Öncelikle bir çocuk isteme hayalimle yazıyorum. Ve dünyada buradaki anneleri çocuklarıyla huzurlu olmalarını diliyorum her zaman. Ben ümitsizlikte boğulmak üzeriyim
Bu Konuyla ilgili bir sürü yazılar okudum araştırdım sordum ama yok değişen hiç bir şey yok.. 9 aydır evliyiz ama nasıl bir evlilik hala çözemedim Çok bunaldım eşim benimle ilişkiye girmiyor ve benden etkilenmediğini söylüyor ne denediysem nasıl konuştuysam olmadı. İnanın aklınıza gelebilecek her yolu denedim.. Bir birimizi çok severek evlendik, beni aldatmıyorda evden işe işten eve ama şu dokuz ayda sadece 3 kez benim zorumla bi ilişkimiz oldu.. O kadar kötüyüm ki kimseyle konuşamıyorum, içime ata ata bende kötü olmaya başladım. Üroloğa gitmeye ikna ettim gittik ve bişey yok dedi.. Psikiyatriye gittik konuşmuşlar ama Eşim onun söylediklerini bende biliyorum dedi
Bu konu açılmadığı zaman sanki hiç yokmuş gibi davranıyor.Sanki insanlığın cinsellik diye bir özelliği yok, İnanın bu kadar görmezden geliyor. Ben artık konuşmak dahi istemiyorum eşimle bu konuyu.. Allah rızası için dua edin bana YALVARIYORUM DUA EDİN

Son düzenleme: