Çok bunaltıyor ama üzüleceği için ayrılamıyorum.

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Merhaba hanimlar. Yardiminiza ihtiyacim var.
Daha iliskimiz cok yeni aslinda uzun bir flort donemi yasadik. Arkadasken gayet rahat bir cocuktu. Ama sevgili olduktan sonra kiskanclik ve kisitlamalar basladi. Oyle abarti degil ama rahatsiz edici yine de.
ornek veriyorum
Arkadaslarimdan birinin dogum gunuydu toplu sekilde kizli erkekli toplanmak istiyoruz evde. Hemen surati asiliyor. Kim kimsiniz, erken git erken don. Bilmem ne. Darliyor beni. Hayır sanki gelen herkes bana asılmaya gelecekmiş gibi.
Ya da gecen de eglenmek icin klube gidecekti arkadaslarim. Benimki izin vermedigi icin eve donmek zorunda kaldim. Ben boyleyim gelemiyorum boyle seylere diyor. E ben hic yeni bir ortama giremeyecek miyim hic eglenemeyecek miyim arkadaslarimla :/ Ayrilmak istiyorum ama gercekten sevdigini hissediyorum. Cok uzulecek ayrilsam. Kavga ettigimizde bile cok kotu oluyor. Siz olsaniz bu iliskiye devam eder miydiniz? Bana akil verin lutfen, onumu goremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eger iliski yurusun istiyosan senin de fedakarlik yapman gerekir.Şahsen ben de sevgilimin bensiz gece kulübüne gitmesine izin vermem.
Bunlara gelemem diyorsan ayril.Merak etme kimse vazgecilmez degil.Emin ol biraz uzulur yeni birisini bulur.

Soyluyorum. Yapım boyle diyor. Degismeye calisiyorum diyor ama degisecegi yok acikcasi
Su an hayatinizin en guzel zamanlarindasiniz. Degismeye cabasi varsa iyi ama degismeyecek diyorsaniz siz daha iyi bilirsiniz tanirsiniz sevgilinizi. Yarin obur gun bir yurtdisinda egitiminize, sececeiniz meslege de karisirsa problem.

İleride o üzülmesin diye yaptığın her fedakarlık için kendinden nefret edeceksin.
İmza:Hayatının en güzel 5 yılını bu şekilde harcamış ve aklına geldikçe şiddetle kendinden nefret eden biri.

Ayy inanmiyorum. 5 yil sonra pisman olmak istemiyorum ben de.
Peki sizce nasil ayrilabilirim? Onu uzmekten cok cekiniyorum. Bundan baska sorunumuz yok hatta cok iyiyiz.

Merhaba hanimlar. Yardiminiza ihtiyacim var.
Ben 20 yasindayim. Sevgilim 21.
Daha iliskimiz cok yeni aslinda uzun bir flort donemi yasadik. Arkadasken gayet rahat bir cocuktu. Ama sevgili olduktan sonra kiskanclik ve kisitlamalar basladi. Oyle abarti degil ama rahatsiz edici yine de.
ornek veriyorum
Arkadaslarimdan birinin dogum gunuydu toplu sekilde kizli erkekli toplanmak istiyoruz evde. Hemen surati asiliyor. Kim kimsiniz, erken git erken don. Bilmem ne. Darliyor beni.
Ya da gecen de eglenmek icin klube gidecekti arkadaslarim. Benimki izin vermedigi icin eve donmek zorunda kaldim. Ben boyleyim gelemiyorum boyle seylere diyor. E ben hic yeni bir ortama giremeyecek miyim hic eglenemeyecek miyim arkadaslarimla :/ Ayrilmak istiyorum ama gercekten sevdigini hissediyorum. Cok uzulecek ayrilsam. Kavga ettigimizde bile cok kotu oluyor. Siz olsaniz bu iliskiye devam eder miydiniz? Bana akil verin lutfen, onumu goremiyorum.
Ben olsam beni kisitlamasina izin vermezdim. Geri don dediginde donmezdim.

Sana bir sey söyleyeyim mi etrafimda boyle iluskiler cok gördüm. Kiz arkadasini kisitlayan cok seviyorum seni diye kiskancliktan yaptirimlar uygulayan. Oraya gitme kim var ama ben tanimiyorumlar. Ne oldu biliyor musun sonlari ayrildilar. En az 10 tane sayarim boyle ornek. Sonrasi da kendilerini anlayan deger veren sen dogru karari verirsin ne giyecegini nereye gideceğini bilirsin diyen eşleri ile mutluluk.

(Tabi genelleme yapilamaz bu benim tecrubelerim)

Ayy inanmiyorum. 5 yil sonra pisman olmak istemiyorum ben de.
Peki sizce nasil ayrilabilirim? Onu uzmekten cok cekiniyorum. Bundan baska sorunumuz yok hatta cok iyiyiz.
Bu zaten başlıbaşına sorun.
Seni sen olmaktan çıkarıp kendi kuklası haline getirmek istiyor.
Sen onun istediklerini yapınca tabi ki başka sorununuz olmayacak.
Nasıl ayrılmaya gelince dan dan söyle bitir,geri gelişini de engelle mutlaka yapışacak tekrar,ay o günler geldikçe aklıma tiksine tiksine bi hal oluyorum.

Ben olsam beni kisitlamasina izin vermezdim. Geri don dediginde donmezdim.

Sana bir sey söyleyeyim mi etrafimda boyle iluskiler cok gördüm. Kiz arkadasini kisitlayan cok seviyorum seni diye kiskancliktan yaptirimlar uygulayan. Oraya gitme kim var ama ben tanimiyorumlar. Ne oldu biliyor musun sonlari ayrildilar. En az 10 tane sayarim boyle ornek. Sonrasi da kendilerini anlayan deger veren sen dogru karari verirsin ne giyecegini nereye gideceğini bilirsin diyen eşleri ile mutluluk.

(Tabi genelleme yapilamaz bu benim tecrubelerim)

Yaa! Ben de oyle birini istiyorum iste.
Bana saygi duyan. Kararlarima saygi duyan birini.
Evet onunde sonunda ayrilacagiz gibi geliyor bana da cunku kafa yapilarimiz hic mi hic uyusmuyor :(

Sevgilinizin istegini cok degisik bulmayanlardanim ben de.
Anlasilan o ki yasam tarzlariniz, hayata bakis acilariniz farkli.
Yol yakinken yollarinizi ayirmaniz ikinizin de hayrina olur.

Sevgilinizin istegini cok degisik bulmayanlardanim ben de.
Anlasilan o ki yasam tarzlariniz, hayata bakis acilariniz farkli.
Yol yakinken yollarinizi ayirmaniz ikinizin de hayrina olur.

Peki sizce yolda yururken karsidan erkek geldiginde zorla beni diger tarafa almasi da mi degisik degil

Peki sizce yolda yururken karsidan erkek geldiginde zorla beni diger tarafa almasi da mi degisik degil

sizi bir seyler icin zorlamasina kesinlikle ve kesinlikle karsiyim.

her zaman derim, degismesini istediginiz huyu olan kisilerle asla ve asla bir yola cikmayin ve evlenmeyin.

cunku birbirimizi kandirmayalim, hic kimse degismez!!

valla benim esim de yolda yururken dediginiz olay oldugunda beni diger tarafa ceker ama zorlayarak degil.

sizi bir seyler icin zorlamasina kesinlikle ve kesinlikle karsiyim.

her zaman derim, degismesini istediginiz huyu olan kisilerle asla ve asla bir yola cikmayin ve evlenmeyin.

cunku birbirimizi kandirmayalim, hic kimse degismez!!

valla benim esim de yolda yururken dediginiz olay oldugunda beni diger tarafa ceker ama zorlayarak degil.

Cok haklisiniz.. uymuyoruz bunun farkindayim o da degismeyecek.

Yaa! Ben de oyle birini istiyorum iste.
Bana saygi duyan. Kararlarima saygi duyan birini.
Evet onunde sonunda ayrilacagiz gibi geliyor bana da cunku kafa yapilarimiz hic mi hic uyusmuyor :KK43:
Karar senin olmalı.
Burada senin bara gitmene ben de istemezdim vs diyenleri dinleme.
Olay bara vs gitmen de değil,sana saygı duyması,senin her an her şeye hazır bekleyen biri olmadığını bilmesi.
Çok güzel çok çekici bir kız olabilirsin.O da onu biliyordu zaten,ne yani kimse seni görmesin diye kapkara çarşaflara bürün isterse,o mu yani.
Adam zaten falso,kendine güvenmiyor ki sana asılana hemen tamam dersin sanıyor.Demek ki sana layık bile değil.
Evli değilsiniz,evlilikte bar vs karışılır sonuna kadar hak veriyorum ama genceciksin,bara da pikniğe de tabi ki gideceksin eğer kiş istiyorsan.
İstemiyorsan kimse sana zorla bir şey yaptırmamalı.
Olaya bu şekilde bak kesinlikle.Kimseye kötü bir şey yapmıyorsun.
Gençliğinin tadını çıkartacaksın ve bu senin sonuz hakkın.

Okurken kendimi buldum resmen.Bende 4 yillik lise hayatimi boyle birine adamistim.Arkadaş ortamindan, ailenden, seni senden bile uzaklastirip kendi istedigi kisiye cevirip yonetmek istiyor boyleleri.Sevgi bitince ne oldugunu anliyorsun karsindakininin.Şimdiki aklim olsa diyorum boyle biriyle degil sevgili oĺmak, selam bile vermem.En guzel yaşlarimi kabus gibi hatirliyorum ve onun yuzunden gercek sevgi nedir, karsimdaki insan bana gercekten deger veriyor mu diye supheye dusuyorum hep.Ve bariz bu durum sizi rahatsiz ediyor ne yapmaniz gerektigini biliyorsunuz bence, yoksa alisinca vazgecmek daha da zorlasiyor.

bu gibi beyefendiler de genelde hep çok sever ve ayrılık söz konusu olduğunda acı çeken kişi bahanesi ardına sığınır.

merak etmeyin, size deliler gibi aşık olduğundan değil, özgüven eksikliğinden bu üzülmeler...

Back
X