındak yerleri istemiyo. kızlar ben tam toparlayamadım kafamı siz aklımıza takılan yerleri sorun ben cevaplayayım

Özelde çalışmak çok zor,bence önce atanıp göreve başlayın,sonra eş durumundan tayin istersiniz.Bunu kabul etmeli,yoksa ileride gebelik vs olduğunda işi bırakmanı da isteyecek ve ev hanımlığı yapacaksın.Yani dışarıdan böyle görünüyor.Pişman olmak istemiyorsan önce iş sonra eş.

önce senin kendi hayatın,isteklerin gelir arkadaşım.
önce sen memnun,mutlu olacaksın ki karşındakini de mutlu edeceksin.
hem eğer onun memleketine atanamazsan 2 sene sonra tayin diye bir şey var.
o da azıcık beklesin ne var bunda.
resmen şımarıklık yapıyor.
sen başka şehre gidip,zorluğunu çekmeye razısın,o kendi keyfine göre senin hayatını şekillendirme hakkı buluyor.

bence ilk başta kpss'yi kazanıp atanmaya bakın zaten atamalar sıkıntılı öğretmenler atanamıyor bide yıl kaybederek bu şansınızı daha da düşürmeyin.siz bu x şehrinde yaşamak istiyor musunuz peki ?

haklısın canım cevabın için teşekkür ederim

evet gerçekten istiyorum ama kendi işiminde olmasını garantide olmayı istiyorum canım

cevaplarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar bugün knuştuk biraz ve biraz orta yol bulduk gibi. şöyle konuşuldu en son : ben nereyi kazanırsam kazanayım evlenicez sonra 2 yıl zorunlu görevimi yapıp x şehrine onun yanına tayinimi isticem. umarım bu olur çünkü ikimizde ayrı yaşamak istemiyoruz. severken böyle bişeyden dolayı ayrılamıyoruzda .hayat gerçekten zor :84:size bi sorum olucak sizce bu şekilde nasıl devam edebiliriz yani tamam şu an için böyle konuşuldu ama bu süre 2 yıldan çok olursa o bekler mi ya da nasıl olur hiç bimiyorum. böyle konularda onu kırmak istemiyorumda çok garip gerçekten canlarım .size çook teşekkür ederim yanımda olduğunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…