Çok canım acıdı.....

Missfearless

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2017
240
526
23
Hastanedeyim suan bugün yatışım yapıldı. 37 haftalık hamileyim epiduralli normal Doğum istiyordum tabi Allah ın işine karışılmaz... akşamüstü suni sancı verildi dr alttan muayene etti biraz canım acıdı 1 cm açılma varmış az önce hemşire de alttan muayene etti korkunç canım yandı daha açılmamış iki saat sonra tekrar nts ye sokup allttan kontrol edicem dedi benim canım çok yandı hala ağlıyorum suan bu kadar acıtmasın normal mi ebenin psikolojim alt üst suan iki saat sonra gelince kontrol ettirmicem çok canım acıyor... internete baktım hiç böyle acı olması normal mi sancımda çok ben napıcam çok korkuyorum........

Suan gerginsiniz korkmussunuz rahatlayin lutfen meleginize kavusmaya cok az kaldi dogum biraz zorlu bir surec ama meyvesi cokk guzell
Bende korkudan aglayarak girdigim dogumhaneden mutluluktan aglayarak ciktim hersey cok guzel olucak
Ebeye hassas olmasini soyleyin oda germesin sizi tez vakitte saglikla alin kucaginaza

Suan gerginsiniz korkmussunuz rahatlayin lutfen meleginize kavusmaya cok az kaldi dogum biraz zorlu bir surec ama meyvesi cokk guzell
Bende korkudan aglayarak girdigim dogumhaneden mutluluktan aglayarak ciktim hersey cok guzel olucak
Ebeye hassas olmasini soyleyin oda germesin sizi tez vakitte saglikla alin kucaginaza
Çok canım acıdı dr böyle acıtmamıştı iki saat sonra gelip gene bakıcam dedi çok sert biri ağlıyorum bi saattir istemiyorum baktırmak

acı eşiğin düşükse spinal sezeryan yapabilirsin, ben sezeryan yaptığım için alttan muayene hic bilmiyorum ama normal olacaksa da çok kolay olur inşallah ben cevremden duyduğum kadarıyla alttan muayene zor diye biliyorum yani normal bence ağrı

Hastanedeyim suan bugün yatışım yapıldı. 37 haftalık hamileyim epiduralli normal Doğum istiyordum tabi Allah ın işine karışılmaz... akşamüstü suni sancı verildi dr alttan muayene etti biraz canım acıdı 1 cm açılma varmış az önce hemşire de alttan muayene etti korkunç canım yandı daha açılmamış iki saat sonra tekrar nts ye sokup allttan kontrol edicem dedi benim canım çok yandı hala ağlıyorum suan bu kadar acıtmasın normal mi ebenin psikolojim alt üst suan iki saat sonra gelince kontrol ettirmicem çok canım acıyor... internete baktım hiç böyle acı olması normal mi sancımda çok ben napıcam çok korkuyorum........
Canım benim Rabbım yardımcın olsun acıması cok normal hemsire de biraz daha dikkatli muayene edebilirdi ıkı bucuk ay once bende yasadım bunları ama bebegıme kavusmak herseyi unutturdu inan gecıcek bunlarda atlama zaten suni sancıyla acılman artıcak ve daha kolay muayene edebilecekler hayırlı dogumlar

Canım benim Rabbım yardımcın olsun acıması cok normal hemsire de biraz daha dikkatli muayene edebilirdi ıkı bucuk ay once bende yasadım bunları ama bebegıme kavusmak herseyi unutturdu inan gecıcek bunlarda atlama zaten suni sancıyla acılman artıcak ve daha kolay muayene edebilecekler hayırlı dogumlar
Dr hanım iki kez yaptı böyle olmadı hemşire çok sert biri çok acıttı iki kere yaptı bağırdım resmen ki öyle mızmız biri değilim başka nöbetçi ebe de Yok ama gelcek korkuyorum çok yaptırmicaö dr u beklicdm sabah 9 a kadar bişey olurmu acaba 1 cm dedi tekrar bakıcam 4 cm olunc iğne yapılacak ağrın geçecek dedi sancıya razıyım ben o kadın beni mahvetti.....

Dr hanım iki kez yaptı böyle olmadı hemşire çok sert biri çok acıttı iki kere yaptı bağırdım resmen ki öyle mızmız biri değilim başka nöbetçi ebe de Yok ama gelcek korkuyorum çok yaptırmicaö dr u beklicdm sabah 9 a kadar bişey olurmu acaba 1 cm dedi tekrar bakıcam 4 cm olunc iğne yapılacak ağrın geçecek dedi sancıya razıyım ben o kadın beni mahvetti.....
Nolur sanki insan gibi davransalar sende kadınsın dimi daha anlayışlı olman lazım ama acılıcak ve daha rahat olucaksın mecbur muayene etmek zorunda belkı acılman hemen olacak peki ilk cocuk mu?? Bende 40+3 de yatısım yapıldı sancıyla yattım ilk muayenede hıc acılmam yoktu on dakika sonra bir oldu derken sancım yukseldıkce ama ölüyorum sancidan kendi sancım cok sıddetlı yarım saatte dokuza cıktı acılma sureklı muayene oldum bakmları sart yanı

Açılman yoksa acıması tabiki çok normal daha önce hiç altyan muayene olmadınız mı. Bir de sancı geldiği anda muayeneyi yaptıysa daha çok acıyor. O sancının aralandığı anda yaparsa daha az acı oluyor en azından bende öyle oldu
Bu arada allah yardımcınız olsun sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

İlk defa bugün yapıldı daha önce hiç böyle bişey olmadı ilk gebeliğin evet ara ara gelen çok şiddetli sancım var ama çok korkuyorum o kadından.... alt tarafım kan oldu hep... ve gece bu saatte me dr var ne yardım edicek başka hemşire çok sancım var Allahım yardım et altımda çok acıyor o olaydan beri...

İlk defa bugün yapıldı daha önce hiç böyle bişey olmadı ilk gebeliğin evet ara ara gelen çok şiddetli sancım var ama çok korkuyorum o kadından.... alt tarafım kan oldu hep... ve gece bu saatte me dr var ne yardım edicek başka hemşire çok sancım var Allahım yardım et altımda çok acıyor o olaydan beri...
Peki aniden dogum baslasa kim yardım edıcek insan gibi yapsın muayenesini soyleyın. Sanci olması ıyı acılma oyle oluyo Insallah bı an once kurtulursun. Benim basımda bı erkek uc tanede bayan vardi acılmam kolay oldu ama dogumum cok zordu

Biraz sakinleşmeye çalışın, ara ara odağınızı nefes alış verişlerinize verin bunun için. Ayrıca gelecek yine çok acıyacak diye korku beklentisine girmeyin, sonrakinde öyle olmayabilir. Geldiğinde de çok tedirgin olduğunuzu biraz nazik davranmasını rica edin güzelce desteğini isteyin. Bence çok güçlüsünüz çünkü bu güç zaten içinizde var. Kendinize güvenin, rahatlayın, insan doğası bir şekilde yolunu buluyor. Sağlıklı doğumlar:)

Başaramicam sanırım çok canımm yanıyor hem sancım hem alt tarafım ama bu saatte şimdi sezaryen a dönemem dr yok bilseydim hiç bu yola gitmezdim.... sanciiii
Peki aniden dogum baslasa kim yardım edıcek insan gibi yapsın muayenesini soyleyın. Sanci olması ıyı acılma oyle oluyo Insallah bı an once kurtulursun. Benim basımda bı erkek uc tanede bayan vardi acılmam kolay oldu ama dogumum cok zordu
Gelince söylicem ama çok korkuyorum inadına sahanı acıtır diye.. birde jel sürmesi sanırım direkt eldiven giydi nette baktım araştırdım öyle acıtan bi durum değilki ztn dr unda acıtmadı öyle bu kadın hayvan gibi yaptı tuvalete gidiyorum sürekli altım kan içinde kaldı azıcık geliyordu şimdi sürekli ped değiştiriyorum.... ve ayağa kalkınca altım çok acıyor.... ama mecburen bakması gerekirmiş eşim yanımda sadece uyarılan diyor ama iyice zorlaşırsa diye çok korkuyorum o da duymuş dışarda çığlığımı..... dr da böyle olmadı dedi

Hayırlı doğumlar..

Hayırlı doğumlar. Sancı anında alttan muayene çok can yakıyor :( Allah yardımcınız olsun umarım zorlanmadan dogurursunuz. Acilma olmazsa da sezaryen kararından korkmayın. Olabildikce sakın olmaya çalışın. Siz strese girdikçe bebek de bundan etkileniyor.

Geldiğinde bi dk sancım geçsin deyin sancın geçince yapmasını sağlayın acı olmyacak o şekilde diye düşünüyorum. Seni çok iyi anlıyorum 19 saat sancı çekmiş biri olarak ancak hepsini doğurunca unutacaksın emin ol

Gelcek yarım saat kaldı.... Sancı dan çok ondan korkuyorum...söylicem umarım acımaz keşke sezeryan olsaydım... çok pişmanım

Ne durumdasınız çok merak ettim. Allah yardımcınız olsun. Ebenin size kaba davranmaya hakkı yok. Bir dahaki gelişinde kibarca söyleyin’önceki ıygulamanızda canımı çok yaktınız,şimdi daha yumuşak davranırsanız sevinirim’dersiniz o da insansa daha nazik olur.

Back
X