• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok bunaldım ne yapacağımı bilmiyorum...

lolalucy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
1.328
493
198
44
arkadaşlar 5 senelik evliyim. 3 yaşında bir de oğlum var. son zamanlarda yaşadığım bazı olaylardan sonra gereğinden fazla fedakar olduğumu ve bunun beni ne kadar çok yıprattığını anladım. şimdi çevremdekiler yani görümcem olsun eşim olsun, nasıl olsa bu kız birşey demez diyerek iyiden iyiye tepeme çıkmaya başladılar. yani onları suçlamıyorum çünkü ben hep ılımlı oldum da ondan böyle davranıyorlar... en son görümcemin söylediği birşey bana çok koydu ve o an anladım tüm bunları. bizde kalıyorlardı. eşim çamaşır alıp çekmeceyi herzaman olduğu gibi açık bırakmış. giyinme odasında da görümcemlerin valizleri duruyordu ve orada giyiniyorlardı. eşimin kilotlarından birini tersi dışa gelecek şekilde katlayıp koymuşum ama hiç farkında değilim. bana gelip "çekmece açık olduğu için gördüm neden kocanın çamaşırını tersini düzlemeden katladın" dedi... bundan kime ne????????? nasıl istersem öyle koyarım ve kimsenin de osunu busunu merak etmem. görsem de sormam. ayıp... ben de sinirlendiim ve kim üstünden nasıl çıkarıp kirliğe nasıl attıysa o şekilde yıkanmış, katlanmış ve yerine kaldırılmıştır. kimsenin çamaşırını düzlemekle uğraşamam dedim. o da "aaaaaa skandal" dedi ve güldü. güya şakaya vurdu. düşünün ona bana böyle bir soru sorma cesaretini vermişim demek ki ve bundan dolayı çok üzgünüm. şimdi ben nasıl davranmalıyım insanlara da herkes esin nasılsa kabullenir deyip te istediği gibi davranamasın? bana akıl verin lütfen delireceğim....:(

yuh artık insanlar nelere dikkat ediyolar böyle kime ne
iç çamaşırından ona mı kalmış madem kardeşini çook düşünüyomuş sana belli etmeden düzüne çevirseymiş
herkes herşeyi çok biliyo yüz vermeyin okadar özeline sokmayın kimseyi yahu

akıllanmaya başladın demekki
ben bile 10 yılda daha akıllanamadım
sen daha iyisin benden
kimseye hakettiğinden fazla değer verme
kendini matah bişe sanır
böyle özleine girer

Onami dikkat etmis
ay gülesim geldi :) Insanlar ne komik ya
bidaha yatakodana filan sokma baska insanlari bacim

Bunu kendine dert edip üzme kendini sırnaşık şey Gül geç...kendi terbiyesizliği!!:oklava:

şimdi gelip gitmelere sınırlama koydum. birkaç gündür sabah öğle akşam hiç abartısız yemeğe çağırıyorlar ve gitmiyorum. eşime de söyledim evde ailece olmak istiyorum diye. ama benim daha fazla birşeyler yapmam gerek. laf falan sokmalıyım yani. ki anlasınlar rahatsız olduğumu. kayınvalidemle çok yakın oturuyoruz şimdiye dek kadıncağız tek bir çöpüme bile birşey demedi. bu neden böyle diye sormadı. üstelik pat küt canı isteyince gelmez. ben davet edersem gelir. ama görümceler geldi yaz tatili diye işler saçma sapan bir hal aldı. istanbuldaki görümcem buradan yazlık ev aldı (bu arada çeşmealtında yani çeşmeye yakın bir tatil kasabasında oturuyorum) yazları geliyor. o gelince ev tadilatı bitene kadar bizde kaldı sonra evine yerleşti ve devamlı bizi yemeğe falan çağırıyor. bugün eşim akşam yemeği evde yiyeceğiz dedi. ısrar etti görümcem. eşim canım işlerimiz var belki evde olmamız gerek dedi. ne dese beğenirsiniz? sonra yapın işinizi dedi. düşünün artık. neyse ben yorgunum dedim eve geldik. ısrar üstüne ısrar... bunaldım artık......

işte şimdiye kadar hep evet demişim her dediklerine ki kendilerinde bu cesareti bulabiliyorlar. ben olsam sorarım bir kez hayır mı dedi hadi bir kez ısrar ederim yine mi hayır dedi o zaman tamam derim. saygı duyarım. neden gelmitorsun o işini sonra yap falan da diyemem.... şimdiye dek onlar da iyiler arkamdan dedikoduları yok diye böyle davrandım hata etmişim....

merhaba canım bence onun terbıyesızlıgı bu ınsan hıc dermı oyle ya

aslında bende sen gıbıyım hata senden kotuyum kaynana falan dertlerı yanı benım gormcem pek bılmıs pek ukala bısı pek yuz vermem bakmam bıle gelınce anasına ama gecenlerde carsıya cıktık pazara falan ev alcaz ya ev ısını konusuyoduk ben evı kendımıze alıyoz anneyle babayla yasamıcaz ayrılcaz dedım amanın senmısın dıye bana bı agız acmaz mı ıste nıye bız ayrı yasıcakmısız ıste aylesı kıradamı kalsımıs ıste aylesı kırada kalırsa cok kotu olurmus bu ıste bı ıs varmıs kı ondan ayrılcakmısız ınan sınırıme tıtrıyorum bebek arabasını zor suruyorum agzımı acmadım tek dedım aylene sor nıye ayrılcamızı sımdı gelde gorumceye guzel bı agız acsadım dıye dusunuyorum senın pıs annenın hızmezcısı olmaktan bıktım herseye karısmalarından 1 odada yasamaktan ve sayre nıye saydırmadım dıye ıcımı yıyorum ıste bende senın gıbıyım agzımı acmıcamı bıldıgı ıcın oyle konustu ama evı bı alalım yerleseyım ona agzının payını verıcem :oklava:

işte insan o anda diyemiyor da sonradan geliyor aklına diyecekleri. bende böyleyim ve sinir oluyorum. aynı evde yaşamayı düşünemiyorum bile... bir de bu devirde artık olmaz böyle şeyler. insanlar hizmetçi alıyorlar resmen.... offff çok zor....

amann yazdıklarım boşa gitti herhalde cevaplaya basmadım.şimdi tekrar yazacağım. bi arkadaşım vardı o kadar ısrarcıydıki mazeret kabul etmezdi allah aşkına,allah aşkına diyerek üstelik bi tek bana değil herkeze öyleydi.gelelim öbür meseleye görümceniz çamaşırı size söylediğinde aaaa gözümden kaçmış,keşke ona madem gördün bari düzeltiverseydin deseydiniz,bak o zaman gördüğü şeyi size söylermi.

vallaha doğru söylüyorsun philemon yaaa. ama işte laflar sonradan aklıma geliyor. hazırcevap ve cadı olsam biraz keşke... nefret ediyorum bu halimden. kendimi ezik hissediyorum resmen. ama artık o üzülcek bu kırılcak diye kendimi yıpratmayacağım. herhalde zamanla laf sokmayı da öğrenirim. inşallah.....................................

40 yıl düşünsem aklıma gelmezsempatiksalakcinni
millet nelere kafa yoruyo,nelere dikkat ediyofisfisfiskendi yıkayıp paklasında birde ütüleyip koysun çekmeceye ağbisinin kıymetli çamaşırlarını o zaman:delphin:
tepkinizi tabiki belli edin:1closedeyes:yüz verdik ali'ye,geldi mıştı halı'ya-tatlicadiarzu-

ben müze evi sevmem,ev dediğin biraz dağınık olacak yaşam belirtisi olacak.çocuklarıma asla bağırmadım evi dağıtmayın diye çocuklar kendi evinde rahat edecek,ben elimden geldiğince topladım.evim temizdir ama dağınıklığım olur hiç önemli değil.o ne der bu ne der diye çekinmedim sonuçta burası benim evim,rahat edeceğim alan.çocuklarım ufakken ilk zamanlar yadırgadılar çevremdekiler ama ilerki zamanda hak verdiler.çünkü evleri dağılmasın diye kocalarına,çocuklarına rahat vermiyorlar,sonra nemi oluyar o çocuklar misafirliğe gittikleri evde düz duvara tırmanıyorlar,anneleri ne yapıyor aman nasıl olsa benim evim değil dağılan diyor.şimdi bakıyorum çevremdekiler bana hak veriyor.meğersem onlarda çevremdekiler ne der diye evlerini müze ev yapmışlar.onun için kimsenin konuştuğunu takmam,çünkü değer vermediğim insanı niye kafaya takayım.

bende hazır cevap değildim merak etme zamanla öğreniliyor.ama sinirine hakim olursan oluyor,çünkü sinirlendiğin zaman kelimeler aklından uçuyor en azından benim öyle oluyordu.bide yaş ilerledikçe tecrübe kazanılıyor.herşeye sinirlenmiyor insan.aslında sinirlenmeyince karşındaki dahada çatlıyor çünkü kavga edemiyor içinde kalıyor.

merhaba canım bence onun terbıyesızlıgı bu ınsan hıc dermı oyle ya

aslında bende sen gıbıyım hata senden kotuyum kaynana falan dertlerı yanı benım gormcem pek bılmıs pek ukala bısı pek yuz vermem bakmam bıle gelınce anasına ama gecenlerde carsıya cıktık pazara falan ev alcaz ya ev ısını konusuyoduk ben evı kendımıze alıyoz anneyle babayla yasamıcaz ayrılcaz dedım amanın senmısın dıye bana bı agız acmaz mı ıste nıye bız ayrı yasıcakmısız ıste aylesı kıradamı kalsımıs ıste aylesı kırada kalırsa cok kotu olurmus bu ıste bı ıs varmıs kı ondan ayrılcakmısız ınan sınırıme tıtrıyorum bebek arabasını zor suruyorum agzımı acmadım tek dedım aylene sor nıye ayrılcamızı sımdı gelde gorumceye guzel bı agız acsadım dıye dusunuyorum senın pıs annenın hızmezcısı olmaktan bıktım herseye karısmalarından 1 odada yasamaktan ve sayre nıye saydırmadım dıye ıcımı yıyorum ıste bende senın gıbıyım agzımı acmıcamı bıldıgı ıcın oyle konustu ama evı bı alalım yerleseyım ona agzının payını verıcem :oklava:

ben bişey alacaksam,alana kadar kimseye söylemem çünkü her kafadan başka ses ya insanı soğuturlar yada çok karışırlar.bak şimdi görümcene söylemeseydin bu kadar sinirlenmeyecektin.ben eve alacağım şeyleri eşime bile söylemiyorum çünkü söylersem hayır derse alamam.ama aldıktan sonra bikaç gün söyleniyor hiç cevap bile vermiyorum,sonraki günlerde iyiki almışsın işe yarıyor diyor.onun için kendinizi sinirlendirmemek için bazı şeyleri içinizde tutun,benden size abla nasihati.

Back
X