Çok bunaldım :(

Demekki vakti zamanı değilmiş daha. Bol bol dua edin . Benim ablamda uzun zamandır işsiz. O da sıkıntıda ama yapacak birşey yok. Sakın kısmetsizim diye kendini şartlandırma. Asıl o zaman kısmetini kapatırsın. Vardır Allah'ın bir bildiği de ve sabret. Eminim şans yüzüne gülecektir...
. İnşş canım sabrın sonu selemat allah ne derse o olur ablanda inşallah en yakın zamanda bulur basit bişi gibi gözüksede zor bi durum

Oyle olur canim zaten takmiyor gibi gorunuruzde takariz illaki universite sonrasi en sikintili donem ama tadini cikar ya bosversene bi kere basladinmi zaten omrun çalışarak gececek simdi dinlenmene bak etrafa da zaten yeterince yorulacagim biraz keyif yapayim de
Öyle aslında bu zamanlarıda arayacağız benim hayatım sıkıcı olduğu için böyle oldum aslında

bende çok şanssızım iş konusunda :KK43:
bendede hata var tabi ama 2 3 aydır gidip gidip geliyorum
seni aramıyolar benide cagırsalarda ya benden olumlu olmuyo ya ordan ki genelde ben kabul etmiyorum
ilanlarda yazanlar gerçek cıkmamaya başladı üstelik, bugun bile 3 saat gidiş 3 saat geliş 6 saat yol cektim şehir dışına cıkmış gibi.
ama gel görki ilanda yazılanlar baya baya geçersiz şok oldum cıktım okadar trafik yol cektim çalışsam bukadar yorulmazdım :KK14:
nefret ettim iş ilanlarının oldugu sitelerden :mad:

Bende staj yeri ariyorum basvurdugum bir kac yer kabul etmedi digerleri de geri donus yapmadi. Az da olsa anliyorum seni insanin ozguveni zedeleniyor kotu bir duygu. Son gunlerde bunalima girdim resmen. Ama pes etmeyelim daha cok yere basvuralim dua edelim herseyde bir hayir vardir ben inaniyorum hersey guzel olucak nasip kismet Allah herkesin rizkini verir sende bozma moralini olur mu pozitif ol iyi dusun ki sonuc iyi olsun :)

Bende staj yeri ariyorum basvurdugum bir kac yer kabul etmedi digerleri de geri donus yapmadi. Az da olsa anliyorum seni insanin ozguveni zedeleniyor kotu bir duygu. Son gunlerde bunalima girdim resmen. Ama pes etmeyelim daha cok yere basvuralim dua edelim herseyde bir hayir vardir ben inaniyorum hersey guzel olucak nasip kismet Allah herkesin rizkini verir sende bozma moralini olur mu pozitif ol iyi dusun ki sonuc iyi olsun :)
Sende bulursun inşallah en yakın zamanda staj yeri çok önemlidir benim çok kötü geçmişti sen dikkat et bende o kadar yere başvurdum ki sayısını duysan şaşırırsın allah yardımcımız olsunn

kısmetinin nerde ne zaman olacağı belli olmaz kötü düşünmeyin elbet biyerde yiyeceğiniz ekmek vardır.kimse kendi mesleğinin yapamıyor işsizlik yüzünden ,olumlu düşünün

bende çok şanssızım iş konusunda :KK43:
bendede hata var tabi ama 2 3 aydır gidip gidip geliyorum
seni aramıyolar benide cagırsalarda ya benden olumlu olmuyo ya ordan ki genelde ben kabul etmiyorum
ilanlarda yazanlar gerçek cıkmamaya başladı üstelik, bugun bile 3 saat gidiş 3 saat geliş 6 saat yol cektim şehir dışına cıkmış gibi.
ama gel görki ilanda yazılanlar baya baya geçersiz şok oldum cıktım okadar trafik yol cektim çalışsam bukadar yorulmazdım :KK14:
nefret ettim iş ilanlarının oldugu sitelerden :mad:
bendede var hata çok seçici davrandım şimdi hiç farketmez diyorum yeterki olsun vardır allahın bildiği sabrımıza değicek bir yer olsun inşallah

kısmetinin nerde ne zaman olacağı belli olmaz kötü düşünmeyin elbet biyerde yiyeceğiniz ekmek vardır.kimse kendi mesleğinin yapamıyor işsizlik yüzünden ,olumlu düşünün
Çok kötü bi durum üniversite okuyup yıllarca iş bulamayan var tabi benim işim çok fazla olduğu için kolay bulunur diye o yüzden çok üzüldüm tabi parasızlık vs bunlarda etkiledi beni

Senın bılmedıgın ama Allah ımızın bıldıgı bı hayr vardır uzulme hersey olacgna varır. belkıde bekledgne degecek guzel bı iş senı beklyrdur sabır et ne dermansz dertler var bu dınyada Allah bu derdını unuttracak dert vermesın

Senın bılmedıgın ama Allah ımızın bıldıgı bı hayr vardır uzulme hersey olacgna varır. belkıde bekledgne degecek guzel bı iş senı beklyrdur sabır et ne dermansz dertler var bu dınyada Allah bu derdını unuttracak dert vermesın
Öyle dertler varki tabi bilmezmiyim en önemlisi sağlık tek duam bu zaten beklediğime değecek bi yer olması en hayırlısı ne ise o olsun

Merhaba arkadaşlar o kadar bunaldımki sizlere anlatmak dertleşmek istedim uzun zamandır iş arıyorum 8 ay kadar oldu o kadar şansızımki hiç kimse geri dönüş yapmıyor artık delirmek üzereyim üni mezunuyum ve sektörümde sağlık ve çok ta geniş yelpazesi olan bir bölüm istanbulda çok ta merkezi bi yerde oturuyorum . Bütün arkadaşlarım çalışıyor hemde kaç aydır ama ben bi türlü bulamıyorum tanıdık buluyoruz gene olmuyor o kadar bunaldımki sürekli sorıyolar iş bulamadınmı hala diye ne kadar nasipsizsin resmen acıyolar artık :KK43: ablam dün numaranı yanlışmı yazdın cv ne nasıl olmazki bu kadar zaman dedi :KK43:bende derdimi kimseye anlatamıyorum her konuda bu kadar şansız olmak beni bunalıma soktu evden dışarı çıkmıyorum sosyal hayatım kalmadı arkadaşlarımlada görüşmüyorum gidecek bi yerimde yok kafa dağıtanıyorum napıcam ben şansızlıkta dünya markası olma yolundayımm galiba geceleri uyuyamıyorum artık sıkıntıdan mahvoldum vallahi
Resmen beni anlatmışın. Ben tecrübe me uygun bir iş bulamadığım için çağrı merkezine girdim iki buçuk yıldır sadece param olsun diye çalıştım.Ama benimde dayanacak gücüm kalmadı artık okul bitmek üzere 30 olmadan iyi bir yere girmem gerekiyor diye düşünüyorum ama yok anacım yok ben artık torpil olmadan iş bulunamayacağına garanti verdim ki kaldı ki torpille bile zor o kadar diyorum.

Resmen beni anlatmışın. Ben tecrübe me uygun bir iş bulamadığım için çağrı merkezine girdim iki buçuk yıldır sadece param olsun diye çalıştım.Ama benimde dayanacak gücüm kalmadı artık okul bitmek üzere 30 olmadan iyi bir yere girmem gerekiyor diye düşünüyorum ama yok anacım yok ben artık torpil olmadan iş bulunamayacağına garanti verdim ki kaldı ki torpille bile zor o kadar diyorum.
Evet canım öyle torpilsiz işe girilmiyor bende yeni işe girdim torpille girdim inşallah sende girersin hayırlısı olsun de ben geç girdim ama en iyi olan yere girdim mesala beklemek bazen daha hayırlı oluyor biz farkında olmadan

Evet canım öyle torpilsiz işe girilmiyor bende yeni işe girdim torpille girdim inşallah sende girersin hayırlısı olsun de ben geç girdim ama en iyi olan yere girdim mesala beklemek bazen daha hayırlı oluyor biz farkında olmadan
başladınmı gerçekten çok sevindim :) umut oldun bana da :) nasıl oldu peki ? Bende torpille bir iş koşturuorum bakalım çok yii bir yer olursa dünyalar benim olur gibi geliyor :KK49:

başladınmı gerçekten çok sevindim :) umut oldun bana da :) nasıl oldu peki ? Bende torpille bir iş koşturuorum bakalım çok yii bir yer olursa dünyalar benim olur gibi geliyor :KK49:
Nasip olunca bir şekilde oluyor canım biri vesile oluyor bi şekilde sen de paramediksin galiba :) bende umutsuzdum bak başta yazdıklarıma çok fazla başvuru yaptım ilk başvırduğum yer aldı allah gönlüne göre versin inşşallah işe girince beklediğin süreyi unutuyosun bi anda iş stresi başlıyor bu seferde :)hazalerkanın dediği bi dua var onu yaptım üç hafta sonra işe girdim bu dua vesile olmuş olabilir arkadaşım yaptı iki gün sonra işe çağrıldı istersen sende dene :)

Nasip olunca bir şekilde oluyor canım biri vesile oluyor bi şekilde sen de paramediksin galiba :) bende umutsuzdum bak başta yazdıklarıma çok fazla başvuru yaptım ilk başvırduğum yer aldı allah gönlüne göre versin inşşallah işe girince beklediğin süreyi unutuyosun bi anda iş stresi başlıyor bu seferde :)hazalerkanın dediği bi dua var onu yaptım üç hafta sonra işe girdim bu dua vesile olmuş olabilir arkadaşım yaptı iki gün sonra işe çağrıldı istersen sende dene :)
Canim Allah yolunu açık etsin inşallah :)

Gerçekten kısmet işi ...Evet o duayı denicem bende inşallah buraya yazarım :)

Back
X