Çok büyük ahım var iyi olmaya çalışıyorum.

Valla canım ben kendimi engellettim ama twitter ve instagram profilini görebiliyorsun en azından profil resmini görüyorsun. Facebookta da o engellemişti sonra kaldırmıştı ben engelledim. Ama kız arkadaşı herkese açık paylaşıp ortak arkadaşlarımızı da etiketleyince kabak gibi anasayfama düşüyor. Yani engellesen bile bakmak isteyince bakıyorsun. Fake hesaptan bakmışlığım vardır. Sorularına gelecek olursak biz ayrıl barış gidiyorduk bana barışalım seni özledim dedi neyse dayanamayıp barıştım. Gezdik dolaştık affedersin ama adam güzelce hevesini aldı o gün sonra da en başkasına aşık oldum ikinize karşı hislerim var ama dedi. Tabii ben yediremedim ve sessiz sedasız bitti. Tam 1 ay sonra onunla sevgili oldu. Beni başlarda aradı helallik almak için. Başlarda vermedim sonra boşver hakkı kalmasın dedim mesaj attım. Birkaç kere iletişimimiz oldu. Sonrasında ben sarhoşken aradım beni istemedi ve engelledi. Daha sonra kendi çeşitli bahanelerle iki kere beni aradı. İkincisinde yeniden biz olur muyuz diye nabız ölçtü. Bir de utanmadan gel beni kazan dedi sanki ben kaybedenmişim gibi. Kavga ettik ve seni denemiştim ben aşkıma aşığım asla vazgeçmem dedi. Yani belki pişmanlığı oldu ya da kız bunu çok sıktı o da en rahat yer olduğumdan bana geldi. En son 2014 kasımda konuştuk daha da konuşmadık.
Şu erkeklerin beni kaybettin egosu beni öldürüyor.Birde nerde hepimiz aynıymışız diyorlar.İşte aynısınız al birini vur ötekine.Bunlara iyi davranmak suç. üzüldüm canım

Civi civiyi catir catir sokuyor arkadasim.
Zorda olsa baskalarini tani ve sans ver.
Unutulmaz degil oyle bir unutuyorsunki seni cok ozledim yeniden deneyelim desede sokaktaki aliden ahmetten farki kalmiyor senin icin

Evlenirse neden uzuleceksin anlamadim. Daha sevgiliyken yani genel turk erkeginin dereyi gecene kadar mantigiyla yaklastigi ve en az uzdugu donemde bu kadar terbiyesizlik yapan bi insan icin. Evlendiginde aldatildigin kadini evine bile getirebilecek yurek gordum adamda. Evlenecegi kisinin vay haline. O iyi ki ben olmamisim diycene uzuluyosun sen de yani aferin.
Ne biliyim başkasıyla görmek üzer ondan.Bu arada söylediğin her sözün hakkı var.Gerçekten birebir tarif etmişsiniz.Aldattığı kadını evine getirir birde karısını haksız çıkarır nitelikte bir karaktersiz bu.Rabbimden bulsun belasını.

Hemen gecmez de gün gelecek unuttuğunu da unutacaksın :) bak ne guzel kendin de diyorsun artık onla olmaz zaten diye. boşuna kendini üzme önüne bak.dogru insanı bulduğunda suan üzüntüsünü yaşadığın kişiye karşı sadece nefretin kalacak. doğru ilişkiyi yaşadığında diğerindeki yanlışlar apaçık önüne geliyor ve diyorsun ki sevgimin zerresini bile hak etmemiş. sonra bir bakıyorsun ne sevgin kalmış eskisine ne nefretin.sadece kendine biraz zaman ver ve kalbini kapatma. dogru insan karsina çıktığında tüm acıların son bulacak .her sey mümkün bu hayatta. insanlar ölüm acısına bile alisabiliyorsa daha önemli ne olabilir ki? umarım cok mutlu olursun.
İnşallah canım güzel cümleler ve dileklerin için çok teşekkürler.Allah razı olsun içimi rahatlattın

Civi civiyi catir catir sokuyor arkadasim.
Zorda olsa baskalarini tani ve sans ver.
Unutulmaz degil oyle bir unutuyorsunki seni cok ozledim yeniden deneyelim desede sokaktaki aliden ahmetten farki kalmiyor senin icin
Denedim canım ama denediğimide üzdüm korkuyorum yeni biriyle tekrar deneyip üzmekten

Denedim canım ama denediğimide üzdüm korkuyorum yeni biriyle tekrar deneyip üzmekten
Benimde basimdan gecti seneler evvel. Ama unuttum gitti, aslinda tamamen ona sahip olmusluk hissini yasamayinca insan kafasina takili kaliyor bazen seneler boyu. Cok sabir diliyorum. Deneyin ve kendinizin ne adar degerli oldugunu, baskasini bu sekilde sevseniz nasil sansli olacagini dusunun. Sizden kiymetlisi yok bu dunyada. Bence ozguveni olmayan biri varsa karsinizdaki egoisttir. Bence siz yuregi buyuk bi insansiniz, bunca seye ragmen ayakta durmussunuz. Degmez sizi haketmemis hic.

Benimde basimdan gecti seneler evvel. Ama unuttum gitti, aslinda tamamen ona sahip olmusluk hissini yasamayinca insan kafasina takili kaliyor bazen seneler boyu. Cok sabir diliyorum. Deneyin ve kendinizin ne adar degerli oldugunu, baskasini bu sekilde sevseniz nasil sansli olacagini dusunun. Sizden kiymetlisi yok bu dunyada. Bence ozguveni olmayan biri varsa karsinizdaki egoisttir. Bence siz yuregi buyuk bi insansiniz, bunca seye ragmen ayakta durmussunuz. Degmez sizi haketmemis hic.
Çok teşekkür ederim canım güzel cümleler için.Arkadaşımda hep diyor bir kere seni seven insanı buldun mu seni sevmeyen için harcadığın zamana yazık edeceksin diye inşallah güzel günler görürüm.

Onu her özlediğinde onu sevdiğini her hissettiğinde onun sana yaptığı kötülükleri aklına getir nefret etmeye çalış. Nefret edip sevgin bittikten sonra zaten zamanla nefret duygunda geçecektir ve hiç bi duygu beslemez hale geleceksin. Ve hayatına başkasını al çivi çiviyi söker

İlk sevgili,özlem,gurur inat hepsi bir arada daha lise zamanları unıversite hazırlıkları birlikte gecen yıllar, hem ilk aşk hemde son olduguna adın kadar eminsin. Ondan ayrıdığım anda kış günü balkonda saatlerce oturmuş şoka girmiş halde bulmuştu ev arkadaşım beni. İç organlarım parçalanıyordu deyim yerindeyse. Aklı basında davranamıyordum. Ne olursa olsun ne halde olursam olayım onla olsun o tür bi manyak bir yanın ama bır yandada deli bir gurur var tabi dön diyemiyorsun. En iğrenci bir anda o lanet gurur gidiyor ya sesini bir sanıye duymak ıcın arayorsun ya sanki boğulmak üzereyken su üzerine bir anda çıkmak gibi .Tabi daha dibe batıyorsun. Böyle böyle ayrılıp barıştık mazosıstlestık her turlu kavgayı yasadık ama sırf bırbırımıze dayanamıyoruz barısıyoruz dıyeymıs bana bır kez cıddı anlamda hakaret ettı. Öyle bır yemın ettım kı en sonunda senle barısamam nolur dedıkce cıddıye alamayacak kadar ait hissediyorsak kendimizi demek inanamadı baya ve sonra ıkımızıde hungur hungur aglayarak bıltirdik hala haber alamam ondan trajedıydı yanı. Is kendınde bıtıyor kendıne bır söz verırsen tutarsın . Unutacaksın hatta gulumseyerek hatırlayacaksın. Aşkın sevgi, saygıdan geçtiğini görünce unutacaksın. Hastalıkmıs dıyeceksın.Resimine denk geldiğinde krizlere girdiğin adamın resmini buldugunda gulumsuceksın bıle ne manyak ne cocukca seylerdı dıye. Kendıne bunu yaparsan yanı onla olursan bır gün onu sevmedıgın hatta tıksındıgın zamn buna ızın veren kendın oldugundan kendını bıle sevemezsın . kac kurtar kendini :)

Onu her özlediğinde onu sevdiğini her hissettiğinde onun sana yaptığı kötülükleri aklına getir nefret etmeye çalış. Nefret edip sevgin bittikten sonra zaten zamanla nefret duygunda geçecektir ve hiç bi duygu beslemez hale geleceksin. Ve hayatına başkasını al çivi çiviyi söker
bunu deniyorum işin kötü tarafıda bana onca kötü şey yaşatmasına rağmen beyin hep iyi olan anıları çeviriyor :(

İlk sevgili,özlem,gurur inat hepsi bir arada daha lise zamanları unıversite hazırlıkları birlikte gecen yıllar, hem ilk aşk hemde son olduguna adın kadar eminsin. Ondan ayrıdığım anda kış günü balkonda saatlerce oturmuş şoka girmiş halde bulmuştu ev arkadaşım beni. İç organlarım parçalanıyordu deyim yerindeyse. Aklı basında davranamıyordum. Ne olursa olsun ne halde olursam olayım onla olsun o tür bi manyak bir yanın ama bır yandada deli bir gurur var tabi dön diyemiyorsun. En iğrenci bir anda o lanet gurur gidiyor ya sesini bir sanıye duymak ıcın arayorsun ya sanki boğulmak üzereyken su üzerine bir anda çıkmak gibi .Tabi daha dibe batıyorsun. Böyle böyle ayrılıp barıştık mazosıstlestık her turlu kavgayı yasadık ama sırf bırbırımıze dayanamıyoruz barısıyoruz dıyeymıs bana bır kez cıddı anlamda hakaret ettı. Öyle bır yemın ettım kı en sonunda senle barısamam nolur dedıkce cıddıye alamayacak kadar ait hissediyorsak kendimizi demek inanamadı baya ve sonra ıkımızıde hungur hungur aglayarak bıltirdik hala haber alamam ondan trajedıydı yanı. Is kendınde bıtıyor kendıne bır söz verırsen tutarsın . Unutacaksın hatta gulumseyerek hatırlayacaksın. Aşkın sevgi, saygıdan geçtiğini görünce unutacaksın. Hastalıkmıs dıyeceksın.Resimine denk geldiğinde krizlere girdiğin adamın resmini buldugunda gulumsuceksın bıle ne manyak ne cocukca seylerdı dıye. Kendıne bunu yaparsan yanı onla olursan bır gün onu sevmedıgın hatta tıksındıgın zamn buna ızın veren kendın oldugundan kendını bıle sevemezsın . kac kurtar kendini :)
inşallah ondan tiksindiğim günler gelir :( çok teşekkürler mesaj için

Yalvar bana sadece söylediği en hafif laf canım malesef.Beni çok eğlendiriyorsun yalvarsana bu kadar mı dediğide oldu.Bana her şekilde hakaret etti.dalga geçti,oynadı,alay etti...

Çok zor bir ilişki yaşadım, 10 yıl sürdü
Ancak hiç hakarete uğramadım, buna asla izin vermem
Unutuluyor inan ama kesip atacaksın, tüm iletişim yollarını kapatacaksın, takip etmeyeceksin
Ve hayatta hep dik dur, kimsenin sana hakaret etmesine izin verme, çok seven edemez zaten

Çok zor bir ilişki yaşadım, 10 yıl sürdü
Ancak hiç hakarete uğramadım, buna asla izin vermem
Unutuluyor inan ama kesip atacaksın, tüm iletişim yollarını kapatacaksın, takip etmeyeceksin
Ve hayatta hep dik dur, kimsenin sana hakaret etmesine izin verme, çok seven edemez zaten
Haklısın canım,hayatımda ilk defa birinin bana bunları yaşatmasına izin verdim.Çok sevmeyi geçtim hiç sevmemiş belli.

Ah beddua demek zaten
Haklıyken dönüp dolaşan bedduayı ilk defa gördüm.Zaten benim söylediğim ona Allah belanı versin değil ki Allah seni bildiği gibi yapsın.Buda bence bir ah etmektir.

Haklıyken dönüp dolaşan bedduayı ilk defa gördüm.Zaten benim söylediğim ona Allah belanı versin değil ki Allah seni bildiği gibi yapsın.Buda bence bir ah etmektir.

Dini bütün birinden duyduğuma göre (kesinlikle fetva vermiyorum araştırmanda fayda var) bana ettiğini cekersin iinşallah Allah seni bbildiği gibiyapsın bile iyi ddeğilmiş. En iyisi Allahım sana havale ettim sen görüyorsun her şeyi diyecekmissin. Öteki türlü bi dilek gibi oluyo bi dua ediyosun iyi olmayanbir dua

Back
X