Çok büyük Günaha mı girdim?

Yapayzeka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
37
15
3
31
Merhaba arkadaşlar. Kendimden 15 yaş büyük biriyle iliskim vardı kendisi cok iyi kalpli dinine düşkün biri. Hiç kırmadı üzmedi beni. Durumları iyi denemez orta halli biiri. Brnde 25 yaşındYım şu zamana kadar kimsenin kalbini kırdıgımı hatırlamam. Ailem bu ilişkiyi istemwdi karşı cıktı ben cok direndim basta ama sonra aileme sırt ceviremedim bana göre olmadıgını anladım(yaş ve eğitim anlamında. Hadi eğitim önemli değilde yaş bakımından sonradan hak verdim) başta niyetim evlilikti mutluyduk ama sonradan uzaklaştım onun icin işten bile ayrıldım işimsen oldum beni görüp üzülmesin diye simdi kırmadan ayrılmaya calısıyorum nasıl yapıcam bilmiyorum hep evlilikten konuşuyor. Ben görüşmüyorum hep bahane uyduruyıeum ama cok üzülüyor. Ya beddua ederse bana cok korkuyorum geçen bana dediki kimse benim ahımı almasın tutar dedi. Napıcam cok üzgünüm kırmadan nasıl ayrılınır

Niye günaha girmiş olasınız anlamadım ?
Denemişsiniz,olmamış.Suç mu ? Her çift sonuna kadar birlikte olmak zorunda mı,böyle saçma mantık mı olur ?
Çok iyi biriydi ondan içim içimi yiyor. Ya ah ederse ne yaparım ben. Başta niyetim gerçekten ciddiydi ama sonradan anladım işte mantıklı düşününce çok mu günaha girdim yarı yolda mı bıraktım diye düşünüyorum hep

Size kimse benim ahımı almasın tutar demiş. Muhtemelen niyetinizin farkında ama alttan alta size duygu sömürüsü yapıp sizi tutmaya çalışıyor. Eğer evlenme niyetiniz yoksa bi an önce bitirin. Aksine bitiremiyorum vs deyip onu oyalarsanız hakkına girersiniz.

Eger ayrilmak istiyorsanız ayrılın . Evet insanın içinde ukte kalıyor acaba çok üzülür mü , ayrılırsam vicdan azabı çeker miyim ? Gibi. Ama önemli olan sizin mutlu olmanız . Ilk zamanlar sürekli aklınıza gelecek zaman geçtikçe bazen ayda bir bazen yılda bir aklınıza gelecek. Ama uzatmanın mantığı yok istemiyorsanız hemen ayrılmalısın .

Ama cok üzgünüm cok mu günah yarı yolda bıraktım sanki ama gerçekten niyetim ciddiydi asla kötü amacım yoktu bende istemezdim böyle olsun cok iyi birini üzmüş olcam ya ah ederse diye cok korkuyorum
günahla ne alakası var ya o zaman herkes ilk sevgilisi ile evlenmeliydi. ayrıca ah ettim tuttu vs böyle şeyelre inanmayı nasıl başarabiliyorsunuz cidden?

Back
X