çok haklısın hissettiklerinde. arkadaşlık ilişkilerinde en önemli şey, insanın kendine verdiği değer. karşı taraf bunu direk algılayıp sana vereceği değeri de ona göre belirliyor. bence yalan söylemiş olmasına rağmen ilişkiyi bitirmemeliydiniz. telafi edilmeyecek şeyler değil ki şuan ki ruh halinize bakılırsa hem onlar hem de siz kaybetmişsiniz
geciyor her sey sonra neden bu kadar arkadas diye tutturdum diyorsunuz zamanla anlarsiniz.ust uste hamile kalmak akil kari degil ama yurt disindakiler hep sizin gibi yapiyorlar nedenMerhaba hanımlar...
sosyal ve sevilen biri iken şu sıralar resmen arkadaşsız kaldım...
Çevremde 4-5 arkadaşım vardı ama whatsapp grubumuzda olan bazi olaylardan dolayı yalanlarını yakaldım.
içlerinden biri benim gibi evli, kendisi de olanlardan birde herşey ispatliyken suçun üstüme yıkılmasını haksızlık olarak görüyor.
neticede irtibatımı kesmek zorunda kaldım.
adam akıllı bir arkadaşım var diyemiyorum bu bana cok dokunuyor cok bunaliyorum
cocugu olan 2 kişi var ama onlarla bile ayda 1 defa görüşebiliyorum cocuklar oynarken 1 saat kahve icebiliyoruz oda nası oluyorsa işte.
Ikinci bebegime hamileyim (3aylik)Hormonlardanmıdir nedır çok bunalıyorum. Kitap okumayi sevmeme ragmen odaklanamiyorum halsizim bide oglum bir bucuk yasinda bu aralar pek beni yoruyor...hani bir arkadaşla anlassak söyle 2 tur yürüsen o bile yok..
insanin guvenebilecegi destekcisi oldugu hic mi arkadasi olamaz?
disari cikinca oglum saga sola kosuyor eve zor atiyoruz kendimizi basimi kaldiramiyorum..
Dün bu yüzden agladimben nasil bir insandım şimdi ne haldeyim cok yanlizim cok insanlar tarafindan hor kullanildim ev ustume ustume geliyor yanliz cikasim gelmiyor...
uzun lafin kisasi: ben moralimi nasil toplarim? gecici bir durum mu? bu gün nasil bitecek bi an önce aksam olsa diye dusunurken yakaladım kendimi
bu arada yurtdisinda yasiyorum. turk kafa dengi bir komsum olsa mesafemi koruyarak seviyeli bir arkadaslik/ komsuluk kurup günde veya 2 günde bir yarim saat bile olsa baska bir insanla muhabbet etmenin iyi geleceginin kaanatindeyim ama oda yok
geciyor her sey sonra neden bu kadar arkadas diye tutturdum diyorsunuz zamanla anlarsiniz.ust uste hamile kalmak akil kari degil ama yurt disindakiler hep sizin gibi yapiyorlar neden
Sizde neden olduğunu biliyor sunuz neden sorduğunuzu anlamadımgeciyor her sey sonra neden bu kadar arkadas diye tutturdum diyorsunuz zamanla anlarsiniz.ust uste hamile kalmak akil kari degil ama yurt disindakiler hep sizin gibi yapiyorlar neden
blog yazabilirsin oradan birileriyle tanisabilirsinizCevremde üst üste cocuk yapanı ben görmedim:)
Cocuklarin arasinda 3-4yaş olanların ama ne kadar bitap düştüklerini hem gördüm hem kendilerinden de duydum. Cocuk genel olarak yorucu ona lafım yok.
Ben kendim cocuklarin arasinda 3-5 yaş birakmak istemedim bundan pisman da degilim:) sadece kendimi cok yanliz hissediyorum
yok devlet destegi almak icin yapsnkar varmis ne kadar cok cocuk o kadar paraSizde neden olduğunu biliyor sunuz neden sorduğunuzu anlamadım
yok devlet destegi almak icin yapsnkar varmis ne kadar cok cocuk o kadar para
Krizeee girdimmm yalnızlık kaderinde var burada bile yüzü gülmediKadın iyi değilim arkadaş yok bunaldim içimi dökeyim diyor. konu çocuk yardımına geldi:)
Krizeee girdimmm yalnızlık kaderinde var burada bile yüzü gülmedicanım gir KK ne akşama kadar yorum yap (ben öyleyim)
laptop'dan yabanci film izleyeyim diyorum, oğlum sanki laptopa çok aşinaymıs gibi agliyor.
Tvden acayim oda yok sabote edecek illa. Kaşimi bile aldirtmiyor niye ayna elimde ona göz koyuyor.
o uyuyunca ki bu 1 saati gecmez, yemegi hazirliyorum veya karnimi doyuruyorum. olmadi sadece uzanip kafa dinleniyorum üşengeçlikte geldigim seviye budur
el işine başladım...onada fıttıryo cocukbence genel olarak bana takmiş
eşim aksam eve gelince cocuk benimle nasi oynuyor nasi yuzu guluyor. esim sasiriyor bu benimle yanlizken hic yapmaz oyle seyler diyor...firsatim olsa ben işe gidecem o derece bunaldim
diyelim pazartesi bana yakin oturan evli cocuklu bir arkadasimla maksimum 2 saatligine bir araya geliyoruz
carsamba olunca kahveye davet etsem mi diye tereddüte düşüyorum istermi diye. halbuki o da tüm gün evde ne kadar sıkıldığini anlatir her seferinde, ama ben sanki insanlarin pesinden kosmaya yorulmusum gibiyim
Depresyonda gibisin. Yalnizlik zor..laptop'dan yabanci film izleyeyim diyorum, oğlum sanki laptopa çok aşinaymıs gibi agliyor.
Tvden acayim oda yok sabote edecek illa. Kaşimi bile aldirtmiyor niye ayna elimde ona göz koyuyor.
o uyuyunca ki bu 1 saati gecmez, yemegi hazirliyorum veya karnimi doyuruyorum. olmadi sadece uzanip kafa dinleniyorum üşengeçlikte geldigim seviye budur
el işine başladım...onada fıttıryo cocukbence genel olarak bana takmiş
eşim aksam eve gelince cocuk benimle nasi oynuyor nasi yuzu guluyor. esim sasiriyor bu benimle yanlizken hic yapmaz oyle seyler diyor...firsatim olsa ben işe gidecem o derece bunaldim
diyelim pazartesi bana yakin oturan evli cocuklu bir arkadasimla maksimum 2 saatligine bir araya geliyoruz
carsamba olunca kahveye davet etsem mi diye tereddüte düşüyorum istermi diye. halbuki o da tüm gün evde ne kadar sıkıldığini anlatir her seferinde, ama ben sanki insanlarin pesinden kosmaya yorulmusum gibiyim
Kendinizi yakın hissesiyorsaniz çağırın neden kendinizi kasıyorsunuz.
Illa onlarca arkadaş olacak diye birşey yok ki benim 2 çok yakın arkadaşım var bir tanesiyle hiç ayrılmayız.
Depresyonda gibisin. Yalnizlik zor..
ikinciye davet ettigimde mazaretleri oluyor ve israrci taraf ben oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?