çok bunaldım

Kırık dediğiniz şey üç günde kaynamaz ki. Sürekli izin alamazsınız. Ablanızı geç gelmesi ayıp olmuş en azından akşam yardım edebilir. Sizde keşke misafir kabul etmeseydiniz. Haftaya siz yokken gelseydi teyzeniz. Hem ziyaret etmiş olurdu hemde anneniz yanlız kalmazdı.

Sabah, akşam pansuman yapsanız olmuyor mu? Saat başı mı pansuman işi merak ettim. İşten daha fazla izin almayın. Ablanız düşünsün o tatile gidecek diye siz işinizden olmayın.

Ablanizla oturup konuşun iş bölümü yapın bence.İsten gelince yemek, temizlik ,bulasiga yardım etsin yada bu işler için tutulacak temizlikçiye maddi destek saglasin sizinle.Uygun zamanı olunca hafta sonu gezmek yerine ilgilenmeli.Sizin de nefes almaya ihtiyacınız olur .İnsan sıkılır dışarda gezip bir kahve içmek istersiniz. Anneniz de cabalamasi lazım biraz .Eninde sonunda işe gitmek mecburiyetinde kalacaksınız.Hasta olduğumuzda eşimize çocuğumuza sonsuz izin verilmiyor maalesef ..

cok tesekkur ederim bunu babannem kullaniyordu gidip almak lazim ondan insallah bununla da yuruyebilir en azindan tuvalete bile tek basina gidebilmesi buyuk bi sey olur benim icin. Size de cok gecmis olsun insallah anneniz su an iyidir

Ocakta da kırdı diyorsunuz neredeyse bir yıl olmuş, anneniz tembel mi biraz? Bir şekilde kendini idame edecek kadar takılabilirdi bu kadar sürede. Böyle zor iyileşir, gayret göstermeden.
Yok ocak ayinda da kirdi simdi tekrardan kirdi ocak ayinda kirildiginda yarasi yoktu o zaman yine ufak bi alisma suresinden sonra kendisi isini halledebiliyordu simdi yarasi var diye kendini cok saldi ufak bir caba bile gostermiyor…

iste bunu ablama anlatamiyorum bir kere yemek yapmadim onda da geldi isten yemek yapti yemegin bulasigi falan her seyi bana birakti eline yapismaz abla nolur bir kere sen yapsan diyorum o zaman sanki bir sira varmis gibi konusuyor yemegi ben yaptim bulasik sende diye. O kadar sinirlerimi bozuyor ki bu ara anlatamam

Ablanız çok bencil. Böyle insanları konuşmayla vicdana getiremezsin. Ama sende hasta olursan yazın kullanacağı izni şimdiden kullanmak zorunda kalır
ahahahahah ben gercekten hastalanmaliyim galiba ya bir kac gundur zaten regl+ oksuruk burun akintisi derken ben bunu gribe baglarim gibi

Cok tesekkur ederim, amiiiiinnnnnn su ara cok sabira ihtiyacim var… Annemin kilosu da hamile bir kadin gibi dusunun sanki 9 aylik ikiz cocuk karni var egilip de ayagina ulasamaz

kiz kardesim de var o 14 yasinda markete gitmedigi icin bagirdim ona biraz annem de ablam isten gelince ona soyledi sarein de gizli cazgir sen yine cazgirligini gosteriyordun da sareinin bu kadar cazgir oldugunu gormemistim dedi.. Aksama dogru mudurum artik beni cagiriyor ben ise gidiyorum yarin diyecegim ablam da bu hafta baksin yapcak bir sey yok Artik kotu mu oluyorum cazgir mi oluyorum takmayacagim bu durumu ben yeterince gorevimi yaptim sira ablamda.

E babanız varmış o yapabilir.

cok tesekkur ederim bunu babannem kullaniyordu gidip almak lazim ondan insallah bununla da yuruyebilir en azindan tuvalete bile tek basina gidebilmesi buyuk bi sey olur benim icin. Size de cok gecmis olsun insallah anneniz su an iyidir

Çok teşekkür ederim. İyi çok şükür. Ben de tuvalete gidebilsin, destek alıp otursun diye almıştım işe yaradı, kolaylaştırdı işimi. Babaannenizin ihtiyacı yoksa mutlaka getirin hem annenizin hem sizin yükünüz hafiflemiş olur.

Müdürümuz patronumuz daha fazla müsamaha göstermiyor dıyerek işe gidin

Hem Kizkarfesiniz hem ablanız varmış
Bu durumda ofkelenmeniz çok normal
Yakınlardaki tek musait evlat siz olsaydınız ve buna rağmen sıkayet ediyor olsaydınız elestirecektim sizi ama hak verdim şu durumda

issiz falan olsam evde otursam sesimi bile cikarmam gercekten ama benimde bir isim ve hayatim var iki haftadir tum yuk bende olunca patladim gercekten, kiz kardesimi saymiyorum kendisi prenses olarak buyutuldugu icin hanimefendi tabagini bile masadan kaldirmaz..

Yok öyle dünya
Burada mevzu anamız hasta ona olan vefamiz
Kaldırsın totosunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…