İlk sevgili,özlem,gurur inat hepsi bir arada daha lise zamanları unıversite hazırlıkları birlikte gecen yıllar, hem ilk aşk hemde son olduguna adın kadar eminsin. Ondan ayrıdığım anda kış günü balkonda saatlerce oturmuş şoka girmiş halde bulmuştu ev arkadaşım beni. İç organlarım parçalanıyordu deyim yerindeyse. Aklı basında davranamıyordum. Ne olursa olsun ne halde olursam olayım onla olsun o tür bi manyak bir yanın ama bır yandada deli bir gurur var tabi dön diyemiyorsun. En iğrenci bir anda o lanet gurur gidiyor ya sesini bir sanıye duymak ıcın arayorsun ya sanki boğulmak üzereyken su üzerine bir anda çıkmak gibi .Tabi daha dibe batıyorsun. Böyle böyle ayrılıp barıştık mazosıstlestık her turlu kavgayı yasadık ama sırf bırbırımıze dayanamıyoruz barısıyoruz dıyeymıs bana bır kez cıddı anlamda hakaret ettı. Öyle bır yemın ettım kı en sonunda senle barısamam nolur dedıkce cıddıye alamayacak kadar ait hissediyorsak kendimizi demek inanamadı baya ve sonra ıkımızıde hungur hungur aglayarak bıltirdik hala haber alamam ondan trajedıydı yanı. Is kendınde bıtıyor kendıne bır söz verırsen tutarsın . Unutacaksın hatta gulumseyerek hatırlayacaksın. Aşkın sevgi, saygıdan geçtiğini görünce unutacaksın. Hastalıkmıs dıyeceksın.Resimine denk geldiğinde krizlere girdiğin adamın resmini buldugunda gulumsuceksın bıle ne manyak ne cocukca seylerdı dıye. Kendıne bunu yaparsan yanı onla olursan bır gün onu sevmedıgın hatta tıksındıgın zamn buna ızın veren kendın oldugundan kendını bıle sevemezsın . kac kurtar kendini :)