Çok bunaldım,ne yapıcam ben şimdi:(

LoreNa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
1.235
12
46
Diğer
hemen konuya girmek istiyorum,geçen sene mezun oldum kpss ye bir kere girdim ama puanım çok düşük olduğundan tercih bile yapmadım,sonra ales e hazırlanıyım dedim yükseklisan a başladım,onada girdim aldığım puan 68.
yani anlamıyorum insanların 80 e 90 a ihtiyacı var benim sadece 70 e ihtiyacım var onu bile alamıyorum,arkadaşlarım ve akrabalarımdan ilk kez girenler bile 75-80 aldılar benim ilk girişim bile değil kendimi tam bi aptal gibi hissediyorum artık.
neden yapamıyorum hayır yani çalıştım kaç tane kitap bitirdim neden olmuyo anlamıyorum bunalıma girdim
kpss ye çalısıyorum şimdi ales e de yine gircem ama inanın umudum kalmadı artık.
ne olucam bilmiyorum ben de çalışmak istiyorum zaman geçiyo
güya bu yaz evlenmeyi düşünüyoduk ama ailem işimi elime almadan evlenmemi istemiyo karşı çıkıyo
o kadar bunaldım ki sürekli sinirliyim kaç gündür,dün gece de tartıştık biraz sevgilimle bu konu yüzünden,bilmiyorum ama galiba o beni gerçekten sevmiyo seven insan tartışacağına yanımda olurdu destek olurdu..
onunda kardeşi ve kardeşinin eşi girdi sınava ikiside yüksek puanlar almış..onları söyledi bana işte
çalışma sürecinde yanımda olmuştu hep beraber çalışmıştık bazı zamanlar gidip kitap filan alıyodu bana millet sevgilisine çiçek alır o kitap alıydu hediye olarak
dün tartışırken yazıklar olsun dedi bana geleceğimizi düşnmüyosun dedi daha neler neler..,çok zoruma gitti.şimdi nasıl davranmalıyım bilmiyorum herşeyden umudumu kestim sanki

umut olmazsa hiç bir şey olmaz öncelikle bunu aklına yaz canım ve sakın vazgeçme bence de mesleğini eline al ondan sonra evlen denemekten bıkma yorulma hedeflerinin üstüne gitmelisin hemen bir yenilgi yaşadığın diye bırakamazsın değil mi daha çok çalış daha farklı yöntemler dene başarıcağına inan,inanmak başarmanın yarısıdır..

Umutsuzluk müslümanlara haram kılınmış.

O kadar çalışıp çabalayıp olmuyorsa mutlaka vardır bir hikmeti

Çalışma stratejini değiştir. Kendin çalışıyorsan dersaneye git, netten videolardan çalış

Test çözme ve yorumlama tekniklerinde hataların vardır belki?

Gerçekten aptal olsan üniversiteyi kazanamazdın, yüksek lisans yapamazdın

Bir de her konuda şu sevgilinle tartışma artık

Belki de sorunun bir şeyi fazla gözünde büyütmek, stres yapmak

E haliyle stres başarısızlığı getirir.

evt cnm ama bir kere yaşamadım bu yenilgiyi 3-4 kere yaşadıminanmak istiyorum ama şu an bilemiyorum. insanın hevesi kırılıyo

çok haklısın
evt çok çalıştım ama dediğin gibi belkide çalışma yöntemim yanlış bide zaten normal denemeler ve sorular ösym nin sorularından çok farklı basit yani,sınavdaki soruların çoğu da zeka sorusu gibi o yüzden aptal hissettim ztn
stres de çok yaptım bi sakin olamıyorum,dershaneye gidicem bakalım artık

sevgiliniz sınavı kazanamadığınız için mi sizinle kavga etti? ve o sözleri söyledi?

Niye hemen umudunu kaybediyorsun ki tamam hayal kırıklığına uğramışsın ama bir dahaki sefere başarabilirsin. Mesela benim kuzenim 8 yıldır kpss ye giriyor olmuyor ama her yıl aynı azimle çalışıyor. Olur inşallah bir gün Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Kapasiteniz olmasa okulunuzu kazanıp bitiremezdiniz. Belki üzerinizdeki stres olumsuz ekliyordu. Baskı bazılarında tetikleyici görev yaparken bazılarında geri tepme yapar. Her işin özü nasiptir. nasibin özü sabır. Etrafınızda sizi sözleriyle olumsuz etkileyen insanlara (sevgiliniz dahi olsa) kulaklarınızı tıkayıp hedefe şartlanın. İnşallah muvaffak olursunuz

Güya bu yaz evlenecektik ile sanırım sevgilim beni sevmiyor.Yahu Lorena yazdığın yorumu gözün görüyor mu senin??
Bu nasıl bir tezatlık ??
Evleneceğin adam için bir kavgada sanırım beni sevmiyor diyorsun.
Zaten konuya alesten girip sevgilinden çıktın yine.
Yani asıl mesele düşük alman değil asıl mesele yine sevgilin.

kpss olması yani memur olmanız şart mı özel bi sektörde iş imkanı bulmaya çalışsanız sonra isterseniz yine girersiniz ben üniyi

açıktan okudum geçen sene bitti o 4senelik süreçtede özelde çalıştım halada çalışıyorum ama bu sene kpss ye de giricem nasip

kısmet olursa ordan devam ederim olmazsa hazırda elimin altında işim var zaten daha sonraki seneler yine denerim

amin
ne guzel vazgeçmemiş hiç,istediği yer olur inşAllah

inşAllah
evt belkide, benim üzerimde çok baskı vardı sınava iki hafta vardı biraz hastalandım ben herkes hemen tuttuğu ilacı getiriyo bana kalk doktora gidelim v.s oysa bişyim de yok yani bide sevgilimi görseniz başım ağrıyo mesela kendini kaybediyo bak dikkat et bak sınavın var v.s benide strese soktu,belki rahat olsalardı beni de rahat bıraksalardı böyle olmazdı bilmiyorum artık
insan her koşulda sevdiğine destek olur,o olmadı demek ki bazı şartları sağlamam gerekiyomuş yanımda olması için

tezatlık yok ki bunda yani benim sınavım kötü geçene kadar herşey çok güzeldi,planlar yapıyoduk
nasıl sınav açıklandı bu değişti birden bana neler neler söyledi,bende artık beni sevmiyomuş diye düşünmeye başladım iyice yoksa yanımda olmazmıydı bana destek olmazmıydı?

özel sektör düşündüm tabi bi kaç ay önce başvuru yaptım biyere ama olmadı olmadı,bütün kapılar kapalı sanki,başka bölümde okuyan arkadaşlarım var mesela hepsi şu an iş sahibi ben hala ailemden para alıyorum

Lorena ''sanırım sevgilim beni sevmiyor'' u ilk defa dillendirsen tamam diyeceğim.Ama açtığın başlıkları yaptığın yorumları da hesaplarsak en az 40 defa(belki daha fazla) bu şüpheye düşmüşsündür ve burda yakınmışsındır.
Biz nerden bilelim sınav sonucuna kadar herşey iyiydiyi heee nerden tahmin ederdim bayadır başlık açmıyordun belki ordan.Yine açınca sorunun yine sevgilin temelli oldugunu anladık.
Destek olması gerekiyordu sana sarfettiği saygı sınırını aşan aşağılayıcı sözler ise artık tartışmalarınızın ne kadar laçkalaştığının bir göstergesi.Bu kadar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…