Çok büyük bir derdim var..:(

Ne rejimi ne saç baş kıyafet değişimi yahu
Üzerinden 1,5 yıl geçmiş konu çoktan kapanmış

1,5 yıldır bu söylediğin şeyleri kendin için değiştirmiyosan bi başkası hele de eski sevgili yüzünden hiç değiştirmene gerek yok..

intikam en kötü şeydir ve yaranızı hep açık tutar. Şunu diyim, bi erkek cekip gittiyse ve baskasını bulduysa ve eger sizi hic sevmediyse
karşısına brad pit ile cıksanız bile sizi kıskanmaz siz ugrastıgınızla kalırsınız. Bence hic ugrasmayın, siz kendi hayatınızı duzene sokmaya bakın ama bu sefer erkek secerken dikkat edin. Pazardan bile meyve alırken koklar mıncıklarız ama erkek secerken biraz guzel bakana
yada yakışıklıya içimiz erir. Buda bizim zayıf noktamız.

Arkadaşlar bundan 2 buçuk yıl önce birine aşık oldum ilk defa aşık olmuştum ilk defa o duyguyu tatmıştım.. o üniversiteyi yeni bitirmşti ben ise lise son sınıfta üniversteye hazırlanıyordum.. ilk başlar korkumdan kabul etmiyordum ama ne yapıp edip onun sevgilisi olmamı sağladı.. çok yakışıklıydı bu yüzden korkuyordm.. bibrmizi çok seviyorduk çok seviyeli bir ilişmz vardı ailelermz biliyordu ikimznde.. 1 yıllımız dolduktan sonra beni aldatığını gördüm..:( ayrıldık hayatımda ilk defa böyle acı çekip bi erkek yüzünden aylarca ağladım.. çok yalvardı barışmadım.. ayrılmamızın ardından 1 buçuk sene geçti.. ben ondan intikam almak istiyorum çünkü hala kimseyi sevemiyorum o içimdeki şeyin yok olması lazım hayattan tat alamıyorum çok kötü bir durum o gününü gün ediyor herkesle.. onu sadece pişman ettirmek istiyorum.. çirkin bi kızda değilm ama fazla 7 kilom var ve boyadan yanmış saçlarım.. bide kılık kıyafete.. o istanbulda yaşıyor bende tunclinin bir ilçesnde ünverste okuyorum.. yazın istanbula gidip onun karşısna çıkmayı planlıyorum.. nasl intikam alcam bilmiyorum bana yardım edin düşüncelernze ihtiyacım var..:(

Nasıl alacaksın ki intikam? Ya da o bunu anlayacak mı? Ya da sana ne katacak?
Güzel bir şekilde karşısına çıkmayı planlıyorsan kilo verip gibi bunu kendin için yap ve yeni hayata başla, o zaman intikam duygun geçecek zaten. Ancak yaza kadar bu intikam seni perçinlerse çok daha fazla acı çekersin. Sil baştan başlamak lazım bazen, hayatı sıfırlamak…

Arkadaşlar bundan 2 buçuk yıl önce birine aşık oldum ilk defa aşık olmuştum ilk defa o duyguyu tatmıştım.. o üniversiteyi yeni bitirmşti ben ise lise son sınıfta üniversteye hazırlanıyordum.. ilk başlar korkumdan kabul etmiyordum ama ne yapıp edip onun sevgilisi olmamı sağladı.. çok yakışıklıydı bu yüzden korkuyordm.. bibrmizi çok seviyorduk çok seviyeli bir ilişmz vardı ailelermz biliyordu ikimznde.. 1 yıllımız dolduktan sonra beni aldatığını gördüm..:( ayrıldık hayatımda ilk defa böyle acı çekip bi erkek yüzünden aylarca ağladım.. çok yalvardı barışmadım.. ayrılmamızın ardından 1 buçuk sene geçti.. ben ondan intikam almak istiyorum çünkü hala kimseyi sevemiyorum o içimdeki şeyin yok olması lazım hayattan tat alamıyorum çok kötü bir durum o gününü gün ediyor herkesle.. onu sadece pişman ettirmek istiyorum.. çirkin bi kızda değilm ama fazla 7 kilom var ve boyadan yanmış saçlarım.. bide kılık kıyafete.. o istanbulda yaşıyor bende tunclinin bir ilçesnde ünverste okuyorum.. yazın istanbula gidip onun karşısna çıkmayı planlıyorum.. nasl intikam alcam bilmiyorum bana yardım edin düşüncelernze ihtiyacım var..:(

öncelikle tahminimce yasın 19 22 arası çünkü böyle birşeye çok büyük derdim var yazmıssın :) Allah baska dert vermesin. aradan zaman geçiş okadar ne intikamı ? neden pişman olsun sen güzellşeip karsısına çıktığın zaman pişman olup sana tekrar gelip özür mi dilecek hayır senden daha güzelini de bulabilir eğer konu güzellikse. ayrıca erkek güzeline çirkinine bakmıyor emin ol sevecekse her türlü seviyor ama seninki zaten görselliğe ve cinselliğe önem veren biriymiş. . böyle bir iinsan hiç bir şey yapmana gerek yok.. eğer değişmek istiyorsan da kendin için yap bunu

şimdi sen kilo verip saçını başını düzeltince onun seni görüp aşık olacağını ve pişmanlık yaşayacağını, acı çekeceğini mi sanıyorsun? eğer öyleyse boşuna umutlanma bence. belki seni görünce beğenir bu kızı tekrar tavlayım der ama aşık fln olmaz.

Yani zamaniniz, hayatiniz bu kadar mi degersiz?
1.5 yil olmus, adam sizi aldatmis ve siz hala haayatinizi o adama göre yön veryorsunuz.
Bu kadar yazik etmeyin kendinize yahu.

ne güzel , kilo vermek istiyosun vs vs
ama bunlari kendin icin yap baskasi icin degil.
Bence onu düsünme artik ondan intikam almaya calisma
kendi hayatina bak . degmez bence bosuna zaman harcama onun icin

aarkadaşlarım zaten gereken yöntemleri söylemişler :34: ama şu varki onu görmemezlikten gelmek,onsuz ne kadar eğlendiğini mutlu olduğunu onun görmesi inanki öyle bi intikam olur ki :34:.

intikam almak yerine Allah'a havale etmeni tavsiye ederim..

intikam ucu açık birşey sen de kendine zarar verirsin farkında olmadan.

fiziki görüntünle olan kısmı da başkası için değil kendin için yapmanı öneririm.

sana bir abla tavsiyesi intikam almak intikamı düşünmekle kendine zarar verirsin bence hiç onu tanımamış gibi davran daha iyi olur kendini bişey zaneder bilakis onu unutamadığını anlar bence hiiiiiç takma aldırış bile etme

Canım sık ama az yemelisin.:56:
Ben de dün başladım diyete.6kilo fazlam var :30:
Metabolizmayı hızlandırmak için sabah aç karnına bir bardak ılık sirkeli su iç.
İşe yaradığını göreceksin bak :13:

Katılıyorum kesinlikle işe yarar.

Benim kilo verme problemim yok, aksine alamıyorum..neden kilo alamıyorum biliyormusun? çook az yiyip, sık sık yiyorum. Haliyle midem büyümüyor :34:

en büyük intikam unutmaktır arkadaşım kendin için kilo ver yeni bi tarz yarat hayat çok güzel ve emin ol o adamı hatırlatmıcak birisi elbet çıkıcak karşına

en büyük intikam terketmektir ve onu tamamiyle hayatından silmektir. siz birincisini yapmışsınız bence ikincisinide yapmaya çalışın onu unutun ...

çivi çiviyi söker derler güzelim takma kafaya ... ne heba ediyosunuz böyle tipler için günlerinizi

Evet, bu intikam duygularını her gün yaşıyorum ve öğrendiğim en buyuk şey affetmenin karsımdakiinsanı yerin dibine soktuğu, beni yücelttiği vee en büyük intikam olduğudur. Eski sevgilinin karşısına derler ya "zımba gibi" , kendinden emin, hafif havalı, onun daha önce sana yasattıkları onemli değilmiş gibi ve daima gülümseyerek çıkarsan, ama onun yaklaşması için ona fırsat vermezsen ve özürlere başladığında onemli değil diyerek dünyanın en iyi insanı senmişsin gibi sıcak bir gülümsemeyle cevap verirsen en büyük intikamı almış alıyorsun. Tekjrar belirteyim, onun karsısına çıktıgında onun artık senin seviyenden kat kat dusuk olduğunu hatırlat kendine, beyninde ez onu ve karşısında bazen insanlara acıma duygusuyla yakın davranmaya çalısır,gülümseriz ama onlara acıdığımız anlaşılır ya, işte oyle davran :) huhhh, kendimden boyle seyler cıkacağını bilmezdim :)

Evet, bu intikam duygularını her gün yaşıyorum ve öğrendiğim en buyuk şey affetmenin karsımdakiinsanı yerin dibine soktuğu, beni yücelttiği vee en büyük intikam olduğudur. Eski sevgilinin karşısına derler ya "zımba gibi" , kendinden emin, hafif havalı, onun daha önce sana yasattıkları onemli değilmiş gibi ve daima gülümseyerek çıkarsan, ama onun yaklaşması için ona fırsat vermezsen ve özürlere başladığında onemli değil diyerek dünyanın en iyi insanı senmişsin gibi sıcak bir gülümsemeyle cevap verirsen en büyük intikamı almış alıyorsun. Tekjrar belirteyim, onun karsısına çıktıgında onun artık senin seviyenden kat kat dusuk olduğunu hatırlat kendine, beyninde ez onu ve karşısında bazen insanlara acıma duygusuyla yakın davranmaya çalısır,gülümseriz ama onlara acıdığımız anlaşılır ya, işte oyle davran :) huhhh, kendimden boyle seyler cıkacağını bilmezdim :)

Haklısın Teşekkür ederim..:)

Back
X