Artık o kadar bunaldım ki yalnızlığımdan...
kendi kendime konuşmaktansa buraya yazıyım dedim. Ben 1 yıllık evli 4 aylık da hamileyim.çok şükür eşimle çok iyiyiz el üstünde tutar beni ,işten çıkar koşa koşa eve gelir.çok ilgilidir.ailesi de iyi insanlar arar sorarlar ilgilenirler gelirler giderler biz gideriz falan.Buraya kadar herşey çok güzel evet ama beni üzen bi nokta var o da şu ki benim ailemin ilgisizliği.. beni hiç arayıp sormazlar ben aramasam nasılsın bi derdin var mı diye sormazlar bi gün de. Ben aradığımda da hayırsız niye hiç aramıyon derler.e zaten Ben arıyorum ki hep.. gündüzleri ben gider gelirim onlara sık sık ama onlar o kadar gelmezler.aynı şehirde oturuyoruz bu arada.20 dklık mesafe aramız. Her seferinde uzaksınız diyip gelmezler .babam emekli ve arabaları da var altlarında. akşamları da eşimle gideriz arada.soğuk soğuk otururlar bi sıcaklık yok.o da haliyle çok fazla gitmek istemez bende bişey diyemem. Evlendiğimden beri böyle fakat hamileliğimden sonra değişirler sandım ama bi değişme olmadı. Hamileliğimin ilk üç ayı çok zor geçti ne yemek yapabildim ne temizlik hiçbirisi..o zamanda bile bi kere de kalkıp gelmediler bişeye ihtiyacın var mı falan hiççççç...sağolsun eşim yardımcı oluyo kimseye de muhtaç etmiyo ama insan düşünüldüğünü değer gördüğünü de bilmek istiyo. hasta olsam bir hafta falan gecer tesadüf ararlarsa öyle öğrenirler hımm geçmiş olsun Allah şifa versin der annem sadece..oturur ağlarım saatlerce bu lafın üstüne milletin annesi koşup gidiyo kızının yanına benimki neden böyle diye
hatta geçenlerde bi trafik kazası geçirdik eşimle aramadım söylemedim geçmiş olsun Allah şifa versin diyecek koşup gelmeyecekler ve ben saatlerce ağlıcam diye..boynuna sarılır öpersin üf çekil şurdan der bozar insanı. Ne yapsam beğenmez. Yaptığım her yemeğe şöyle olmamış böyle olmamış diye eleştiriler yapar.bi kere de eline sağlık çok güzel olmuş demez.aksine ondan başka herkes de çok beğenir yemeklerimi..bide evli ablam var o da aynı şekilde bi farkı yok annemle babamdan..ona söyledim kazayı mesela çok geçmiş olsun dedi akşam eşiyle gelirler herhalde dedim bir hafta geçti hala gelmediler gelmeyecekler ki zaten beklemek hata.Ben çok bunaldım bu yalnızlığımdan gel artık bebeğim diyorum ben kafayı yemeden gel..gel ki hiç kimseyi düşünecek zamanım olmasın artık kimsenin beni düşünmediği gibi