ÇOK BUNALDIM :(

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Merhabalar

2 senedir bir firmada çalışıyorum firma büyük değil orta halli.. Ofiste 2 baya çalışıyoruz diğeri benden eski ve onu baya benimsemiş herkes hani sanki firmanın 2. patronu gibi davranıyorlar.Biz aslında iyi anlaşıyoruz aramızda 10 yaş fark var.Fakat sorun şu ki burada tüm çalışanlar herşeyi benden sorumlu tutuyor iğne kaybolsa sorumlusu benim.Yanlış işlem yapılsa sorumlu benim,nerdeyse firmanın % 70 işlemlerini ben yapıyorum.
Firmada herkes beni asistanı gibi kullanıyor ofiste ki bayan arkadaşım özellikle bunu yapıyor..Diyeceksiniz hayır de..Bununla alakalı defalarca müdürüm ile konuştum fakat değişen birşey olmadı.. Bende artık dayanamayıp herkes ile tartışmaya başladım çünkü beni çok bunalttılar
Gerçekten burada psikolojim bozuldu çıkamıyorum içeride tazminatım yanacak çıkamıyorum yakında evleneceğim, bir çözüm bulamıyorum ((

o zaman sende herkesin dediğinin tam tersini yap işin olanı aksatma ama geri kalanlarda salla ağır iş yap filan kovulmak için uğraş.o zaman tüm tazminatını alırsın ama dikkat et seni suçlayarak çıkarmasınlar :)

Ben uğraştım kovulmak için fakat tazminat vermemek için çıkartmıyorlar benim çıkmamı bekliyorlar sanırım

Ben uğraştım kovulmak için fakat tazminat vermemek için çıkartmıyorlar benim çıkmamı bekliyorlar sanırım
ya aynı durumu ben eşim yasadı ama kazanan eşim oldu onlarda cıkartmamak ıcın uzerıne bıle oynadılar mobıng uyguladılar pes etmıyceksın en sonnda onlar pes etsın patronla zıtlas ne bılıyım ısının dısında rıcada dahı bulunsa benm gorevm degl de gorevını gec yap aksat uyusuk davran telefonla oyna lak lak yap nerde calısıosn blmıorm ama bnm esım eczanedeydı bı musterıyle saatlerce vakıt harcayıp dıger gelenlerle ılgılenmedı patron tabı cıldırdı

durumunuzu bilemem ama 2 yıl tazminat çok bi para değil. ayrıca evlenince çıkmazsanız o 3 yıl 4 yıl 5 yıl olacak ve siz hiç birşey yapamayacaksınız.
iş bakın evlenincede Çıkın.

durumunuzu bilemem ama 2 yıl tazminat çok bi para değil. ayrıca evlenince çıkmazsanız o 3 yıl 4 yıl 5 yıl olacak ve siz hiç birşey yapamayacaksınız.
iş bakın evlenincede Çıkın.

İş zaten bakıyorum fakat hiç dönüş olmuyor

2 senelik ihbar i da almayıverin. nikahtan tazminatınızı alın ve ayrılın. Yada bu şekilde çalışmaya devam edin

Kesinlikle ve kesinlikle nikahtan sonra 1 yıl içerisinde o işten çıkın. Yoksa bu hakkınızı da kaybedersiniz ve seneleriniz sevmediğiniz bir işe gidip gelerek geçer, yıprandığınızla kalırsınız. Çıkacağınız güne kadar da madem kovmuyorlar, görev tanımınızı keskin çizgilerle belirtin, bunun dışındaki işleri de yapmayın, mesainiz doldu mu çıkın gidin, kimse sizi mesai saatiniz dolduğunda işyerinden çıktınız diye bir yerlere şikayet edemez. Deşarj oluyorsanız üstünüze gelenlerle tartışın ne diyeyim, ama daha beter strese giriyorsanız kimseyi duymayın, görmeyin, konuşmayın. 3 maymunu oynayın nasılsa çıkıcam sabır diyip kendinizi motive edin. Ama bu esnada kovulursanız, iş kanununda "işverenin iş akdini haklı sebeple feshi" diye bir durum vardır. o konuları açıp okuyun, onlardan birini yaptığınız için kovulursanız 1 kuruş tazminat alamazsınız. tüm çabalarınız boşa gider dikkatli olun.

Öle haksız yere beni çıkartamazlar gayri resmi yaptıkları herşeyi biliyorum ...Ben sadece hakkımı istiyorum o kadar.
Sabrediyorum ama yıpranıyorum bu kez psikolojimi bozdular..İşten soğudum

İhbar verilmiyor ama birikmiş iznin varsa onu alabiliyorsun tazminat ile.
Ben evlendikten 4-5 ay sonra çıkmıştım ilk işimden. Önce biriken tatil günlerimi kullandım, bu şekilde o ayın maaşını tam aldım. İstifa ile de tazminatımı aldım. Çok şükür, başka işe girene kadar iyi oldu, zorluk çekmedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…