Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kıza herşeyi anlattım evet ama sonra barısmaları için cırpınanda benim ve barısmalarını sağlayanda.haklısınız. vede biz iliski yasarken sevgilisi yoktu
yaşım 18 liseye gidiyorum
seni sevmeyen birinin seni sevmesi için yaşadın belkide bu birlikteliği ama bu bile yeterli olmadı bi ilişki kurmanız için, ki çocuk ardından hemen başka birine aşık oldu. bunları üzülmen için söylemiyorum kesinlikle ! doğruları anlatmak burda aslında hepimizin amacı. kendini düzeltebilmene yardımcı olmak, ne kadar çoğumuz fevri ve sert yorumlarda bulunsakta. ve ayrıca olayın içine ailesi bile girmiş ve ondan uzak durmanı söylemişler ilerde bir gün o çocuk seni istese bile ailesi buna kesinlikle karşı çıkacaktır ve zaten çocuğun isteme gibi bi durumu gözükmüyo. benim tavsiyem önce o çocuktan sonrada ailesinden özür dilemendir. belki böylece biraz da olsa değiştiğini, düzgün davranışlarda bulunduğunu görürler ve gözlerinde onursuz, gurursuz, düzenbaz, entrikacı bir kız olarak kalmazsın. özür dilemek de bir erdemdir.
meraba kızlar. ben biriini deli gibi seviyordum hemde cok.. o beni sevmiyordu sadece değer veriyordu arkadaştık. ve biz ilişkiye girdik bununla ikimiz karar verdik ve istedik. aramız cok iyiydi bana cok iyi davranıyordu. biz konusuyoduk yine öyle aradan 1-2 gün geçti dedi ben aşık oldum. bu arada biz pazar günü yine bulusucaktık. dedim tamam pazar günü bulusucakmıyız dedim. bilmiyorum diyince sinirlendim. dedim görürsün kıza herşeyi anlatıcam vs. dedi seni hayatımdan cıkarıyorum kızada bişey anlatırsan ben seni hiç üzülmediğin kadar üzerim dedi. neysee ertesi gün ben arkadaşıma dedim git okulda o kızı bul herşeyi anlat görsün gününü. sonra bu bana mesaj attı nolur anlatma kız üzülmesin üzüceksen beni üz falan. bende gittim okuluna tartıstık. konustuk dedi ben senin hep yanındayım falan. barıstık.. ama aradan iki gün falan geçti ben dayanamadım arkadaşımın facebook hesabından kızla konustum herşeyi anlattım. bunlar ayrıldılar benim yaptığımı bilmiyor bunu. aradan zaman geçti hiç konusmuyorduk. sonra ben buna oyun oynadım.. hamileyim falan dedim çook korktu inanmakla inanmamanın arasında kaldı emin olamıyodu. annesine sölediğini söledi falan konusuyoduk.. sonra birden mesajlarıma vs cevap vermemeye basladı. arkadaşıma abisini arattırdım oda uzak dursun benim kardeşimden demiş. Şuan çoook kötü aramız. Sevdiğiylede barısmıslar. ama kızla sadece okulda iki tenefüs var öyle 10 dk görüşüyolar. hafta sonlarıda kızı cağırınca gelmiyomus.bişeyler uyduruyomus.. bence sıkar bir süre sonra.. ama ben onla bidaha barısmak istiyorum ya arkadaş olalım fark etmez. ben zamana bıraktım.onun ilk öptüğü kız bile benim herşeyi ilk benle yaşadı.. belki zamana bırakırsam herşey düzelir ne dersinizz?