Çok büyük Günaha mı girdim?

Kız millet nisan atıyor nikaha yakın terk ediyorda sana ne oluyor ayrıca hiç bir bağlantın yok o insanla ne dini nede hukuki

Ahı tutarmış bak sen. Psikolojik baskı kuracak başka yol bulamamış. Kimsenin ahı tutmuyor merak etmeyin ayrıca ayıp bir şey yapmamissiniz. Size denk olmadığınızı anlamışsınız şimdi de bitirmek istiyorsunuz bunda günah bir şey yok. Bulmuş genç kızı kaçırmak istemez tabi. İşten de ayrılmışsınız zaten mesaj atıp bitirin. Düşündüğünüz kadar iyi biri olsa tehdit etmez zaten

Ah etmelik bir olay mı yani Allah aşkına bu şimdi? Gönlünüz yokmuş, içinize sinmiyor, sırf o mutlu olsun diye evlenecek değilsiniz. Ayrıca 40 yaşında adama ne acıyacaksınız ya. Kazık kadar herif gitsin dengini bulsun. Ne işi var 20'lerinde çıtır bir hatunla? Kimse benim ahımı almasın derken de sanırım soğuduğunuzu hissetti, ayrılmayın diye gözünüzü korkutmaya çalışıyor. Yaşınızın toyluğuna güvenip saçmalıyor. Bu numaraları yemeyin.

Siz bu merhametle daha çok zorluklar yaşarsınız diyeyim ben. Herkes "evlilik hayali vardı" diye sevgilisinden, nisanlisindan ayrilamasaydi ohoo. Gelmiş kırk yaşına bu yaşta daha aşk acısı mi olur. Bir iki uzulur sonra o da yoluna bakar. Bu kadar dramatize etmeyin.

Çok evlenmek istemişti çok üzülecek hayalleri yıkalcK ondan üzüldüm

Valla benim kuzenim de küçükken Tarkan ile evlenmeyi çok istiyordu.
Napsın şimdi Pınar Hanıma sayıp döksün mü

Boşverin takılmayın böyle şeylere.
Tanışma flört adına ne derseniz iste... Bunun için var,uyuşamazsanız biter

Sende ona de ki bana kim beddua etse kendisine döndü sallamak bedava ya nasıl olsa ;)
üzülür belki ama o da kendisini sevecek biri bulunca unutur gider,
Merhametli olman cok güzel ama bu kadar başkalarını memnun etmek için yaşanmaz.

Oda 15 yaş küçük çıtırlara bakmasın
Yaşıtında birine yaşlı der bu tipler
Bırak kardeşim ya
Ailen haklı
Baba mı diyecen ilerde
Çok pişman olursun
Yaşıtların genç kocalarıyla gezip tozarkenn sen yaşlı adamla evde oturursun

Merhaba arkadaşlar. Kendimden 15 yaş büyük biriyle iliskim vardı kendisi cok iyi kalpli dinine düşkün biri. Hiç kırmadı üzmedi beni. Durumları iyi denemez orta halli biiri. Brnde 25 yaşındYım şu zamana kadar kimsenin kalbini kırdıgımı hatırlamam. Ailem bu ilişkiyi istemwdi karşı cıktı ben cok direndim basta ama sonra aileme sırt ceviremedim bana göre olmadıgını anladım(yaş ve eğitim anlamında. Hadi eğitim önemli değilde yaş bakımından sonradan hak verdim) başta niyetim evlilikti mutluyduk ama sonradan uzaklaştım onun icin işten bile ayrıldım işimsen oldum beni görüp üzülmesin diye simdi kırmadan ayrılmaya calısıyorum nasıl yapıcam bilmiyorum hep evlilikten konuşuyor. Ben görüşmüyorum hep bahane uyduruyıeum ama cok üzülüyor. Ya beddua ederse bana cok korkuyorum geçen bana dediki kimse benim ahımı almasın tutar dedi. Napıcam cok üzgünüm kırmadan nasıl ayrılınır

Ayrilacagini anladigi icin ah almali falan konusuyor. Manipule ediyor.kanma. evlilik bu. Cocuk oyuncagi degil. Ah almayim diye evlenilmez. Ama bir an önce ayrıl. Bile bile daha fazla oyalarsan asıl o zaman günaha girersin. Bitir hemen

Çok evlenmek istemişti çok üzülecek hayalleri yıkalcK ondan üzüldüm

Of abartmayın.
Merak etmeyin 40 yaşındaki adam aşk acısından ölmez.Sizi yiyor o ahım tutar falan filan diye.Siz de inanmışsınız.Üzülürse üzülsün,dünyanın sonu değil.Aldatmadınız,yalan söylemediniz,duygularınızı açıkça söyleyip bitirin.
Böyle saçma arabesk kafalara da girmeyin.''Ayrılırsak ona ayıp olur'' diye bir dünya yok,bakmayın siz bu arabesk şarkılara falan,iki insan deneyip birbirine uygun olmadığını fark edebilir yeryüzünde bundan daha doğal bir durum yok.Bunun için size ah edecek adam zaten kaliteli değildir,ayrılmakla iyi karar vermiş olursunuz.

O adam 55 yaşında bir kadın için bunları düşünmez. Keşke baştan olmasaydı ama günaha girmiyorsun. Erkek en fazla 5 yaş büyük olmalı. (İstisnalar olabilir, adam çocuksudur, kadın çok olgundur 8-9 yaşı tolere ederler fln filan) Başka korkuların varsa onu bilemeyiz tabi(elinde görüntü vs gibi). Önceleri olabilecek gibi geldiğini sonradan düşündüğünde yaş farkının seni soğuttupunu döyle. Ailem istemefiği için falan karıştırma. Hür iradenle istemeciğini belirt.

Ya beddua ederse bana cok korkuyorum geçen bana dediki kimse benim ahımı almasın tutar dedi. Napıcam cok üzgünüm kırmadan nasıl ayrılınır

Valla kendinden 15 yaş küçük kızla birlikte birinin bedduası tutmaz bence.

Ayrıl gitsin anacım. Yaşıtlarına kıran mı girdi.

Bastan hic bulaşmayacaktın 15 yaş ne demek genç mi kalmadi memlekette sen 20lerinde bir genc kız o 40inda olgun bir adam. Tabii bulmuş çıtır kizi ah ederim der. Olmuyor iste sevsen vazgecemezdin. Lütfen akli basında adamlarla muhattap olun. Daha nişanlısı bile değilken senin üstünde hak iddaa edebiliyor haberleri izliyor musun hic ?

Ayrılacağını ve hassas noktanı farketmiş oraya oynuyor bunda anlamayacak bişey yok. Bu düşüncelerle ayrılırsan eğer başına gelen ilk kötü şeyde ahını aldım o yüzden oldu diye düşüneceksin. Önce senin ikna olman lazım.
O kadar hak hukuk düşünüyorsa eğer anne babamın rızası yok o yüzden ben yapamam de. Sonuçta onların rızası daha önce gelir.

Her ah tutsaaaaaa dünyada insan kalmaz:))) itin duası kabul olsa gökten kemik yağardı derler. Haksız beddua dan bişey olmaz. Kocakarı lafları da çok tiksinç kocaman adama

Merhaba arkadaşlar. Kendimden 15 yaş büyük biriyle iliskim vardı kendisi cok iyi kalpli dinine düşkün biri. Hiç kırmadı üzmedi beni. Durumları iyi denemez orta halli biiri. Brnde 25 yaşındYım şu zamana kadar kimsenin kalbini kırdıgımı hatırlamam. Ailem bu ilişkiyi istemwdi karşı cıktı ben cok direndim basta ama sonra aileme sırt ceviremedim bana göre olmadıgını anladım(yaş ve eğitim anlamında. Hadi eğitim önemli değilde yaş bakımından sonradan hak verdim) başta niyetim evlilikti mutluyduk ama sonradan uzaklaştım onun icin işten bile ayrıldım işimsen oldum beni görüp üzülmesin diye simdi kırmadan ayrılmaya calısıyorum nasıl yapıcam bilmiyorum hep evlilikten konuşuyor. Ben görüşmüyorum hep bahane uyduruyıeum ama cok üzülüyor. Ya beddua ederse bana cok korkuyorum geçen bana dediki kimse benim ahımı almasın tutar dedi. Napıcam cok üzgünüm kırmadan nasıl ayrılınır
Son kisimda ahim tutara kadar farkli dusunuyordum ama artik kibarlik yapmayin. Son bir kez bir kafede bulusup kendisiyle evlenmeyi dusunmediginizi soylemelisiniz. Cirkinlesebilir,olayi ajite edebilir hazirlikli olun. Mumkunse ikinizi bilen bir erkek te yakinlarda olsun. Artik kimin nerede ne yapacagi kestirilemiyor.

Back
X