Çok bunaldım.

lemon356

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
214
47
18
21
Eski konumdan bilenler bilir üniversite okuduğumu söylemiştim ailemin yanına her hafta sonu olmasada gelmeye çalışıyorum ama her geldiğimde özellikle babam burnumdan getiriyor(lar) ben geldiğimde zaten evde durmuyorum çok, kulübüme gidiyorum antrenmana gidiyorum eve bir geliyorum evde kavga edilmeye başlanıyor babam özellikle çok zor birisi geçmişte bana çok çok çok kötü şeyler yaşattı şiddetler hakaretler sandalyeler havada uçuşurdu kaç gece Allah’ım al canımı diye dua ettim çok şükür kazanıp kurtuldum sadete gelecek olursam mutlaka ben gitmeden bir gün önce evde hususi yapılıyormuş gibi benimle boktan bir sebepten kavga ediyorlar ve o günüm zehir olarak yurda geri dönüyorum bugünde geldim babam yine boş bir şeye takıp sinirlendi moralimi bozdu sinirlendirdi beni gerçekten sıkıldım görüşmek görmek istemiyorum hiçbirini zehir zıkkım ettiler hayatımı

Benimde uni okurken benzer şeyler olurdu. Annem ve rahmetli babami abla musfettesi kışkırtırdi hep. Bu yüzden maddi destek de almamıştım. Okuduğum şehirde ders saatime uygun iş bulur çalışırdım hep. 3 ayda bir felan anca giderdim ve dediğin gibide burnumdan gelir geri dönerdim. Benim için işe gitmek hem mecburi hemde aileden kaçış durumuydu. Çalışıyorum hafta sonları felan diyerek gidiş süresini uzatabilirsin. Niye gelmiyorsun diye darlayamazlar çalışıyorum deyince. Bu durumda psikolojik durumun daha önemli. İyi gelmiyorsa uzak duracaksın

Gitme şekerim senin ne işin var orada? Ailendir, anne baba hakkı, boşver alttan al.... Gibi asla ama asla düşünme. Sonra psikolojini bozarlar. Üniversite hayatı mis gibi haftasonu git kurslara etkinliklere sosyalleş kendine zaman ayır gidip onların kavgasını niye çekiyorsun? Ailemiz dahi olsa hayatı burnumuzdan getiren insanları çekmek zorunda değiliz. Kötü olmak tercih meselesi. Millet çocuğum geldi diye sevinir bunlar da aksine.. Görüşme bile kendine hayat kur boşversene

Sürekli gitmeseniz? Ayda bir gidin eğer mümkünse. Psikolojinize iyi gelir uzak kalmak.

Bence okul zamanınıza uyan bir işe girin sık gelmeyin hem harçlık olur.
Yani bunların olacağını bile bile gitmeniz ayrı bir konu niye gidiyorsunuz ki

Allah yardımcın olsun. Senin yerinde olsam her hafta gitmezdim ayda 1 anca. Gidip mutsuz olacağına gez dolaş bir hafta sonun var zaten. Okul bittikten sonrada iyi anlaştığın insanlarla eve çıkar mesleğini yaparsın. Hayatını güzelleştirmek birazcıkta senin elinde bunu kendine yapma, yıprandığın bir ortama girme.

Yok zaten tiyatro kulübüne üyeyim ama kulübüm bir kaç gündür çeşitli sebeplerden iptal oldu o yüzden gidemedim

Durumunuza çok üzüldüm. Okuduğunuz şehirde birkaç kursa falan yazılıp onları bahane ederek gitme sıklığınızı azaltma şansınız var mı? Şimdilik öğrencisiniz ve ekonomik olarak onlara bağlısınız; kendi işinizi, kendi düzeninizi kurana kadar bu şekilde az görüşerek idare etmeye çalışın derim. Belki az görüşünce kıymete biner, onlar da değerinizi anlar umarım.

Teşekkürler zaten hafta sonları gelmenin zorunlu olduğu bir kursum var ama iki hafta üste üste iptal edildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…