• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok bunaldim

miray-

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2016
127
35
18
38
Kayinvalidem iki ay önce kolunu kırdı hastaneden çıkınca bize geldi bor hafta bizde bor hafta eltimde kaldi kayinpaderimde gun aşırı yemek yemeye gelip uç saat oturup gidiyor kayinvalidemin kolu iyi isini kendi yapabiliyor kayinpederim gelinler de kal gelme ev soğuk diye götürmek istemiyor evleri sobalı yani kayinvalidemin şuan bakıma muhtaç değil ya herkezin kendi düzeni çok yoruluyorum bide bebeğim var bu kış burdalarmis sizce napmam lazim

Sizin nikah az daha yan yana gelmezseniz düşer de :rolleyes:
Bütün kış ne ya ?
Birbirini özlemezler mi :KK64:
Sapık gibi hissettim kendimi :rolleyes:
Ya kurulu düzeni olan bir kadın bence oğlunun evinde zor rahat eder

İşte olede tabi kayinvaledem düşünüyorum da hic evini bile ozlemiyor kayinpederimde karisi eve gelecek gelen giden evlerine gelecek EE tabi kayinvalidemin yapamadığı isleride oda yardim etcek bunları yapmak istemiyor EE tabi iki tane saf gelini varken bunlari yaparmi

"bor hafta" nedeniyle üç kez baştan okudum hayırlı geceler :KK24:

Eşiniz ne diyor bu durumda? Evleri var mecbur değilsiniz hiç
Ya eşim bir şey demiyor anneni gitmek istemeden zaten amme git demesi olmaz ama bende söylenince kavga ediyoruz ya tabikide arkadaşım kendi evleri var bide hani hastayken bende eltimde kayimvalideme baktik bide gelen gidenleri de çok oldu onlarada hizmet ettik ama kendileri hic bizi dusunmuyorlar bunlarında özel hayati var demiyorlar çok benciller

Off. Şuraya açılan konularda, tek bir yazım yazım yanlışı , noktalama hatası vs olduğunda konuyu anlayamasam suraya "50 kere okudum anlamadım." yazmaya utanırım gider biraz kitap mitap biseyler okurum. Surekli aynı muhabbet, surekli aynı muhabbet.

Şöyle bile yazılsa beyin otomatik algılıyor ve anlayabiliyorsun. Yani sağlıklı bütün insanlar anlayabilir bunu.

Cmabridge Üinversitesinde yaipaln bir arsaitrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi siarda didizlikleri dgeil, ilk ve son hafrlrein dgoru yedre olamalri öenm tsamiatkadir. Geirsi taammen kamradasir ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek diegl kemileelri bir btüün oralak omukadisir.

Konu sahibi kolu kırıldı diye niye bütün kıs sizde kalsin yahu. Benim babaneminde kolu kırıldı. Bu hafta alcısı cikacaktı. Aylarca alcili gezmediki. Isini gorebiliyorsa gitsin nolucak soyle eşine.

Hastalık bu bişey desen eşinle aranız bozulur. bende bi süre daha sabret. baktın olmuyo eşine tatlı dille anlatrsn
Evet hastalık tabi kardeşim de hastayken zaten ne benim sesim çıktı nede eltimin ama simdi çok şükür iyi bile bile rahatin burada iyi diye kayinpaderim götürmüyor onunda evinde rahatı iyi galiba kayinbalidem yokken daha mutlu insan karısını özler ya gel artik demiyor hayret ettim kaldim

Off. Şuraya açılan konularda, tek bir yazım yazım yanlışı , noktalama hatası vs olduğunda konuyu anlayamasam suraya "50 kere okudum anlamadım." yazmaya utanırım gider biraz kitap mitap biseyler okurum. Surekli aynı muhabbet, surekli aynı muhabbet.

Şöyle bile yazılsa beyin otomatik algılıyor ve anlayabiliyorsun. Yani sağlıklı bütün insanlar anlayabilir bunu.

Cmabridge Üinversitesinde yaipaln bir arsaitrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi siarda didizlikleri dgeil, ilk ve son hafrlrein dgoru yedre olamalri öenm tsamiatkadir. Geirsi taammen kamradasir ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek diegl kemileelri bir btüün oralak omukadisir.

Konu sahibi kolu kırıldı diye niye bütün kıs sizde kalsin yahu. Benim babaneminde kolu kırıldı. Bu hafta alcısı cikacaktı. Aylarca alcili gezmediki. Isini gorebiliyorsa gitsin nolucak soyle eşine.
Ya normelde nasıl yazilacagini biliyorum ama hızlı yazınca yazim yanlısı oluyor bide otatik klavye

Ya normelde nasıl yazilacagini biliyorum ama hızlı yazınca yazim yanlısı oluyor bide otatik klavye

Biliyorum olabiliyor. Sitemim seninle ilgili değil. Bu sadece senin konunda olmuyor, bir cok konuda denk geldim. Suan artik dayanamayip icimi dokmus oldum.

Yazim yanlislari tabiki olabilir. Ama artık sıkıldım her konuda ayni muhabbeti gormekten. Bir kelime, yazim, noktalama hatasinda, koca paragrafi anlayamiyorsa ve 30 kere okuyorsa bir kişi, bu yazanın suçu degil yani. Butun yorumlari anlamadim yorumlariyla bile dolduruyorlar bazen, ben onlari okurken sıkılıyorum.

Yok canım söyledim de annem ne diyebilirim diyor haklida ben eşime değil düşüncesiz ailesine kiziyorum EE tabi gelinlerin yaninda keyfi iyi her isi yapılıyor kayinperderimde gün aşırı gelir evde bekar hayati hosuna gitti onunda olan bize oluyor ya bunlarında bir hayati var deniyorlar

Biliyorum olabiliyor. Sitemim seninle ilgili değil. Bu sadece senin konunda olmuyor, bir cok konuda denk geldim. Suan artik dayanamayip icimi dokmus oldum.

Yazim yanlislari tabiki olabilir. Ama artık sıkıldım her konuda ayni muhabbeti gormekten. Bir kelime, yazim, noktalama hatasinda, koca paragrafi anlayamiyorsa ve 30 kere okuyorsa bir kişi, bu yazanın suçu degil yani. Butun yorumlari anlamadim yorumlariyla bile dolduruyorlar bazen, ben onlari okurken sıkılıyorum.
Yani sende haklisin

EE tabi iki tane saf gelini varken bunlari yaparmi
Aferim kiz. Sonunda saf oldugunu anladin yani. :KK9: pek seviyon heralde kv'ni anlatirken sanki 'kayinvalidem' derken oyle algiladim. Oda seni pek sevmis bak.:KK74:

Madem iyileşti sende biraz kv ye yardım ettir akşamda eşin yapsın kv ler oğullarına kıyamaz onun iş yaptığını görünce huzuru kaçar. eltin ne diyor peki onlar da mı sessiz

İşte olede tabi kayinvaledem düşünüyorum da hic evini bile ozlemiyor kayinpederimde karisi eve gelecek gelen giden evlerine gelecek EE tabi kayinvalidemin yapamadığı isleride oda yardim etcek bunları yapmak istemiyor EE tabi iki tane saf gelini varken bunlari yaparmi

Offfff hastaya bakmak neyse de o misafirlere hizmet etmek yok mu :KK12:

İyileşmiş madem eşinizle konuşun açık açık. Gitsin evine. Olmaz böyle.

Offfff hastaya bakmak neyse de o misafirlere hizmet etmek yok mu :KK12:

İyileşmiş madem eşinizle konuşun açık açık. Gitsin evine. Olmaz böyle.
Evet çok haklisiniz esimlede konuşunca sen benim annemi istemiyorsun diye kavga ediyoruz annesiyle babasının kabahati onların dusunmesi lazim

Ne alaka şimdi bizim yüzlerce kitap okumadığımızı nerden biliyosunuz :D ayrıca insanlık hali ben kimseyi küçümsemedim git kitap okuda gel falan diye.
Yazım hatasından ziyâde yanlış yazılan bazı kelimeler kendi başına anlamlı oluyor mesela 'bor'-bir 'kesim'-kesin 'tan'-tam anlatabildim mi?
Yorum yapıcağmz zaman haliyle yanlış anlamamak için dikkatli okuyoruz prim yapcam diye uğraşmanıza gerek yok yani.

ben de nefret ediyorum böylelerinden
kadın feryat figan içinde derdini anlatıyor aşağıda ilk yoruma bakınca dumur '' eee noktalama işareti kullanmamışsınızzzz''
anlaşılıyor işte daha ne olsun
millet buraya tez mi yazıyor ne var sanki öle yazdıysa

Back
X