Çok büyük çıkmazdayım hayatımın dönüm noktası olacak belki kararım. Biz 13 yıllık evliyiz çok kötü ve iyi günlerimizde oldu tam herşey yoluna girmişti anlaşmazlıklar kavgalar bitmişti ki 2 gün önce eşimin telefonunda şans eseri bir kızla yazışmasını yakaladım. Tam okuyamadım ama çünkü parmak izi ile açılıyor ve şifrelerini bilmiyorum. Anlattı çok kısa öyle bir kadın erkek ilişkimiz olmadı dedi. Ne cinsel ne duygusal. Ama uzun yazılmışlar bana bir mesaj atmazken ona sayfa sayfa yazmış. Aldatmadım diyor. Ben ona inanmak istiyorum ama nasıl emin olucam. Bu arada eşimle daha önce hiç böyle bir konu yada güvensizliğimiz olmadı. Beni ikna etmeye de çalışmadı ben yanlış bişey yapmadım benimle ilgili özeldi diyor anlatmıyor da ne konuştuğunu. Gel yolumuza devam edelim diyor. Ben başka biri ile aynı şeyi yapsam dedim benim yaptıklarımı yapsan hiç sorun yok diyor. Ama bir daha bu şekilde uzun uzun yazışmaya gerek yokmuş senin böyle üzüleceğini bile düşünmedim diyor. Ama yazışmalar gizli idi yani WhatsApp a ona şifre koymuştu. Kafayı yemek üzereyim. Kalbim yangın yeri yalvarırım akıl fikir verin…