• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok bunaldim

daha ne kadar alçıda kalacak

annemin de kolu kırılmıştı

evde yemeği de yaptı evin tüm işini de yaptı

bulaşıkları makinaya da dizdi vs vs

sağ bileği kırıktı

hatta bir ara işe bile gitti

ikinci kez aynı yerden kırıldı 12 yıl sonra o zaman ben de yoktum

babam ile ikisi gayet de hallettiler

yeri geldi babama doğrattı yeri gelmiş kendi doğramış vs vs

sol eli ile bir şeyler doğrardı

kv de alçısı çıkınca çok yormasın ama hişbir şey yapmadan da oturmasın

kasları zayıflıyor çalıştırması lazım

ben de nefret ediyorum böylelerinden
kadın feryat figan içinde derdini anlatıyor aşağıda ilk yoruma bakınca dumur '' eee noktalama işareti kullanmamışsınızzzz''
anlaşılıyor işte daha ne olsun
millet buraya tez mi yazıyor ne var sanki öle yazdıysa
Ay sağolsun arkadaşlar derdime ortak olduğunuz dinlediginiz icin

daha ne kadar alçıda kalacak

annemin de kolu kırılmıştı

evde yemeği de yaptı evin tüm işini de yaptı

bulaşıkları makinaya da dizdi vs vs

sağ bileği kırıktı

hatta bir ara işe bile gitti

ikinci kez aynı yerden kırıldı 12 yıl sonra o zaman ben de yoktum

babam ile ikisi gayet de hallettiler

yeri geldi babama doğrattı yeri gelmiş kendi doğramış vs vs

sol eli ile bir şeyler doğrardı

kv de alçısı çıkınca çok yormasın ama hişbir şey yapmadan da oturmasın

kasları zayıflıyor çalıştırması lazım
Evet canım çok haklisin belde anlat iste evine gitse biraz kendi islerini yapar hem hareket olur ama tabi eve gitse kayinpederim de yapacak is kendi rahatı için bizi bunalttilar ya deseki kızım Allah razi olsun en kotu günümde baktınız ettiniz bunun ileriki yılları var ne olcagimizi bilmiyoruz dizide bunaltmiyalim evime gidicem deyip de gitmiyor kar ya anladim bende git diyemem ki eşimin annesi nasıl derim dersem vicdanım rahat etmez öyle nır durum iste arkadaşlar çok bunaldim iki buçuk ay olcak nerdeyse

Evet canım çok haklisin belde anlat iste evine gitse biraz kendi islerini yapar hem hareket olur ama tabi eve gitse kayinpederim de yapacak is kendi rahatı için bizi bunalttilar ya deseki kızım Allah razi olsun en kotu günümde baktınız ettiniz bunun ileriki yılları var ne olcagimizi bilmiyoruz dizide bunaltmiyalim evime gidicem deyip de gitmiyor kar ya anladim bende git diyemem ki eşimin annesi nasıl derim dersem vicdanım rahat etmez öyle nır durum iste arkadaşlar çok bunaldim iki buçuk ay olcak nerdeyse

alçısı çıktı mı

Sen şimdi kayınvalidene, ben sana ve gelen misafirlere hizmeet etmekten çok sıkıldım. evine git diyemezsin..

Bence bunu dolaylı yollardan söyle. Mesela, anne, sende buralarda perişan oluyorsun. kendi evini, düzenini, yatağını özlüyorsundur gibi, şeyler söyle.. Herkes kendi evinde rahat eder, başkasının evinde kalmak olmuyor, misafirlik 3 günlüktür gibi.. Oda anlar herhalde.

Ama şu da bir gerçek. Bizim ülkemizdeki erkek anaları, oğullarının evlerini kendi evleri gibi görüyor.. Gelini de hizmetçi gibi görüyoorlar. Gelin bize, baksın. Hizmet yapsın.. Eğer senin de kayınvaliden bu kafada ise bahara kadar kalır sizde..

çok olmuş bence kışı sizde geçirmeyi planlıyorlar kesin
ben dayanamaz söylerdim kesinlikle beraber yaşamam diye
hastayken bakmışsınız işte iyilşince herkes evine gitsin
şuan da yıne bir eltinizde bir sizde mi yoksa temelli sizde mi kalıyor

Alıcısı çıktı canım çok oldu

o zaman açıkça diyeceksiniz böyle körelirsin diye

ya da işte önüne iş verin

elin çalışsın deyip çamaşırları koyun katlasın

yemeklerden şunu da sen yap deyin

iyileştin psikolojisini de biraz gazlayın

ben iyiyim moduna girsin

gelen olursa geçmiş olsun vs oo çok iyi diye başlayın lafa

Evde odun kömür yakmak zor gelmiş kv ile kp 'e. Sanırım bu kış ve bundan sonraki kışlar sizin evde geçecek.

o zaman açıkça diyeceksiniz böyle körelirsin diye

ya da işte önüne iş verin

elin çalışsın deyip çamaşırları koyun katlasın

yemeklerden şunu da sen yap deyin

iyileştin psikolojisini de biraz gazlayın

ben iyiyim moduna girsin

gelen olursa geçmiş olsun vs oo çok iyi diye başlayın lafa
Evet doğru diyorsunuz is yaptırmak lazim hep diyorum çok iyisin maşallah diye

Evde odun kömür yakmak zor gelmiş kv ile kp 'e. Sanırım bu kış ve bundan sonraki kışlar sizin evde geçecek.
Evet aynen zor geldi sobayı yakıp is yapmak ama yok iyice kolu iyileştikten sonra bir daki kışlar kalmak isterlerse derim o zaman ev ev ustune olmaz kusura bakmasını kimse ev alsın baban derim şimdi hadi elini tam kullanamiyor diye susuyom ama her sabir bir yere kadar

Ne alaka şimdi bizim yüzlerce kitap okumadığımızı nerden biliyosunuz :KK70: ayrıca insanlık hali ben kimseyi küçümsemedim git kitap okuda gel falan diye.
Yazım hatasından ziyâde yanlış yazılan bazı kelimeler kendi başına anlamlı oluyor mesela 'bor'-bir 'kesim'-kesin 'tan'-tam anlatabildim mi?
Yorum yapıcağmz zaman haliyle yanlış anlamamak için dikkatli okuyoruz prim yapcam diye uğraşmanıza gerek yok yani.

Ne primi yapicam ben sizden? Çok mu önemli birisin, seninle polemige girince kazanç mı elde edicem, ünlü mü olucam? Nolucak?
Anlamamış olabilirsiniz. Ben orayı okuduğumda bor yerine bir okuyabildim çünkü yazıya bütün bakıyorum eminim benim gibi bircok kişi takılmamıştır bile o hataya ki takılmamışlar.

Yinede anlamamis olabilirsiniz ve isterseniz 30 kere okuyup, anlamaya çalışabilirsiniz, bu beni gerçekten hiç ilgilendirmiyor aslında.

Sözümde sadece size değil. Artık konuların altinda "anlamadım" yorumu görmekten çok sıkıldım. Atıyorum konu sahibi arkadaş biraz fazla yazım hatası yaptiği zaman ilk 10 yorum sirf "anlamadim, anlamadim" anlamadiysaniz kendinize kalsın bunu demek istiyorum güzel bir fikir bence. Cunku anlayan arkadaşlar var ve üstün zekalı filan değiliz. Anlaşılmayacak bir yazı olsa bizde anlamayız. Demek ki anlaşılabilir. Demekki gereksiz muhabbet.

Evet çok haklisiniz esimlede konuşunca sen benim annemi istemiyorsun diye kavga ediyoruz annesiyle babasının kabahati onların dusunmesi lazim

Yahu istemenin de sınırı vardır. Hastayken baktım diye ömür boyu beraber mi yaşayacağım? İsteyip istememekle alakası yok bunun. Konuyu çarpıtmasın eşiniz. Görevinizi yapmışsınız bitmiş. Herkes evine.

Yahu istemenin de sınırı vardır. Hastayken baktım diye ömür boyu beraber mi yaşayacağım? İsteyip istememekle alakası yok bunun. Konuyu çarpıtmasın eşiniz. Görevinizi yapmışsınız bitmiş. Herkes evine.
Ay canım herkea ayni düşünüyor ama iste annesi babası çok bencil insanlar ya evine gitmedi iki buçuk ay oldu evinde ozlemiyor kadın şaşırdım kaldım her gün sabir cekiyorum

Ne primi yapicam ben sizden? Çok mu önemli birisin, seninle polemige girince kazanç mı elde edicem, ünlü mü olucam? Nolucak?
Anlamamış olabilirsiniz. Ben orayı okuduğumda bor yerine bir okuyabildim çünkü yazıya bütün bakıyorum eminim benim gibi bircok kişi takılmamıştır bile o hataya ki takılmamışlar.

Yinede anlamamis olabilirsiniz ve isterseniz 30 kere okuyup, anlamaya çalışabilirsiniz, bu beni gerçekten hiç ilgilendirmiyor aslında.

Sözümde sadece size değil. Artık konuların altinda "anlamadım" yorumu görmekten çok sıkıldım. Atıyorum konu sahibi arkadaş biraz fazla yazım hatası yaptiği zaman ilk 10 yorum sirf "anlamadim, anlamadim" anlamadiysaniz kendinize kalsın bunu demek istiyorum güzel bir fikir bence. Cunku anlayan arkadaşlar var ve üstün zekalı filan değiliz. Anlaşılmayacak bir yazı olsa bizde anlamayız. Demek ki anlaşılabilir. Demekki gereksiz muhabbet.

Abartmayın isterseniz benimle polemiğe giren sizsiniz ben değil.

Satırlarca anlamıyorum yada anlamadım diye konuyu sabote eden ben değilim bu bir

Diğer konulardada o bahsettiğiniz anlamadım geyiklerinede girmedim bugüne kadar bu iki

Benimle "çokmu önemlisin" tarzında konuşma yetkisine sahip değilsiniz buda üç.

Mümkünse bi daha msjlarımı alıntılamayın ki polemik olmasın konuyu saptırmayalım.
Konu sahibesi lütfen kusura bakma ben sadece takılmak için ilk yorumu o şekilde yaptım dalga falan geçmedim hepimiz insanız sonuçta En Büyük KK:KK31:

Hanımlar yok yere polemiğe girmeyin, konu sahibesinin yazısında anlam bütünlüğünü bozan birçok yazım hatası olsa topiğe yazmak yerine kiblerseniz biz kendisini uyarırız, hızlı yazımdan kaynaklanan tek bir hataya odaklanmayın lütfen, hem konu dağılıyor hemde durduk yere polemik çıkıyor.

Hanımlar yok yere polemiğe girmeyin, konu sahibesinin yazısında anlam bütünlüğünü bozan birçok yazım hatası olsa topiğe yazmak yerine kiblerseniz biz kendisini uyarırız, hızlı yazımdan kaynaklanan tek bir hataya odaklanmayın lütfen, hem konu dağılıyor hemde durduk yere polemik çıkıyor.

Ben sadece espri yapmıştım ablacım uzatıp duran ben değilim

Back
X