Kızlar eşimlşe bugün yine tartıştık.Zaten haftanın 5 günü tartışarak geçiyor artık dayanamıyorum.ilk başta evliliğe alışamadı dedim düzelecek dedim ama yok ... çok sinirli yani hep alttan alması gereken ben oluyorum.Her konudan tartışma çıkıyor aramızda...Dışarı gezmeye çıkarız tartışırız,evde her allahın günü tartışırz.Tartıştığımız konularda o kadar basit şeyler ki ama uzadıkça uzuyor.Evde bana hiç yardımcı olmadığı yetmiyormuş gibi bir de köstek oluyor.Temizlik yapmama yardım etti ya çıta pıta sinirlendi...bi de bana demez mi ben geçimsizmişim...milletin karısını bana örnek gösteriyor kendisine bakmıyor da...Doktoruun verdiği ilaçları da kullanmıyor sinir küpü gibi dolanıyor etrafta...devamlı ağlıyorum gelip bi gönlümü aldığı bile yok..bide hamileyim...ama hiç stres olmasın diye düşündüğü yok...o kadar moralim bozukki yarın olacak diye içim huzursuz günlerimden hiç zevk almıyorum.onunla olmaktan mutlu olamıyorum bi türlü çünkü gönlümü almak yerine tartışmalarına bi yenilerini ekliyor sonumuz nereye gidecek bilinmez ama bu gidiş gidiş değil