• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok büyük umutlarla evlenmiştim. Bir yıl olmadı ama boşanıyorum...

dilekgry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
164
0
96
İstanbul
merhaba dostlarım çok sıkıntılıyım malesef bugünlerde..
ilk görüşte aşık olduğum bakışlarını sevdiğim adamdan boşanıyorum.
oysa sadece 15 gün kocalık yaptı bana sadece 15 gün görüştük.
21 haziranda düğünümüz oldu çok umutluydum, o benim sevdiğim adamdı, ve onunda beni sevdiğini düşünüyordum yanıldım aldandım.... ben konyada çalışıyorum o başka şehirde ikimizde memur olmamıza rağmen tayinini yaptırmadı ve sadece resmi tatillerde geldi yanıma ramazan bayramı 3 gün kurban bayramı 3 gün cumhuriyet bayramı 3 gün fakat annesini benim yanıma bıraktı ve kadın olmadık eziyetler yapmaya çalıştı nedense ve ben tam 6 ay annesiyle yaşadım ve bu süreçte çok hastalıklar geçirdim ve hiç birinde yanımda yoktu sevdiğim adam sabrettim bekledim ama anladımki o beni sevmiyor. ve bu arada en ufak tartışmada geleyim boşanalım diye tehditler etti beni. ve en sonunda dayanamadım geçen ay avukata gittim. 1 nisan da boşanma davası olucak. şaka gibi evlendim ve boşanıyorum ve biraz dertleşme ihtiyacı duydum sizlerle...
keşke bir kusurum olsaydı da bu davranışı hakettim deseydim biliyormusunuz bunu söyledim ben boşanma davası açıyorum dedim ve ne geldi ne aradı ne ailesinden biri aradı annem babam geldi ankaradan iyiki onlar var...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

senin adına çok üzüldüm. ama demekki senin için böyle hayırlıymış. fazla üzülme böyle yapan arayıp sormayan biri için değmezmiş demekki demi....
allah yolunu açık etsin mutlu ol........

insanın en yaını her zaman kendi ailesi.. sizin adınıza sevindim aileniz destekçi. ve böyle bir adamı daha fazla çekmeyeceksiniz. o dasize aşık olsaydı sizinle uyuyup uyanmak isterdi.
en iyisi böylesi boşverin üzülüp düşünmeyin bile.

Arkadaşım uzaklık bir ilişkiyi hele de bir evliliği olumsuz etkiler..
Araya uzaklık girmiş bence boşanma kararı için çok erken davranmışsınız,daha çok yeni evlisiniz..
Ben de yeni evliyim,7.ay yeni bitti,aynı evde olmamıza rağmen daha yeni alışıyoruz birbirimize..
Evliliğin ilk zamanları hiç de rüya gibi geçmiyor ama şimdi ikimiz de evliliğe adapte olduk çook mutluyuz maşallah,yavaş yavaş anladım evli olduğumu..
Bence acele karar verip evliliğinize yazık etmeyin..
Biraz daha düşünün derim ben..
Bilmediğimiz başka olumsuzluklar varsa onu bilemem tabii..

allah yardımcın olsun canım, neyse ki çocuk yokmuş..
hakkında hayırlısı olsun... olumunekankayizsmile

21 haziranda düğünümüz oldu çok umutluydum, o benim sevdiğim adamdı, ve onunda beni sevdiğini düşünüyordum yanıldım aldandım.... ben konyada çalışıyorum o başka şehirde ikimizde memur olmamıza rağmen tayinini yaptırmadı ve sadece resmi tatillerde geldi yanıma ramazan bayramı 3 gün kurban bayramı 3 gün cumhuriyet bayramı 3 gün fakat annesini benim yanıma bıraktı ve kadın olmadık eziyetler yapmaya çalıştı nedense ve ben tam 6 ay annesiyle yaşadım ve bu süreçte çok hastalıklar geçirdim ve hiç birinde yanımda yoktu sevdiğim adam sabrettim bekledim ama anladımki o beni sevmiyor. ve bu arada en ufak tartışmada geleyim boşanalım diye tehditler etti beni. ve en sonunda dayanamadım geçen ay avukata gittim. 1 nisan da boşanma davası olucak. şaka gibi evlendim ve boşanıyorum ve biraz dertleşme ihtiyacı duydum sizlerle...
keşke bir kusurum olsaydı da bu davranışı hakettim deseydim biliyormusunuz bunu söyledim ben boşanma davası açıyorum dedim ve ne geldi ne aradı ne ailesinden biri aradı annem babam geldi ankaradan iyiki onlar var...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
boşan maddi gücün var seni takmayanı sen hiç takma allahtan çocuğunuz yok boşanmazsan öyle devam eder gider

bu kadar kısa süre içinde canım cicim günlerinde olmanız gerekirken bir sürü sıkıntı yaşamışsınız.Yol yakınken kurtarın kendinizi, çocukta yokmuş.Düzelmez, bir düzene girmez.Bu kadar sıkıntının üstüne güzel birşeyler yaşanamaz.Allah yardımcınız olsun.

bosanmayı cok kafaya takmayın ltfen. herkes evlenıp herkes bır gun bosnaabılır. hıcbırseyın garantısı olmadıgı ıgıbı ılk es tede mutlu oluncaka,yada herkes 1 kere evlenecek dıye bır kaıde yok. gonlunuzu ıcınızı rahattutun. belkı sanslısındır gercekten bır berberlık yasayıpta daha fazla baglanıp yıpranmadıgın ıcın.

Siz adamla mı evlendiniz annesiyle mi yaptığına bak....
Hiç üzülmeyin böyle biri için...
Hakkınızda hayırlısı olsun...

Şartlar gereği araya mesafeler girse de, çiftler herzaman birbirlerinin yanında olmayı hissettirmeliler karşı tarafa..
Eşiniz sanki mantık evliliği yapmış gibi davranmış ama onu da becerememiş anlaşılan..
Boşanma kararı karşısında eşinizin kayıtsız kalması tabiri caizse olumlu ya da olumsuz kılını bile kıpırdatmaması ise çok ilginç?

Bence kararınız yerinde..
Boşanmak dünyanın sonu değildir.
Evlilik biraz da şans işidir.Hayırlısı olsun.

Canım eşin konyalı mı? yoksa sen mi görev gereği konyada yaşıyorsun?Eşinin hayatında başka biri olabilir mi?Bundan emin ol önce...

Arkadaşım uzaklık bir ilişkiyi hele de bir evliliği olumsuz etkiler..
Araya uzaklık girmiş bence boşanma kararı için çok erken davranmışsınız,daha çok yeni evlisiniz..
Ben de yeni evliyim,7.ay yeni bitti,aynı evde olmamıza rağmen daha yeni alışıyoruz birbirimize..
Evliliğin ilk zamanları hiç de rüya gibi geçmiyor ama şimdi ikimiz de evliliğe adapte olduk çook mutluyuz maşallah,yavaş yavaş anladım evli olduğumu..
Bence acele karar verip evliliğinize yazık etmeyin..
Biraz daha düşünün derim ben..
Bilmediğimiz başka olumsuzluklar varsa onu bilemem tabii..

1 yıldır evliler ve sadece bayramlarda beraberlermiş anlamadın galiba

Hayırlısı olsun. Madem seni eş olarak kabullenememiş,(ki öyle görünüyor) böylesi daha iyi. Zamanla herşey rayına oturur.:teselli:

bence evliliğin ilk ayları eşinizin size en bağlı zamanları olmalıydı.
bana kalırsaa o sadece evlenmiş olmak için evlenmiş sizinle.
bu eşinizin yapısıylada alakalı tabi.
bazı erkekler doğuştan pasif oluyolar.sevmeye bile eriniyolar.sorumluluk istemiyolar.
eğer annesinin kalıcağı başka yakınınız yoksa sebep anneside olabilir.
keşke baştan farkedilseydi.eğer tekrar biraraya gelme imkanınız yoksa
eşinizde hiç umut ışığı yoksa,
zararın neresinden dönülürse kardır derim.gençsiniz.
başkasını çok rahatlıkla bulur,
bu sıkıntılarınızı unutabilirsiniz.

aranızı düzeltebilicekseniz boşanmayın derim.
uğraşın emek verin önce.
eğer değişiklik yoksa boşanın.
insan hayata sadece 1 kere gelir.unutmayın..... :umursamaz:​

1 yıldır evliler ve sadece bayramlarda beraberlermiş anlamadın galiba

Arkadaşın ne demek istediğini çok iyi anladım!
Benim ne demek istediğimi anlamadan atlayan sizsiniz!
Tarzınızı hiç ama hiç beğenmedim!

Back
X