- Konu Sahibi agresifkiz
-
Geçici bir süreç olabilir hemen depresyondayım ben modlarına girmeArkadaşlar öncelikle merhaba hepinize,
Bu aralar o kadar kötüyüm ki buraya konu açmak istedim. Şu sıra herşey gözüme o kadar anlamsız boş gözüküyor ki sıkıldım diyorum hayattan bazen oluyor evden çıkmak istemiyorum ağlamak istiyorum. Okullarda açıldı şimdi okul bile anlamsız geliyor içimden gitmek gelmiyor depresyona mı girdim bunalımda mıyım bilmiyorum ama hiç iyi değilim. Artık böyle mutsuz olmak istemiyorum psikologa falan gidip işi profesyonel biriyle halletmek istiyorum içimi döküp rahatlamak istiyorum. Ama malum çok pahalı psikolog seansları falan var mı böyle önerebileceğiniz çok iyi bir psikolog derdimi anlayabilecek bana yol gösterecek önerilerinizi bekliyorum
Hmhm depresyon baslangici galiba doktora gitmek lazim sgk hastanelerinin psikiyatr klinigine git butcen yetmiyosa
Geçici bir süreç olabilir hemen depresyondayım ben modlarına girme
Dışarı çık, alışveriş yap arkadaşlarınla buluş
evde oturdukça kendini dinliyor insan
oyalanmalısın bir şekilde
okulla aran nasıl, iyi anlaştığın arkadaşların var mı ?
Öncelikle kendin çözüm bulmaya çalış baktın olmuyor o zaman doktora gidersin
Ben de çoğu zaman böyle oluyorum ama kendi kendime yenebiliyorum
Ne zaman yenemezsem o zaman gidicem doktora.
Önce bir şeyler denemelisin , çevrenden yardım iste seni yalnız bırakmasınlar
yalnız kalmak çok tetikliyor
Rutin şeylerden mi skildigini dusunuyosun
Bende de zaman zaman olurdu ama kendiliginden geçerdi bilemedim ki simdiHer şeyden sıkılmış bıkmış hissediyorum bazen ağlamak istiyorum sokağa çıkmak istemiyorum ben önceden böyle değildim ne bileyim
Arkadaşlar öncelikle merhaba hepinize,
Bu aralar o kadar kötüyüm ki buraya konu açmak istedim. Şu sıra herşey gözüme o kadar anlamsız boş gözüküyor ki sıkıldım diyorum hayattan bazen oluyor evden çıkmak istemiyorum ağlamak istiyorum. Okullarda açıldı şimdi okul bile anlamsız geliyor içimden gitmek gelmiyor depresyona mı girdim bunalımda mıyım bilmiyorum ama hiç iyi değilim. Artık böyle mutsuz olmak istemiyorum psikologa falan gidip işi profesyonel biriyle halletmek istiyorum içimi döküp rahatlamak istiyorum. Ama malum çok pahalı psikolog seansları falan var mı böyle önerebileceğiniz çok iyi bir psikolog derdimi anlayabilecek bana yol gösterecek önerilerinizi bekliyorum
Al benden de o kadar
vardır bi sebebi...
iyi düşün, kendine karşı dürüst ol..
mutlaka şu şöyle olmasaydı ya da olsaydı daha iyi olurdum diyeceğin şeylerin vardır..
onlar üzerine çözüm odaklı hareket et...
Evet iyi bir psikolog istiyorum ama öğrenciyim param yetmez o kadar 153 kadın sağlığı merkezleri varmış belediyenin ordan psikoloğa randevu veriyorlarmış deneyeceğim bakalımBenim de zaman zaman oluyor. rutinlikten kaynaklanan bir durum bu. Sadece bir kere profesyonel yardım aldım. İlaç vermişti. Kullanmadım. Artık kendi kendimi telkin edip toparlıyorum ben. Çok çıkmaza girdiğinde iyi psikologlarla görüşmelisin bence. Değişik birşeyler yapmayı dene.
Zaman zaman bana da oluyo sonra bi şekilde geciyo. Istersiniz bize anlatın kk olarak dinleriz sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?