Çok büyük umutlarla evlenmiştim. Bir yıl olmadı ama boşanıyorum...

Keşkeler bazı şeyleri değiştirmiyor ama keşke o kadarcık sürede tanıyamadığın bir adamla evlenmeseydin.Önünde yılların var,eminim kıymet bilen ve seninde kıymet bileceğin biri mutlaka seninle olacaktır.:içelim:

Son düzenleme:
ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim eşinin ama bence oturup konuşmadan karar vermeyin derim...çünki anladığım kadarı ile herşeyi sana üstlemeye çalışmış...boşanmayı bile..ve yarın öbür gün senin başına kakıcak belkide bunu....

belki inanmayacaksınız ama bende anlamış değilim. fakat bir kişilik bozukluğu olduğunu düşündüm başlarda ama yakıştıramadım çünkü sevdiğim adamdı.
evet herşeyi bana üstledi boşanmayı bile bunun için kışkırttılar beni...
oturulup konuşulabileceğine inanmıyorum. çünkü o beni sevmiyor son geldiğindeki bakışlarında ne farkettim biliyormusun arkadaşım bir düşmanın bakışı ve inanamadım ben nasıl sevdim diye...senağlama

Keşkeler bazı şeyleri değiştirmiyor ama keşke o kadarcık sürede tanıyamadığın bir adamla evlenmeseydin.Önünde yılların var,eminim kıymet bilen ve seninde kıymet bileceğin biri mutlaka seninle olacaktır.:içelim:

evet şu anda çok keşkem var arkadaşım ama değişmeyecek şeylere hayıflanmak da boş yere gibi geliyor. tam bir yıl nişanlı kaldık öncesinde flört aslında tanınmayacak süre değildi ama aldandım, hata yaptım...

evet şu anda çok keşkem var arkadaşım ama değişmeyecek şeylere hayıflanmak da boş yere gibi geliyor. tam bir yıl nişanlı kaldık öncesinde flört aslında tanınmayacak süre değildi ama aldandım, hata yaptım...

A öyle mi?Ben birkaç ay sanmıştım pardon.:sm_confused:
İşte insanları,yeri geliyor kendimizi bile tanıyamıyoruz.Mutlu günler kapında eminim buna.Bahtın,şansın açık olur inşallahhhh:Saruboceq:

Bir insanı 10 yılda görüşseniz tanımak zor. ınsan değişen bir varlık, bu da doğal olandır ama tabi ki eksilerek kötü yönde değişmemeli. Evlilik şans işi, kimse diyemez ki ben bu adamla çok mutlu olurum ya da çok mutsuz olurum. Yaşamadan bilemiyorsun. O yüzden hiç mi tanıyamadın demek yanlış olur.

Allah yardımcın olsun.

hiç üzülmeyin olan olmuş çok geçmiş olsun. içinizi ferah tutun bu emeklerinizin karşılığını eminim bi gün alacaksınız o da yaptıklarının cezasını çekecek

Bir insanı 10 yılda görüşseniz tanımak zor. İnsan değişen bir varlık, bu da doğal olandır ama tabi ki eksilerek kötü yönde değişmemeli. Evlilik şans işi, kimse diyemez ki ben bu adamla çok mutlu olurum ya da çok mutsuz olurum. Yaşamadan bilemiyorsun. O yüzden hiç mi tanıyamadın demek yanlış olur.

Allah yardımcın olsun.
haklısın arkadaşım bu konuda şansız başladım malesef. amin..

hiç üzülmeyin olan olmuş çok geçmiş olsun. içinizi ferah tutun bu emeklerinizin karşılığını eminim bi gün alacaksınız o da yaptıklarının cezasını çekecek
teşekkür ederim arkadaşım inşallah iyi temennileriniz gerçek olur bir gün.
ama o da cezasını çeksin bunu bana yaşattığı için canımı yaktı canı yansın istiyorum...

bazen memurların aynı ile atanması zor olabiliyor. böyle bir durum muydu bilemiyorum ama, sizin yanınıza bilerek tayin istememesi çok garip. bunu neye bağlıyorsunuz?

bazı erkekler anneleriyle geçinemeyen kadınları silerler. annesiyle sorunlar yaşamasaydınız sizce normal bi ilişki olur muydu?

ilk mesajınızda sanki önemli bazı noktalar atlanmış gibi geldi bana...

insallah en kisa zamanda kurtulursun canim..zararin basindan donmussun verilmis sadakan varmis..

bence en doğru kararı vermişsiniz.bir evliliği kurtarmaya çalışmak tek tarafın yapacağı bir şey olmamalı.eğer iş bu boyuta gelmişse eşiniz de sizin yanınıza gelip sorunları çözmek için çaba sarfetmeliydi.demekki onun için zaten bitmiş.siz de bitirin ve hayatınızı ziyan etmeyin .siz herkesten daha değerlisiniz.

bazen memurların aynı ile atanması zor olabiliyor. böyle bir durum muydu bilemiyorum ama, sizin yanınıza bilerek tayin istememesi çok garip. bunu neye bağlıyorsunuz?

bazı erkekler anneleriyle geçinemeyen kadınları silerler. annesiyle sorunlar yaşamasaydınız sizce normal bi ilişki olur muydu?

ilk mesajınızda sanki önemli bazı noktalar atlanmış gibi geldi bana...

hayır arkadaşım ben annesiyle çok iyide anlaşsam problem çözülmezdi. zaten benim şu andaki sıkıntım annesi değil ki kocam o beni sevmemiş hiç... yoksa ben telaş içinde düğün hazırlıklarıyla uğraşırken tek başıma o bazı arkadaşlık sitelerinde kendine partner ararmıydı düğünümden 15 gün önce ki cesarete bakın resmi ve sesli mesajı bile var.
elbette anneside faktör fakat asıl problem adamın kendisi...

bence en doğru kararı vermişsiniz.bir evliliği kurtarmaya çalışmak tek tarafın yapacağı bir şey olmamalı.eğer iş bu boyuta gelmişse eşiniz de sizin yanınıza gelip sorunları çözmek için çaba sarfetmeliydi.demekki onun için zaten bitmiş.siz de bitirin ve hayatınızı ziyan etmeyin .siz herkesten daha değerlisiniz.

evet haklısınız fakat henüz taze olduğu için belkide canım yanıyor.
ve bana bu mesajı yazıp mutlu ettiniz teşekkür ederim..
a.s.

üzücü bi durum ama napıcan nasip böyleymiş,bu şekilde bi adamla ne kadar yürütücenki hayırlısı olsun hakkına

hayır arkadaşım ben annesiyle çok iyide anlaşsam problem çözülmezdi. zaten benim şu andaki sıkıntım annesi değil ki kocam o beni sevmemiş hiç... yoksa ben telaş içinde düğün hazırlıklarıyla uğraşırken tek başıma o bazı arkadaşlık sitelerinde kendine partner ararmıydı düğünümden 15 gün önce ki cesarete bakın resmi ve sesli mesajı bile var.
elbette anneside faktör fakat asıl problem adamın kendisi...

görücü usulü müydü?

evlendikten sonra yapmasın da. insanlar düğünden bi gün önce bekarlığa veda partisi veriyolar. büyütmeseniz çözülmez mi?

Back
X