Merhaba bayanlar.Benim sorunum kızımın çok iştahsız olması.2 yaşında olcak ama hala daha severek isteyerek yediği bişey yok.Hep zorla hep zorla...:çok üzgünüm:Oynatarak,kandırarak 1 kaşık yedirebilirsem kar sayıyorum.16 aylık olana kadar ben baktım.Şimdi ise annem bakıyor.Fakat evlerimiz yakın olmadığı için sabah erkenden minibüsle bize geliyor akşam ben gelince de çıkıp eve dönüyor.Biliyorum çok yoruluyor ama bakıcı tutmamızı ya da kreşe vermemizi de istemiyor ben bakarım diyor.Hafta içi bazen kızımı annemlere bırakıyoruz biz de oraya gidip kalıyoruz.Bu sefer ne annemler rahat edebiliyor ne de biz.Aksine daha çok yük oluyoruz anneme.Ama beni üzen konu gün içinde annemi ne zaman arasam kızımı sormak için hemen şikayete başlıyor.Yediremedim,içiremedim,ne biçim çocuk bu,çok yoruldum...Ben bakarken herşeyi gayet güzel yedirebiliyorum hiç problem yok.Sanırım benim onu bırakıp işe gelmemi protesto ediyor.Daha önce 1 ay kadar babannemiz gelmişti bakmaya ama o zaman da aç kalmıştı.Akşamdan akşama ben eve geldikçe karnını doyuruyordum.Şimdi ramazanda annemi biraz dinlendirmek için kayınvalidemleri çağıracağım.İstemiyorum ama başka çarem de yok.İzin alabilecek durumda da değilim.Yine aç 1 hafta geçirecek kızım ve ben yine sinir krizleri geçireceğim.Çünkü annem illaki yemek yedirmeye çalışır ama kayınvalidem yerse sofrada yesin der yemezse de hiç uğraşmaz.Bütün günüm kızımı düşünmekle geçicek işyerinde.Çok yoruldum ve bunaldım artık.Napıcamı şaşırdım.Nasıl yemek yedireceğimi ne yedireceğimi şaşırdım.Ev borcumuz olmasa işi bırakıp evde oturucam ama onu da yapamam.Eşim de çok üzülüyo bu duruma ama elimizden bişey gelmiyo.Napmam lazım kızım için?Lütfen akıl verin bana....