• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok bunaldım :(

Septembre

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
543
740
23
Artık o kadar bunaldım ki yalnızlığımdan...:( kendi kendime konuşmaktansa buraya yazıyım dedim. Ben 1 yıllık evli 4 aylık da hamileyim.çok şükür eşimle çok iyiyiz el üstünde tutar beni ,işten çıkar koşa koşa eve gelir.çok ilgilidir.ailesi de iyi insanlar arar sorarlar ilgilenirler gelirler giderler biz gideriz falan.Buraya kadar herşey çok güzel evet ama beni üzen bi nokta var o da şu ki benim ailemin ilgisizliği.. beni hiç arayıp sormazlar ben aramasam nasılsın bi derdin var mı diye sormazlar bi gün de. Ben aradığımda da hayırsız niye hiç aramıyon derler.e zaten Ben arıyorum ki hep.. gündüzleri ben gider gelirim onlara sık sık ama onlar o kadar gelmezler.aynı şehirde oturuyoruz bu arada.20 dklık mesafe aramız. Her seferinde uzaksınız diyip gelmezler .babam emekli ve arabaları da var altlarında. akşamları da eşimle gideriz arada.soğuk soğuk otururlar bi sıcaklık yok.o da haliyle çok fazla gitmek istemez bende bişey diyemem. Evlendiğimden beri böyle fakat hamileliğimden sonra değişirler sandım ama bi değişme olmadı. Hamileliğimin ilk üç ayı çok zor geçti ne yemek yapabildim ne temizlik hiçbirisi..o zamanda bile bi kere de kalkıp gelmediler bişeye ihtiyacın var mı falan hiççççç...sağolsun eşim yardımcı oluyo kimseye de muhtaç etmiyo ama insan düşünüldüğünü değer gördüğünü de bilmek istiyo. hasta olsam bir hafta falan gecer tesadüf ararlarsa öyle öğrenirler hımm geçmiş olsun Allah şifa versin der annem sadece..oturur ağlarım saatlerce bu lafın üstüne milletin annesi koşup gidiyo kızının yanına benimki neden böyle diye :( hatta geçenlerde bi trafik kazası geçirdik eşimle aramadım söylemedim geçmiş olsun Allah şifa versin diyecek koşup gelmeyecekler ve ben saatlerce ağlıcam diye..boynuna sarılır öpersin üf çekil şurdan der bozar insanı. Ne yapsam beğenmez. Yaptığım her yemeğe şöyle olmamış böyle olmamış diye eleştiriler yapar.bi kere de eline sağlık çok güzel olmuş demez.aksine ondan başka herkes de çok beğenir yemeklerimi..bide evli ablam var o da aynı şekilde bi farkı yok annemle babamdan..ona söyledim kazayı mesela çok geçmiş olsun dedi akşam eşiyle gelirler herhalde dedim bir hafta geçti hala gelmediler gelmeyecekler ki zaten beklemek hata.Ben çok bunaldım bu yalnızlığımdan gel artık bebeğim diyorum ben kafayı yemeden gel..gel ki hiç kimseyi düşünecek zamanım olmasın artık kimsenin beni düşünmediği gibi :KK43:

Bazı anneler ne kadar sevgilerini belli edemiyorlar kalım mantığım almıyor..
Ne güzel siz öyle değilsiniz, evladınız şanslı olacak
Siz yine küçüklüğünüzü yapıp arayın sorun ama birşey beklemeyin artık
Kayınvalidenler sana bir adım geliyorsa sen iki adım git onlara
Allah ailene mecbur bırakmasın

Bence çok şanslısınız.inanın saydığınız özellikte eş ve ailesi herkesin hayali.o hayali yaşayın kıtmetini bilip.
Ailenizden de birşey beklemeyin.belki uzak durarak eşinize ve ailesine alışmanızı hızlandırıyorlar.yatın kalkın şükredin derim.şu devirede erkek çok adam yok...

Hamilelik sendromu, geçer.
Sık sık gündüzleri, arada da akşamları gidiyormuşsun zaten; niye bir de telefon açsınlar ki...

seni kocanköylü olarak görüp tavır alıyolar gibi geldi bana.
çünkü yazım üslubunda eşinin aliesine çok düşkün bi görüntü var.
onlar da muhtemelen pek haz etmiyolar eşinlerden.
bundan dolayı seni ilgisizlikle cezalandırıyo olabilirler.

Bazı anneler ne kadar sevgilerini belli edemiyorlar kalım mantığım almıyor..
Ne güzel siz öyle değilsiniz, evladınız şanslı olacak
Siz yine küçüklüğünüzü yapıp arayın sorun ama birşey beklemeyin artık
Kayınvalidenler sana bir adım geliyorsa sen iki adım git onlara
Allah ailene mecbur bırakmasın
Ben hep diyorum böyle olmam ben evladıma. korur kollarım sarar sarmalarım başı ağrısa dk sında yanında olurum

Hamilelik sendromu, geçer.
Sık sık gündüzleri, arada da akşamları gidiyormuşsun zaten; niye bir de telefon açsınlar ki...
Sık sık gittiğim zamanlar aramalarını beklemedim zaten. Ama bi hastalık vs bide hamilelikte çıkan sebeplerden dolayı toplu taşıma araçlarına binemez evden çıkamaz oldum.Ben gidemiyorum onlar da gelmiyo.hadi gelmiyolar bi tlf bile açmıyolar

seni kocanköylü olarak görüp tavır alıyolar gibi geldi bana.
çünkü yazım üslubunda eşinin aliesine çok düşkün bi görüntü var.
onlar da muhtemelen pek haz etmiyolar eşinlerden.
bundan dolayı seni ilgisizlikle cezalandırıyo olabilirler.
İyi de karsindaki insan sana çok sıcak ve samimiyse sen de o derecede sıcak davranırsın haliyle. Ama soğukluk varsa ne kadar sıcak olabilirsin ki kendileri kılını kıpırdatmıyo herşeyi benden bekliyolar.aksine insan sevinmez mi kv ile iyi geçiniyolar çok şükür kızımı üzmüyolar demesi gerekmez mi. Ben kv mi bir arasam o beni 3 arar .ama annemi on ararım o bir arar. Eşimin ailesine düşkünlükle bi alakası yok yani

Bence çok şanslısınız.inanın saydığınız özellikte eş ve ailesi herkesin hayali.o hayali yaşayın kıtmetini bilip.
Ailenizden de birşey beklemeyin.belki uzak durarak eşinize ve ailesine alışmanızı hızlandırıyorlar.yatın kalkın şükredin derim.şu devirede erkek çok adam yok...
Evet çok şükür o konuda şanslıyım ama böyle davranarak eşime de ailesine de geç alışmama neden oldular .kafamdaki nedenlerle niçinlerle boğuşurken onlara adapte olamadım.

Evet çok şükür o konuda şanslıyım ama böyle davranarak eşime de ailesine de geç alışmama neden oldular .kafamdaki nedenlerle niçinlerle boğuşurken onlara adapte olamadım.
Bebişiniz de geliyor maşallah.bırakın birşeyler beklemeyi,siz üzerinize düşeni yapın yeter.bakın sizin de bir aileniz var...

Artık o kadar bunaldım ki yalnızlığımdan...:KK43: kendi kendime konuşmaktansa buraya yazıyım dedim. Ben 1 yıllık evli 4 aylık da hamileyim.çok şükür eşimle çok iyiyiz el üstünde tutar beni ,işten çıkar koşa koşa eve gelir.çok ilgilidir.ailesi de iyi insanlar arar sorarlar ilgilenirler gelirler giderler biz gideriz falan.Buraya kadar herşey çok güzel evet ama beni üzen bi nokta var o da şu ki benim ailemin ilgisizliği.. beni hiç arayıp sormazlar ben aramasam nasılsın bi derdin var mı diye sormazlar bi gün de. Ben aradığımda da hayırsız niye hiç aramıyon derler.e zaten Ben arıyorum ki hep.. gündüzleri ben gider gelirim onlara sık sık ama onlar o kadar gelmezler.aynı şehirde oturuyoruz bu arada.20 dklık mesafe aramız. Her seferinde uzaksınız diyip gelmezler .babam emekli ve arabaları da var altlarında. akşamları da eşimle gideriz arada.soğuk soğuk otururlar bi sıcaklık yok.o da haliyle çok fazla gitmek istemez bende bişey diyemem. Evlendiğimden beri böyle fakat hamileliğimden sonra değişirler sandım ama bi değişme olmadı. Hamileliğimin ilk üç ayı çok zor geçti ne yemek yapabildim ne temizlik hiçbirisi..o zamanda bile bi kere de kalkıp gelmediler bişeye ihtiyacın var mı falan hiççççç...sağolsun eşim yardımcı oluyo kimseye de muhtaç etmiyo ama insan düşünüldüğünü değer gördüğünü de bilmek istiyo. hasta olsam bir hafta falan gecer tesadüf ararlarsa öyle öğrenirler hımm geçmiş olsun Allah şifa versin der annem sadece..oturur ağlarım saatlerce bu lafın üstüne milletin annesi koşup gidiyo kızının yanına benimki neden böyle diye :KK43: hatta geçenlerde bi trafik kazası geçirdik eşimle aramadım söylemedim geçmiş olsun Allah şifa versin diyecek koşup gelmeyecekler ve ben saatlerce ağlıcam diye..boynuna sarılır öpersin üf çekil şurdan der bozar insanı. Ne yapsam beğenmez. Yaptığım her yemeğe şöyle olmamış böyle olmamış diye eleştiriler yapar.bi kere de eline sağlık çok güzel olmuş demez.aksine ondan başka herkes de çok beğenir yemeklerimi..bide evli ablam var o da aynı şekilde bi farkı yok annemle babamdan..ona söyledim kazayı mesela çok geçmiş olsun dedi akşam eşiyle gelirler herhalde dedim bir hafta geçti hala gelmediler gelmeyecekler ki zaten beklemek hata.Ben çok bunaldım bu yalnızlığımdan gel artık bebeğim diyorum ben kafayı yemeden gel..gel ki hiç kimseyi düşünecek zamanım olmasın artık kimsenin beni düşünmediği gibi :KK43:
Benim anneme benziyor huyları.
hiç umutlanma canım bunlar değişmez.
benim annemle aramda yürüme 10 dklık mesafe ama gelmez. anca beni çağırır.
sezaryen doğum yaptım iki kez. ilkinde yalvar yakar 3 gün kaldı, ikincisinde sadece hastanede kaldı 1 gece.
bahanesi de erkek kardeşim yalnız kalmasınmış. kardeşim 32 yaşında ve evlerimiz 10 dk mesafede.
aman boşver, tırnağın varsa, başını kendin kaşı demişler.
üzme tatlı canını.

Benim anneme benziyor huyları.
hiç umutlanma canım bunlar değişmez.
benim annemle aramda yürüme 10 dklık mesafe ama gelmez. anca beni çağırır.
sezaryen doğum yaptım iki kez. ilkinde yalvar yakar 3 gün kaldı, ikincisinde sadece hastanede kaldı 1 gece.
bahanesi de erkek kardeşim yalnız kalmasınmış. kardeşim 32 yaşında ve evlerimiz 10 dk mesafede.
aman boşver, tırnağın varsa, başını kendin kaşı demişler.
üzme tatlı canını.
Evet benziyorlar galiba..doğumumda nasıl olacak onu da merak ediyorum yabancı gibi hediyesini alıp gözaydın etmeye gelirse hiç şaşırmam

Back
X