• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok büyük bir hata yaptım. hayatım mahvoldu. yardıma muhtacım.

Ben evliyken bile alamıyorum utanıyorum o yüzden hepsiburadadan alıyorum kondomu, bahane mi bu, bekar bir dolu arkadaşım da hastalık sebebi ile kullanıyordu seks hayatları olmamasına rağmen
Planlanmış bir sexte bahane değil ama planlanmamış bir sex ise nolacak?

Konu fake yada değil benim etrafımda hamile kaldığı için evlenen 3 çift var. Ve hepsi okulu bırakıp geçim derdine düştüler,karınlarını doyurma peşindeler. Sanki çok geniş rahat bir toplumdayız da sevgililere aaaa nasıl korunmazsın diyoruz. Bekarken gebelik testini eczaneden almaya cesaret edebilir miydiniz küçük şehirde yaşayanlar? Nerde ki kondom hap alsınlar. Alamıyolarsa sevişmesinler diyecekler de olacak ama sadece gülerim ben buna.

Sevişmek için okumuş bilgili olma şartı da aranmıyor yöntemlerden bihaber tonlarca insan var. Geri çekme hala bir yöntemmiş gibi kullanılıyor. Ne yapsın bu insanlar bir anlık gaflet için ömür boyu hayallerinin hepsinden vaz mı geçsin!?

Kürtaj oldum ben ama bebeğimin kalp atışları durduğu için oldum her açıdan kadını hırpalayan çok ağır bir olay. Kimse bu yolla korunmak istemez zaten. Kadın bir hata yaptıysa zaten kürtajın her anlamdaki acısı yeter ceza olarak düşünülüyorsa ama o hatanın bedeli ömür boyu yaşamak istemediği bir hayatı yaşamak zorunda kalmak olmamalı
"Aklını kullanmak" parayla satılan birşey değil, az ya da çok her insana bahşedilmiş bir şey. 1980 yılında değil 2015 yılındayız, lütfen. İnternetten online olarak kondom, gebelik testi vs satın alınabilir eğer eczaneden falan alınamıyorsa. Bildiğim kadarıyla bunların kargosu falan da gizli oluyordu, hiçbir şekilde kargo ambalajında içinde taşınan ürüne dair bilgi yer almıyordu. Böyle alternatifler varken bu yöntemlerden bihaber olmak komik. Eğer durum utandığı için mahalledeki eczaneden kondom falan alamamaksa kimse kusura bakmasın ben de sadece gülerim buna. Kürtaj için konuşmuyorum tabi, korunma için konuşuyorum ben.

ah hemen cek yazıyorum ne kadar ıstersın cicemmm :D
sana bız neden yardım edelım 3 5 seneye hak var senı nasıl yakalayacazz ..
yanı fake oldugun besbellı
calısırsın az yer az harcarsın
madem dogurdun bakacaksın .. bebegı atmak ne ( hos ınanmadım ama neyse )
bı daha korunmayı dene ....

"Aklını kullanmak" parayla satılan birşey değil, az ya da çok her insana bahşedilmiş bir şey. 1980 yılında değil 2015 yılındayız, lütfen. İnternetten online olarak kondom, gebelik testi vs satın alınabilir eğer eczaneden falan alınamıyorsa. Bildiğim kadarıyla bunların kargosu falan da gizli oluyordu, hiçbir şekilde kargo ambalajında içinde taşınan ürüne dair bilgi yer almıyordu. Böyle alternatifler varken bu yöntemlerden bihaber olmak komik. Eğer durum utandığı için mahalledeki eczaneden kondom falan alamamaksa kimse kusura bakmasın ben de sadece gülerim buna.

Ben utanıyorum netten alıyorum valla, sağlık ürünü diye geliyo

Ben anneme bile zor bırakıyorum, yurda birakmak nedir ya
Kedimi bile kısırlaştırdim ki aklım yavrularda kalmasın diye.
Hiç mi korunma yöntemi bilmiyorsunuz, baktınız kaza oldu, ertesi gün hapindan da mı haberiniz yok? Fake olduğunu biliyorum ama hayatta fake olmayanlar da var, onlara yazıyorum

Biz eşimle 9 sene çıktık, birseyler yasasakta gerek onun evlilik öncesi cinselliğe bakışı gerek benim cekincelerim yüzünden seks yapmadık, ama birlikte tatile de gittik tez döneminde birlikte de kaldık, olurda gaza geliriz diye her daim yanımızda kondom olurdu yani, o yüzden ben bilmiyorum plansız ilişki nasıl olur, ilişkinin gidişi bellidir yani, tecavüz harici plansız ilişki düşünemiyorum ben

Ben utanıyorum netten alıyorum valla, sağlık ürünü diye geliyo
Yani utanmak anormal bişey değil, utanabilir insanlar sonuçta hala daha erkek kasiyerden ped alamayan insanlar da var ama cinsel sağlık gibi şeyler için 2015 yılında da bahane bulunmasın artık.
Ya zaten korunsaydı da kondom yırtılırdı kesin (!), hep öyle olmuyor mu...

Biz eşimle 9 sene çıktık, birseyler yasasakta gerek onun evlilik öncesi cinselliğe bakışı gerek benim cekincelerim yüzünden seks yapmadık, ama birlikte tatile de gittik tez döneminde birlikte de kaldık, olurda gaza geliriz diye her daim yanımızda kondom olurdu yani, o yüzden ben bilmiyorum plansız ilişki nasıl olur, ilişkinin gidişi bellidir yani, tecavüz harici plansız ilişki düşünemiyorum ben
Bence de yani baktın iş oraya doğru kayıyor, ya bi dur bi sn biz nasıl korunacağız falan der insan. Düşünmeden hareket edilince de sonuçları böyle oluyor işte.

Yani utanmak anormal bişey değil, utanabilir insanlar sonuçta hala daha erkek kasiyerden ped alamayan insanlar da var ama cinsel sağlık gibi şeyler için 2015 yılında da bahane bulunmasın artık.
Ya zaten korunsaydı da kondom yırtılırdı kesin (!), hep öyle olmuyor mu...

Velev ki oldu ertesi gün hapı var yani

Seks yetişkin işi o işe giriyorsan bilmiyorum etmiyorum aa cahillik deme lüksü yok, ortaya bir can geliyo çünkü neticesinde, sonuçları ağır oluyo görüldüğü gibi

Planlanmamış derken
Sex yapmayı planlamayıp yalnız buluştukları bir anda olayların akışı ile o noktaya gelmiş olabilirler. Rutin bir cinsel hayatları olmayabilir. O an ki ruh hali ile erkeğin "artık benimsin " psikolojisi, kadının "nolacak bundan sonra " kaygısı ile çocuk ihtimali akıllarına bile gelmemiş olabilir.

2 senedir deli gibi çocuk istiyorum eşimle. Olmuyo düşüyor bi türlü nasip olmadı. Ama ben bu hasretle bile eğer öğrenci iken olmayacak biri ile böyle bişey yaşamış olsaydım doğurup evlenmek yerine aldırmayı tercih ederdim diyorum.

Ya arkadaslar artik oyle eski mahalle ortami yok ki. Kim kimi taniyor? Nerede yaşıyoruz? Kacinci yuzyildayiz?. En basitinden senin oturdugun yere uzak bir marketten alirsin kondomu. Bunlar hep bahane bana gore..
Az once onlinedi simdi cikmis. Bari gel de acikla ya da konunu kapat. Milleti kandirip para koparirim belki diye ugrasiyorsunuz..
Ayip...

Sex yapmayı planlamayıp yalnız buluştukları bir anda olayların akışı ile o noktaya gelmiş olabilirler. Rutin bir cinsel hayatları olmayabilir. O an ki ruh hali ile erkeğin "artık benimsin " psikolojisi, kadının "nolacak bundan sonra " kaygısı ile çocuk ihtimali akıllarına bile gelmemiş olabilir.

2 senedir deli gibi çocuk istiyorum eşimle. Olmuyo düşüyor bi türlü nasip olmadı. Ama ben bu hasretle bile eğer öğrenci iken olmayacak biri ile böyle bişey yaşamış olsaydım doğurup evlenmek yerine aldırmayı tercih ederdim diyorum.

İşte bu yüzden seks yetişkin işi, düşünmedik deme gibi bir bahane kabul etmiyorum naçizane, ve pat diye olmaz emin ol, akıllar bi kere oraya gittiğinde artık biz bi konuşalım dersin

Velev ki oldu ertesi gün hapı var yani

Seks yetişkin işi o işe giriyorsan bilmiyorum etmiyorum aa cahillik deme lüksü yok, ortaya bir can geliyo çünkü neticesinde, sonuçları ağır oluyo görüldüğü gibi
Aynen öyle. Afedersin ama her türlü fanteziyi, tahrik etme yollarını falan bilirler, iş korunmaya geldi mi bilmezler. Kürtaj olayında değilim, o çok tartışmalı bişey, evlilik öncesi ilişki olayına da takılmam ama korunmama olaylarına ben cidden kızıyorum. Neden korunmuyor bu çocuklar, her şeyden önemlisi sağlık bu, hastalık falan da bulaşabilir. Yani millet çift yöntem falan kullanıyor. Yıl 2015.

Sen hatalisin,ailen hatali,nikah yapmak bitirdi mi tum sorunlari...nikah yapmayi.akil ediyorlarda milletten gizli niye yapiyorlar bu isi,hadi yaptilar,gormuyorlar mi sizin su perisan halinizi..ailenin evladina yapmadigi yardimi burda kimden bekliyorsun arkadasim,kimse tanimaz etmez,su zamanda hemde..allah yardim etsin ne deyim.

Konu fake ya da degil bilmiyorum da ben milletten burs almaya calisacagima merdiven siler yine cocuguma bir seyler yapardim. Bu ulkede kadinlar 37.haftaya kadar calisiyor. Sen naaptin calissaydin. Dogum parasi da alirdin devletten. Aklin baska seylerle mesgulse bilemem tabi

Aynen öyle. Afedersin ama her türlü fanteziyi, tahrik etme yollarını falan bilirler, iş korunmaya geldi mi bilmezler. Kürtaj olayında değilim, o çok tartışmalı bişey, evlilik öncesi ilişki olayına da takılmam ama korunmama olaylarına ben cidden kızıyorum. Neden korunmuyor bu çocuklar, her şeyden önemlisi sağlık bu, hastalık falan da bulaşabilir. Yani millet çift yöntem falan kullanıyor. Yıl 2015.

Benim jinekoloğum kondomu her şartta kullanın diyo mesela hijyen açısından, hap da kullansan onu kullan demişti bana

Back
X