- 2 Eylül 2009
- 1.328
- 493
- 198
- 44
arkadaşlar 5 senelik evliyim. 3 yaşında bir de oğlum var. son zamanlarda yaşadığım bazı olaylardan sonra gereğinden fazla fedakar olduğumu ve bunun beni ne kadar çok yıprattığını anladım. şimdi çevremdekiler yani görümcem olsun eşim olsun, nasıl olsa bu kız birşey demez diyerek iyiden iyiye tepeme çıkmaya başladılar. yani onları suçlamıyorum çünkü ben hep ılımlı oldum da ondan böyle davranıyorlar... en son görümcemin söylediği birşey bana çok koydu ve o an anladım tüm bunları. bizde kalıyorlardı. eşim çamaşır alıp çekmeceyi herzaman olduğu gibi açık bırakmış. giyinme odasında da görümcemlerin valizleri duruyordu ve orada giyiniyorlardı. eşimin kilotlarından birini tersi dışa gelecek şekilde katlayıp koymuşum ama hiç farkında değilim. bana gelip "çekmece açık olduğu için gördüm neden kocanın çamaşırını tersini düzlemeden katladın" dedi... bundan kime ne????????? nasıl istersem öyle koyarım ve kimsenin de osunu busunu merak etmem. görsem de sormam. ayıp... ben de sinirlendiim ve kim üstünden nasıl çıkarıp kirliğe nasıl attıysa o şekilde yıkanmış, katlanmış ve yerine kaldırılmıştır. kimsenin çamaşırını düzlemekle uğraşamam dedim. o da "aaaaaa skandal" dedi ve güldü. güya şakaya vurdu. düşünün ona bana böyle bir soru sorma cesaretini vermişim demek ki ve bundan dolayı çok üzgünüm. şimdi ben nasıl davranmalıyım insanlara da herkes esin nasılsa kabullenir deyip te istediği gibi davranamasın? bana akıl verin lütfen delireceğim....