• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok büyük bir hata yaptım. hayatım mahvoldu. yardıma muhtacım.

b.k mu vardı kızım hemen okul bitmeden çocuk yapmakta .ulan ne meraklısınız sevişmeye be .. daha 20 yaşındasın manyak mısınız lan siz. Bugun forumda ne kadar konu okuduysam hepsi böyle.. çıldırttınız. Üniversite okumakla adam olunmuyor işte en güzel örneğisiniz. Anan baba n da hergün seni okula gidiyor zannediyor . Ama kızımız çocuk yapmaya gitmiş. !!!!

birden fazla kez beğenme şansım olsa beğenicem şu yorumu. ellerin dert görmesin

20 yaşındayım. üniversite öğrencisiyim. sevgilimle her şey güzel derken hamile olduğumu öğrendim. nikahı yaptık evlendik. aileler hariç kimselerin haberi yok. uzağa taşındık. borcun harcın içinde kaldık. o da okuyor harcı var okul masrafları var 2 3 haftaya çocuk da gelecek onun da masrafları var. beşik bile alamadık daha yeni işe başladı. anca kirayı ödeyebildik. 2bin 3bin civarı borç var. onları kapatabilsek elimize geçen asgari ücretle kendi yağımızda kavrulur gideriz artık. düğün bile yapamadık. çocuk doğduktan kaç zaman sonra yapabiliriz kim bilir. eğitim için olsun tek seferlik yardım için olsun mesaj atmadığım yer kalmadı. hiç kimse umursamadı be. ailem perişan akrabaların yüzüne nasıl bakıcaz diye yıllarca yaşlandılar bi anda. ben zaten pişmanlığımdan ölüyorum. kendimden nefret ediyorum. çocugu kaç kez yurda bırakmayı düşündüm. yıllar sonra durumları toplayınca ne cevap vericem dedim. sıkıntı çekeceğim 2 yıl dedim. okullar bitsin işe girelim her şeyin altından kalkarız dedim. Ama nasıl olacak ha ? Tamam ben suçluyum her şey benim suçum. Bu bebeğe nasıl bakıcaz onun ne günahı var? bezi, maması, yatacak yeri.. Düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum. kafaları yiyorum. Benim durumumda anne bebeği sevmiyor. sevmek isterdim. aldıramadım ama nasıl bakacağımı da bilmiyorum. Düğün olmadan insanların içine de çıkamam. maddiyat yüzünden mahvoldum. hiç mi kimse yardım etmek istemez ? kimse mi umursamaz ya ? derslerim iyi başarılıyım. burs verin dedim umursamadılar. çok çaresizim dedim 2bin tl ye ihtiyacım var geri ödemeli burs olur bi seferlik nakit yardım olur dedim kimse yardım etmedi. etmeyecek de sanırım. aşırı mahcubum düştüğüm durum için ama borç olarak hala bana bugünlerimi atlatmama yardım edecek birileri varsa duysun sesimi. kimi zaman güçlü olmaya çalışıyorum. kimi zamansa kaçıp gitmeyi düşünüyorum. bıktım. Çok üzgünüm en sevdgim iki insanı üzdüm. kahroluyorum ya. birileri bana yardım etsin. etsin ki yavaş yavaş kalkayım ayağa. dersler çocuk çok zor bir süreç beni bekliyor. o kadar derdin içinde ben bu bebeğe ne verebilirim ? Birileri halimi anlasa kendini benim yerime koysa keşke. Allah kimseyi ben gibi hale düşürmesin orası ayrı tabii. ama oldu bi kere elimden bi şey gelmiyor. şimdilik çalışamıyorum. ama okul bi bitsin yardım edecek olan varsa geri ödeyeceğim. elimden tutsun birileri. çok çaresizim ya. çok zor şeylerin altından kalkmaya çalışıyorum. şu yaşta kendi gençliğimi, psikolojimi geçtim artık. sorumluluğum büyük. bunun altından kalkmaya çalışıyorum. başarmak istiyorum. onca şeyin altından 3 5 seneye kalkmış olurum. ama lanet olsun maddiyat yüzünden çaresizim. çok ama çok çaresizim

Senin bu yaptığın şeyin adına cahillik derler şimdi kesin.tabikide öyle düşünmüyorum.tek üzüldugum zavallı bebek.allahim onu doğduğunda bütün güzelliklerle karsilastirsin inşallah.allahim sanada akıl versin.ki nedense bu durumun doğruluğuna pek imana sim gelmiyo brnimde

evlenmeseydın kurtaj olsaydın dicem,ama asılacam,ahanda asılmadım,kurtaj gunah,ıyıkı aldırmmaışsın kızım,ahanda sonuçççç,kurtaj gunah dıyenler kızımıza yardıma gelsin

İşimiz keşkeye kaldıysa keşke aldırsaydından ziyade keşke korunsaydın demek lazım ama kesin korunmuştur korunarak hamile kalmıştır aksi mümkün mü

Konu fake değilse madem evlendiniz ailelere yediğiniz haltı anlatıp yardım isticeksiniz ben bakacak değilim heralde

evlenmeseydın kurtaj olsaydın dicem,ama asılacam,ahanda asılmadım,kurtaj gunah,ıyıkı aldırmmaışsın kızım,ahanda sonuçççç,kurtaj gunah dıyenler kızımıza yardıma gelsin

Günahı sevabı bilmem adam akıllı korunaydı, o kısmı atlayıp hemen kürtaja geliyosunuz hee

20 yaşında ben kafama Kirazlı Çilekli tokalar takıyodum şimdikiler 15 oldum mu koca kadın havasında oluyo madem seks yapacaksın bil de yap

Günahı sevabı bilmem adam akıllı korunaydı, o kısmı atlayıp hemen kürtaja geliyosunuz hee

20 yaşında ben kafama Kirazlı Çilekli tokalar takıyodum şimdikiler 15 oldum mu koca kadın havasında oluyo madem seks yapacaksın bil de yap
bak derdım şu kesınlıkle adam akıllı korunsaydı,hemfıkırım,lakın bunu yapmadılar dıye analık babalık etmeyecek durumda doğurmalarındansa kurtaja evet diyorum,

Duygularını bastırmak o kadar da kötü bir şey değil sanırım.

Hani bastırılmış bu milletin duyguları derlerde insanımızı hakir görürler ya o açıdan.

Işin kürtaj kısmına gelene kadar tedbir almayı bilecek zekaya sahip olunmalı bence evet kurtaja karşıyım sağlıkla ilgili bir problem olmadığı tecavüz mağduru olunmadığı sürece kurtaja karsiyim aksini savunanlarinin bir cogunun da çocuk sahibi olmadıklarını düşünüyorum. Yoksa sağlıklı bir kadın annelik duygularını yaşamış veya bu duygulara muhtaç olan bir kadın kurtaja nasıl olurda olumlu bakar hayret içerisindeyim. Bu durumuna gelene kadar lütfen tedbirinizi alın lütfen.....

Konu fake yada değil benim etrafımda hamile kaldığı için evlenen 3 çift var. Ve hepsi okulu bırakıp geçim derdine düştüler,karınlarını doyurma peşindeler. Sanki çok geniş rahat bir toplumdayız da sevgililere aaaa nasıl korunmazsın diyoruz. Bekarken gebelik testini eczaneden almaya cesaret edebilir miydiniz küçük şehirde yaşayanlar? Nerde ki kondom hap alsınlar. Alamıyolarsa sevişmesinler diyecekler de olacak ama sadece gülerim ben buna.

Sevişmek için okumuş bilgili olma şartı da aranmıyor yöntemlerden bihaber tonlarca insan var. Geri çekme hala bir yöntemmiş gibi kullanılıyor. Ne yapsın bu insanlar bir anlık gaflet için ömür boyu hayallerinin hepsinden vaz mı geçsin!?

Kürtaj oldum ben ama bebeğimin kalp atışları durduğu için oldum her açıdan kadını hırpalayan çok ağır bir olay. Kimse bu yolla korunmak istemez zaten. Kadın bir hata yaptıysa zaten kürtajın her anlamdaki acısı yeter ceza olarak düşünülüyorsa ama o hatanın bedeli ömür boyu yaşamak istemediği bir hayatı yaşamak zorunda kalmak olmamalı

Konu fake yada değil benim etrafımda hamile kaldığı için evlenen 3 çift var. Ve hepsi okulu bırakıp geçim derdine düştüler,karınlarını doyurma peşindeler. Sanki çok geniş rahat bir toplumdayız da sevgililere aaaa nasıl korunmazsın diyoruz. Bekarken gebelik testini eczaneden almaya cesaret edebilir miydiniz küçük şehirde yaşayanlar? Nerde ki kondom hap alsınlar. Alamıyolarsa sevişmesinler diyecekler de olacak ama sadece gülerim ben buna.

Sevişmek için okumuş bilgili olma şartı da aranmıyor yöntemlerden bihaber tonlarca insan var. Geri çekme hala bir yöntemmiş gibi kullanılıyor. Ne yapsın bu insanlar bir anlık gaflet için ömür boyu hayallerinin hepsinden vaz mı geçsin!?

Kürtaj oldum ben ama bebeğimin kalp atışları durduğu için oldum her açıdan kadını hırpalayan çok ağır bir olay. Kimse bu yolla korunmak istemez zaten. Kadın bir hata yaptıysa zaten kürtajın her anlamdaki acısı yeter ceza olarak düşünülüyorsa ama o hatanın bedeli ömür boyu yaşamak istemediği bir hayatı yaşamak zorunda kalmak olmamalı

Ben evliyken bile alamıyorum utanıyorum o yüzden hepsiburadadan alıyorum kondomu, bahane mi bu, bekar bir dolu arkadaşım da hastalık sebebi ile kullanıyordu seks hayatları olmamasına rağmen

evet kürtaj karşıtıyım bende zina yapmasaydınız arkadaşım bebek olmazdı kürtaja da gerek kalmaz bu durumda zorla insanı konuşturuyorsunuz ya ne kadar genişmişsiniz maşallah
birazdan banlanacam sanırım ama içimde kalmasın

Valla burada kimseden para koparamazsın.

Korunan ve aktif seks hayatları olan bir sürü insan var bu ülkede, bu dünyada. O yüzden korunmakla ilgili bahanelere hiç değinmeyeceğim. Sen korunmuş olsaydın da eminim kondom falan yırtılırdı.

Bebek çok çaresiz, berbat bir ortama doğacak. Ne yazık ki hep anne babanın hatalarının sonucunu çocuklar çeker. Artık yapacak bişey yok o çocuk doğacak. Çocuğu yurda bırakırsan sonrasında çok üzülürsün.

Back
X