Çok Canım Acıyor

goncammm48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
1.263
999
73
Daha önce konu açmıştım ama o kadar kötüyüm , o kadar doluyum ki..sosyal medyayı açmaya gör herkes ya hamile yada kucağında bebeği var fotoğraflarda.. Allahım ben bu günleri hiç göremeyecekmiyim..etrafa ben çocuk düşünmüyorum hazır değilim rolleri, umursamaz hal içinde olmak o kadar zor ki ..İnsanlar zaten yeterince canımı acıtıyor. hamile kalmaya çalıştıkça daha da olmuyor sanki..annemin o kadar hevesi var ki iki tarafın da torunu yok gerçi ama çeşit çeşit bebek yelekleri hırkaları örülmüştü çoktan ..şimdi konu komşuya hediye gidiyor onlar..annem torun bakmaya o kadar hevesliydi ki içi gidiyordu dün duydum apartmanda birinin bebeğine bakacakmış.. şimdi benim çocuğumu birlikte büyütmek vardı hayallerimizde başka bebeğe bakacak çok içim daraldı dün.öyle dökmek paylaşmak istedim

Uzulmeyin lutfen. Allah nasip etmediyse ya hayirlisi degildir yada daha iyisi olacagindandir. Sizde ki bu cocuk sevgisi cok guzel, cok onemli. Velevki olmadi. Bircok cocugun annesi olabilirsiniz. Sevginizin kirintisina bile muhtac binlerce cocuk var. Umudunuzu kaybetmeyin tabiki ama en kotu durumda bile muhakkak bi guzellik bulunur.

yaşınız daha genç 28 yazıyor ben 34 hamile kaldım hayırlı zaman da hayırlısını versin Allah bu kadar kendinizi yıpratacağınız bi durum yok ortada tabii ki infertilite durumu yoksa ki öyle bi durumda bile teknoloji çok gelişti biliyorsunuz bu kadar erken yaşta bu kadar ümitsiz olmayın lütfen

İnşaallah en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bir bebeğiniz olur amin. Allahım isteyen herkese nasip etsin..

Hayırlı sağlıklı evlat diye dua et canım hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Allah sana bana buradaki isteyen gözyaşı döken arzulayan dua eden herkese versin Allah

Uzulmeyin lutfen. Allah nasip etmediyse ya hayirlisi degildir yada daha iyisi olacagindandir. Sizde ki bu cocuk sevgisi cok guzel, cok onemli. Velevki olmadi. Bircok cocugun annesi olabilirsiniz. Sevginizin kirintisina bile muhtac binlerce cocuk var. Umudunuzu kaybetmeyin tabiki ama en kotu durumda bile muhakkak bi guzellik bulunur.
doğru söylüosun cnm ama gel de kalbine anlat bunu insan o duyguyu da tatmak taşımak emzirmek istiyor ne bilim:(

yaşınız daha genç 28 yazıyor ben 34 hamile kaldım hayırlı zaman da hayırlısını versin Allah bu kadar kendinizi yıpratacağınız bi durum yok ortada tabii ki infertilite durumu yoksa ki öyle bi durumda bile teknoloji çok gelişti biliyorsunuz bu kadar erken yaşta bu kadar ümitsiz olmayın lütfen
doğru evet 28 yaşındayım 4 yıllık evliyim nedense kendimi berbat ve herşeye çok geç kalmış hissediyorum ..aslında evlenirken büyük konuştum 4-5 yıl istemiyorum hayatımı yaşıcam gibi yani hiç hazır değildim maddi olarak da.3. yılda denemeye başladık ama olmadı

Back
X