• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok bunaldım.. nasıl baş edeceğimi bilmiyorum artık..:(

tethyss

☆☆☆☆★☆☆☆☆
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
2.433
2.046
773
[B]Kızlar eşimin benimle ilgilenmemesi artık o kadar zoruma gidiyor ki.. doğumgünüm geçti, evlilik yıldönümümüz geçti herşey formaliteden olarak yemek yedik ve bitti hiçbir zaman sürpriz yok, hediye alınacaksa ne istersin alıyım diye sorması... :/ ve bunlardan öte eşimin onu kontrol altına almak istediğimi zannetmesi beni iyice bunalıma sokuyor.. nasıl baş edeceğimi bilemiyorum.. en yakın arkadaşı ile eşinin yaşadıklarına bakıp benide o kadın gibi onu parmagımda oynatmak istediğimi zannediyor deli oluyorum... ve sinirlenmekten öte bu çok zoruma gidiyor.. beni bu şekilde kafasında biçimlendirmesi gerçekten çok üzüyor beni... evlilik terapistini düşünmeye başladım çünkü bu önyargısını kafasından nasıl atacağımı bilemiyorum... yardım edin kızlar ne yapacağımı bilemiyorum..[/B]

Canim mrb.ben 3.5 yillik evliyim ve imzayi attigim gunden beri seninle aynu sikintiyi yasiyorum.benim esim de beni arkadasinin karisina benzetti ve ilk gunden beri sikinti yasiyoruz.surekki bosannaya kalkisiyiruz.simdi 4,5 aylik bi bebegimiz var ve yine bosanma karari almistik.sonunda aike danismanina gitmeye karar verdik.biz de yeni basladik terapilere ama sanki fayda saglayacak gibi.cunku esimde ben de uzman sayesinde yanlislarimizi daha rahat gorebiliyoruz.evliliginiz daha kotuye gitmeden bence uzman yardimi alin.ins kisa zamanda sikintilarinizdan kurtulursunuz

Back