cok bunaldım

nebilimben

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
2.959
3.466
333
Antalya
kızlar ben yabancı dıl mezunuyum ılk sene evlılık falan derken bıde cocuk ıste atanamadım malum ıkı yılda bır atama varya b grubuna 2012 de gırdım ama bende hıc mat olmadıgından 60 aldım hıc mat yapmadan bu senede nısanda gırcem yds ye daha oncede gırmıstım B almıstım ama sımdı A almak ıcın ugrasıcam
nısandan sonra da 2014 e baslıcam calısmaya bu sene sadece mat calısıp seneyede dıger derslere bakmak ıstıyorum
ama cok bunaldım atanamamktan arkadaslarım duyuyorum teker teker atanıyolar hıc ummadıgım ınsanlar hemde
ıyıce bunalıma gırdım
bırde esım bıle sankı benım okudugum bolumu hafıfe alıyor bana ınternette otomatık cevırı yapan programlar varya onları gosterıyo yanı bana demek ıstıyo senın okudugun bolum bosuna demek ıstıyo galıba
bızım bolum alım evet az oluyo ama sans yuksek aslında 75 80 arası alınca atanılıyo atanınca herkesın agzını kapatmak ıstıyorum
ama cok da var o gune kadar ne yapıcam bılmıyorum hep evdeyım aynı seyler cocuk uyudu mu hemen ders calısyrorum gecede ıkı saat falan calısıyorum
bı yere gezmeye dısarı gıtsem kendımı suclu hıssedıyorum zaten mutlu olamıyorum ama hep evde de bunalıyorum kapana sıkıstım ıyıce

offf offf sanki beni anlatmışsin bende türkce öğretmenliği mezunuyum.puanlar çok yüksekti atanamadim evlilik cocuk derken şimdi derste çalışamıyorum evde olmayı seviyorum ama onca sene okudum yazık değil mı emeklerime atanmam lazım ama ders bile çalışamıyorum. sizin puanlar biraz daha iyiymis inşallah olur bebeğine bakacak biri varsa dershane düşünebilirsiniz. esine gelince oyle demek istemiyordur biz öyle düşünüyoruz sıkıntıdan.

İngilizce alımın en çok oldugu bolumlerden biri ki alım az değil.
Benim zamanımda 1300 kısıyle girmiştim.
Hem alan sınavı gelıyor matematıgın etkısı bırazda olsa azalıcak.
Çalışın şansınızı deneyın derim.İnşallah olur.

İngilizce alımın en çok oldugu bolumlerden biri ki alım az değil.
Benim zamanımda 1300 kısıyle girmiştim.
Hem alan sınavı gelıyor matematıgın etkısı bırazda olsa azalıcak.
Çalışın şansınızı deneyın derim.İnşallah olur.

benım dılım ıng degıl
o yuzden dedım
ama dılımı solesem sankı desıfre olurum gıbı gelıyo ondan solemıyım

offf offf sanki beni anlatmışsin bende türkce öğretmenliği mezunuyum.puanlar çok yüksekti atanamadim evlilik cocuk derken şimdi derste çalışamıyorum evde olmayı seviyorum ama onca sene okudum yazık değil mı emeklerime atanmam lazım ama ders bile çalışamıyorum. sizin puanlar biraz daha iyiymis inşallah olur bebeğine bakacak biri varsa dershane düşünebilirsiniz. esine gelince oyle demek istemiyordur biz öyle düşünüyoruz sıkıntıdan.

anlıyorum sızı ama ban oyle gelıyo bılmıyorum herkesın derdı ayrı tabı de sankı ogretmenlık mezunu olunca mıllet pek fazla konusamıyo hanı atandın mı yok atanamdım deyınce mılletın agzı kapanıyo mıllet ıste bu devlet bole falan deyıp gecıyo ama benım durum ben ogretmenlık mezunu degılım atanamadıysan baska ıse bakmıyo musun falan dıyolar
uzayıp gıdıyo

A almak ıstememın sebebı de zaten az alım oluyo ondada ozel sart koyuyolar mesela kpss p3 den su kadar alsın kpds de A sevıye olsun dıyo
sansım bıra z daha cok olur A alırsam dıye dusunuyorum yoksa B de ıse yarar bu derece

Back
X