çok bunaldım ve 9 aylık hamileyimm :((

minakzm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2015
154
50
önceki konularımdan bilen bilir.hamileyim ve kız diye eşimle çok sorun yaşadım. eşim zaten sorunlu biri anlayacağınz gibi. annem uzakta doğum için yanıma geldi.şimdi doğumu bekliyoruz.eşim çok kaba. annemin yanında beni azarlıyor bağırıyor.aslında bi işi yapamayınca kendine kızmış oluyor ama bana bağırıyor da diyebiliriz.haliyle annem sinir oluyor.sürekli bana eşimi kötülüyor. niye böyle yaptı.niye şöyle yaptı.benm oğullarım olsa böyle yapmazdı vs vs..işte kaç yıl evliydinz çocuğunz olmamıştı keşke çocuk olmadan ayrılsaydınz falan diyo.yani içimde zerre kadar çocuğuma ilgi kalmadı.bunu yazarken bile çok üzülüyorum.ne yapacağımı şaşırdım.acaba çocuk doğunca boşansam mı bi de kredi çekmiştik ev için.aslında iyi biri ama bana çok ilgili değil.bazen çok iyi bazen dayanılmaz kötü.yani şu doğumda ölsem bari diyorum artık çok bunaldımm.bense ona çok ilgiliyim, öksürse hastamısın derim hemen.benm o kadar sevgime karşılık görememek de beni çok yıprattı.bi de annem gerçekleri yüzüme vurması beni resmen öldürüyor.kendimi çok değersiz hissediyorummm.buraya yazma nedenim de rahatlamak için çünkü sürekli gözlerim çeşme gibi.içimi dökmek istedimm :KK43:(

bunlari dusunmeyin simdi
doguma odaklanin, hayirlisiyla bebegini kucagina al once
sonra istemiyorsan esinden ayrilirsin, ama simdi bunu dusunmenin strese girmenin sirasi deil ..
annen hakli ama her dogru her yerde her zaman soylenmezki ..

evet kız olduğu için çok mutsuz maalesef.ben de kocamdan önce böyle bi konuya denk gelsem eşim gibi birine söver sayardım ama böyle ne yapayım.evlendiğimden beri çok uzun mutluluklar yaşayamadım malesefki.eşim çok huzursuz bunu ben bile kabullenemesem de

valla çok düşünüyorum ailem de eşim de kendilerini düşünüyor ben kendimi yalnız hissediyorum.evin içinde annemle eşim birbirine ha girdi ha girecek.ben ortalık yatıştıran oluyorum.annem susmuyor, eşim de anlayışlı değil.keşke hamile kalmasaydım diyorum artık bu ne hiç çekilmiyor dünya.yaşayacağımı yaşadım bundan sonrasından pek ümidim yok.doğumdan falan da korkmuyorum zaten hiç.bi olay anında ölümden korkmamaya başladım hissizleştim sanırım.bakalım çocuk doğunca ne olacak

Cinsiyet siparişlemi oluyor ne saçma adam ya.
Annenize tıklayın kulaklarınızı bebeğe odaklanın. Strese girmeyinki bebeğine strese sokma

evet kız olduğu için çok mutsuz maalesef.ben de kocamdan önce böyle bi konuya denk gelsem eşim gibi birine söver sayardım ama böyle ne yapayım.evlendiğimden beri çok uzun mutluluklar yaşayamadım malesefki.eşim çok huzursuz bunu ben bile kabullenemesem de
Bebeğin cinsiyetini erkeğin spermi belirler eşiniz bunu biliyor mu acaba?
Sinir oluyorum kiz erkek ayrimi yapanlara.

ben de diyordum hamileyken stres olmamam lazım ama hayat şartları. hiç bişey güllük gülistanlık değil.eşime de o kadar dedim.hamileyken bari huzursuzluk çıkarma diye.çocuk ne hissedecek diyo. şöyle dışardan bakan benm ne kadar şanslı olduğumu düşündürecek kadar da nazik görünr dışardan.

okumuş adam biliyor tabi sipermi falan ama işte huzursuz adam.ben istemedim kimse de istemes kızınn olmasını falan diyo.bi de diyo ki güleceksinz burda "kızların canını yakanların kızı olur.benim gibi iyi bi adamın nasıl kızı olur.benim gibi damat blmuş ailen şanslı" der gülsem mi ağlasam mı

o meleğin yüzünü görünce dünya umurunda olmayacak.annenize açık açık söyleyin sizi artık böyle kouşmalarla sıkmasn.eşiniz de bebeğ görünce değişir inşallah evlat başka bi şey çünkü.bol bol derin nefes alıp ver ve bebekle ilgili şeyler oku.dikkatini kızına ver.Allah hayırlı uğurlu sana ve evladına sağlıklı doğum nasip etsin inşallah...

şu anda o kadar sinirli ve mutsuzm ki bebeğimi kollarıma almayı falan düşünemiyorum. Allah içime su serpsin bi şekilde artık yoksa sinir hastası olcam. kısmetten öteye geçilmiyor, önce de çok düşündüm ayrılmayı ama olmadı.demekki bu çocuk doğacakmış.daha doğmadı ama ona çok acıyorum şimdiden

Kızlara kurban olsun eşiniz :KK67:şuan sadece bebeğinizi düşünün ondan sonra eşinizin tavrı değişmezse gerçeklere odaklanın,umarım her şey gönlünüzce olur.

Öncelikle şu forumda "önceki konularımı bilen bilir" diye yapılan girişlere uyuz oluyorum, bize bir link verin bişey yapın veya olayı özet geçin ki ne anlatmaya çalıştığınızı daha iyi anlayalım. Bunu sadece konu sahibine yönelik söylemiyorum, yapan bir dünya insan var. Belki biri bunu görür de düzeltir...

Eşiniz çok düşüncesiz. Sanırım yanlış bir evlilik yapmışsınız ve çocuğunuza yazık. Konu sahibi, alınmayın ama ben sorunlu evliliklerde doğan çocuklara çok acıyorum, üzülüyorum onlar için. Yaşanan olumsuzluklardan en çok onlar etkileniyor. Boşanan anne baba çocuğu olmak kolay değil ama sorunlu evliliği çocuk için yürütmek de ayrı dert tabi. Hakkınızda hayırlısı olsun, yine de çocuğunuz için yaşayın neticede sağ salim dünyaya gelecek artık, kucağınıza almanıza çok az kalmış. :)

Kız bebeğin olacak diye mi sorun yaşadınız yuhhhh
Haberlerde okumuştum adamın biri altı aylık bebeği kız diye duvara vura vura öldürmüş. Bir daha olmuş yine kız diye altı aylıkken öldürmüş. Kadına değer vermeyen kızım oluyor diye üzülen adamdan bırak kocayı insan olmaz.

Allahim sene 2015 ve biz hala bebek kiz cocugu olaak diye üzülen erkekleri konusuyoruz.
Söyle o kocan olacak adama, bir dirhem Allaha inaniyorsa böyle sacma sapan konusmaz, Allah onu tas yapsin emi. bu ne terbiyesizlik ya ? Hangi zamanda yasiyoruz ? Bu nasil bir insan ?
Bebegi yakinda dogacak ona sevinmiyorda, kalkmis begenmemizlikmi yapiyor ? Peki sen niye bu kadar üstüne düsüyorsun, böyle bir öküzün ?
Kendini ve bebegini düsün, o adamada söyle aklini basina alsin. kiz erkek önemli degil, önemli olan cocugun saglikli dogmasi.
Kac kadin var cocugu olsun diye ömür boyu isteyen ama olamayan, kaklmis beyefendi kiz olacak diyemi üzülüyor...cok sinirlendim. Yapmayin yahu, böyle adamlari kafaniza cikarmayin yaaa. Hicmi kendinize sayginiz yok, kadin olarak.
Hangi erkek benim 9 aylik karnimda bebegime laf söyleyebilir ya ? Biraz Güclü ol canim ya, ezdirme kendini.

X