Çok çabuk heyecanlanmak...

halesss_97

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2022
81
-50
36
28
Ben bir insanla teke tek yüz yüze konuşurken çok heyecanlanıyorum, kan ter içinde kalıyorum. Sosyal becerilerim sıfır, insanlar bana garip bakıyor. Kendimi ucube gibi hissediyorum. Sebebi ne olabilir?

Özgüvensizlik, bilgi ve davranışlarının doğruluğundan emin olamam kişide heyecana neden olur.

Bir psikolog şöyle soruyordu, kendinizi en özgüvenli hissettiğiniz hiç heyecanlanmadığınız bir yer vardır oranın özelliği ne bir düşünün

Tek ozguvensizlik diyemeyeceğim valla. Benim de özgüvenim düşüktü, çok çevreden kafam karisirdi ama çok iyi konusmaciyimdir. Profesyonel görüş aldınız mı?

Özgüvensizlikten olabilir, sosyal anksiyeteden olabilir, genel olarak anksiyete seviyeniz yüksek olabilir, kişiliğiniz böyle olabilir. İhtimaller çok

Ben bir insanla teke tek yüz yüze konuşurken çok heyecanlanıyorum, kan ter içinde kalıyorum. Sosyal becerilerim sıfır, insanlar bana garip bakıyor. Kendimi ucube gibi hissediyorum. Sebebi ne olabilir?
Herhangi bi insanmi? Arkadaşla falan yada akrabayla durumlar nasıl?

Özgüvensizlikten oluyor. Kaç yaşındasınız ? Uzman birinden yardım almanız gerekir bence çünkü sorun olur.
Kendinizi sevin, karşınızdaki kişi sizden üstün bir varlık değil böyle düşün.
Herkes manken gibi fizige sahip değil, herkes çok zeki değil yani hiç kimse mükemmel değil ucube gibi hissetmek kendize büyük haksızlık.
Bir psikoloğ yardımı imkan yoksa youtube da videolar vardır bununla ilgili, kitap vardır araştırın
En önemlisi kendinizi sevin 💕

Peki geçmişiniz de ciddi travmanız korkunuz oldu mu bu durumu ilk nee zaman yaşadınız

Back
X