çok canım acıyor

öncelikle böyle bir ruh hastasından kurtulduğun için şükret. Ki adam senin ondan vazgeçememe durumunu kullanarak ayrılıktan sonra kendine hayat kurabilecek ortam hazırlayana kadar erkek tabiri ile boşta kalmamış. Kişiliksiz biri. Varsın fotoğrafların olsun, ortaya çıksın. Asıl şikayet edecek olan sensin. Bana kalsa daha fazla yüz göz olmaya uğraşmaya gerek yok. İçin soğusun istiyorsan da bir şekilde sevgilisine ss leri yollarsın. He belki adam onu da ikna eder falan ama kızın içine kurt düşer, çünkü böyle şuursuz bir adam illa ki ona da yanlış yapacaktır. Sen elini ayağını bu kaostan çek derin bir nefes al.

Merhaba arkadaşlar direkt konuya girmek istiyorum. İki yıl önce bir sevgilim vardı ve ayrıldık fakat 1 buçuk yıldır da konuşmaya devam ettik görüştük de. Kendisi 1 buçuk ay kadar önce artık konuşmak istemediğini ciddi anlamda düşündüğü biri olduğunu söyledi. Bunun üzerine de aramızda bazı mesajlaşmalar oldu. Bana söz yapana kadar konuşabiliriz, özlüyorum her şeyini vb şeyler söyledi. Ben de sinirlendim ve kız arkadaşına yazdım konuşmaların ekran görüntüsünü atacağımı söyledim ama atmadım. Kız daha sonra hesabını kapattı, eski sevgilim o gün beni aradı. savcılığa gideceğini söyledi elinde fotoğraflarım olduğunu, gizlice görüntümü çektiğini söyledi beni bu şekilde tehdit etti. Kıza yalan söyleyeceğini falan dedi ben güya ondan intikam almak için yapmışım falan diye. daha sonra telefonda tekrar konuştuk. bana konuşmaları silmemi söyledi benim fotoğraflarımın onda olduğunu ama silmeyeceğini çünkü bana güvenmediğini dedi. Ayrıca eğer bana güvenmiş olsa biraz daha görüşme ihtimalimiz olduğunu dedi. zaten dengesiz birisi ilk başta biraz daha görüşebilirdik falan derken daha sonradan görüşmemiz doğru olmazdı zaten tarzında konuştu. Kıza da benim yalan söylediğimi diyerek bir şekilde ikna etmiş. Aslında bu kişinin yaptığının karaktersizlik olduğunu bildiğim halde çok üzüldüm. Yani ben neden sevilmedim benim ne eksiğim vardı gibi düşünceler var hep aklımda. galiba ben asla sevilmem istenmem herkesin hayatı düzene girecek ben hep mutsuz olacağım. sadece içimi dökmek istedim. okuyup cevap verenlere teşekkürler
Bende siz ona deyin ben savcılıga gidiyorum gizlice görüntümü çekmek ne demekse sen hesabını vereceksin deyin hodri meydan deyin üzülmeyinde hiç Rabbim sabrını verir inşallah
Siz korkarsanız o üstünüze gelir

öncelikle böyle bir ruh hastasından kurtulduğun için şükret. Ki adam senin ondan vazgeçememe durumunu kullanarak ayrılıktan sonra kendine hayat kurabilecek ortam hazırlayana kadar erkek tabiri ile boşta kalmamış. Kişiliksiz biri. Varsın fotoğrafların olsun, ortaya çıksın. Asıl şikayet edecek olan sensin. Bana kalsa daha fazla yüz göz olmaya uğraşmaya gerek yok. İçin soğusun istiyorsan da bir şekilde sevgilisine ss leri yollarsın. He belki adam onu da ikna eder falan ama kızın içine kurt düşer, çünkü böyle şuursuz bir adam illa ki ona da yanlış yapacaktır. Sen elini ayağını bu kaostan çek derin bir nefes al.
ben uğraşmak istesem ss leri zaten bir şekilde yollarım ama iş uzar görüntüleri falan da kullanabilir. zaten o kızı bir şekilde benim yalan söylediğime de ikna etmiş daha fazla uğraşmam ben de ama inşallah yaptıkları çıkar

Adam sizden ayrılmış.
Tam iki sene önce.:olamaz:

ona karşı duygum olduğu için konuştum onun beni sevmediğini biliyodum zaten

Bir başka kızla görüşürken görüşmekte bir beis görmemişsiniz.
"kızla ciddiyim artık konuşmayalım deyince", sanki aldatılmış edasıyla şuna buna sinirlenip, hakkınız varmış gibi kızla arasını bozmaya çalışmışsınız.

Bırak karaktersizi diyenlere halâ ben neden sevilmiyorum diyorsunuz.
işte ben de farkındayım karakterini ama sevilmediğim için mutsuzum

Güzel kardeşim, kendinize, derli toplu iyi bir insan tarafından sevilmek için şans vermemişsiniz ki...

İnsan 2 koca senesini, ayrıldığı ve kendisini sevmediğini bildiği ve başkalarıyla görüşen bir adamla heba eder mi ? :KK43:

Lütfen kendinizi toparlayın, yazık, giden ömürden gidiyor. Önünüze bakın artık, çıkın bu girdaptan.

Adam sizden ayrılmış.
Tam iki sene önce.:olamaz:

Bir başka kızla görüşürken görüşmekte bir beis görmemişsiniz.
"kızla ciddiyim artık konuşmayalım deyince", sanki aldatılmış edasıyla şuna buna sinirlenip, hakkınız varmış gibi kızla arasını bozmaya çalışmışsınız.

Bırak karaktersizi diyenlere halâ ben neden sevilmiyorum diyorsunuz.

Güzel kardeşim, kendinize, derli toplu iyi bir insan tarafından sevilmek için şans vermemişsiniz ki...

İnsan 2 koca senesini, ayrıldığı ve kendisini sevmediğini bildiği ve başkalarıyla görüşen bir adamla heba eder mi ? :KK43:
dediğiniz her şeye hak veriyorum ama ben onun başka biriyle görüştüğünü bilmiyodum tabi 2 sene boyunca illa konuştuğu birileri olmuştur benim de oldu ama o bana hiçbir zaman hayatında biri olduğunu demedi deseydi zaten görüşmezdim.

Bana söz yapana kadar konuşabiliriz, özlüyorum her şeyini vb şeyler söyledi.
ay bu ne ya? haysiyetsizin tekiymiş kusura bakmayın ama! siz de öyle hissettirmişsiniz ki ona mecbur olduğunuzu,adam resmen çocuk pış pışlar gibi,ayrıldıktan sonra 1.5 sene sizinle gönül eğledirmiş,merak etme sözlenene kadar konuşuruz demiş! inanılmaz! kendinizi bu duruma neden düşürüyorsunuz??
savcılığa gideceğini söyledi elinde fotoğraflarım olduğunu, gizlice görüntümü çektiğini söyledi beni bu şekilde tehdit etti.
ahahahahah gitsin,kendi kendini ihbar etmiş olur. hem haysiyetsiz hem salak eski sevgiliniz. Allah kurtarmış gerçekten.

ay bu ne ya? haysiyetsizin tekiymiş kusura bakmayın ama! siz de öyle hissettirmişsiniz ki ona mecbur olduğunuzu,adam resmen çocuk pış pışlar gibi,ayrıldıktan sonra 1.5 sene sizinle gönül eğledirmiş,merak etme sözlenene kadar konuşuruz demiş! inanılmaz! kendinizi bu duruma neden düşürüyorsunuz??

ahahahahah gitsin,kendi kendini ihbar etmiş olur. hem haysiyetsiz hem salak eski sevgiliniz. Allah kurtarmış gerçekten.
ben kimse tarafından sevileceğimi düşünmüyorum o yüzden görüştüm onunla da

Merhaba arkadaşlar direkt konuya girmek istiyorum. İki yıl önce bir sevgilim vardı ve ayrıldık fakat 1 buçuk yıldır da konuşmaya devam ettik görüştük de. Kendisi 1 buçuk ay kadar önce artık konuşmak istemediğini ciddi anlamda düşündüğü biri olduğunu söyledi. Bunun üzerine de aramızda bazı mesajlaşmalar oldu. Bana söz yapana kadar konuşabiliriz, özlüyorum her şeyini vb şeyler söyledi. Ben de sinirlendim ve kız arkadaşına yazdım konuşmaların ekran görüntüsünü atacağımı söyledim ama atmadım. Kız daha sonra hesabını kapattı, eski sevgilim o gün beni aradı. savcılığa gideceğini söyledi elinde fotoğraflarım olduğunu, gizlice görüntümü çektiğini söyledi beni bu şekilde tehdit etti. Kıza yalan söyleyeceğini falan dedi ben güya ondan intikam almak için yapmışım falan diye. daha sonra telefonda tekrar konuştuk. bana konuşmaları silmemi söyledi benim fotoğraflarımın onda olduğunu ama silmeyeceğini çünkü bana güvenmediğini dedi. Ayrıca eğer bana güvenmiş olsa biraz daha görüşme ihtimalimiz olduğunu dedi. zaten dengesiz birisi ilk başta biraz daha görüşebilirdik falan derken daha sonradan görüşmemiz doğru olmazdı zaten tarzında konuştu. Kıza da benim yalan söylediğimi diyerek bir şekilde ikna etmiş. Aslında bu kişinin yaptığının karaktersizlik olduğunu bildiğim halde çok üzüldüm. Yani ben neden sevilmedim benim ne eksiğim vardı gibi düşünceler var hep aklımda. galiba ben asla sevilmem istenmem herkesin hayatı düzene girecek ben hep mutsuz olacağım. sadece içimi dökmek istedim. okuyup cevap verenlere teşekkürler
Bu koyu aldığım yeri yaparsa kendi başına bela açar. Bu süper zekalı arkadaşları nerden buluyorsunuz?

Başkası ile sözlenmeden belki senle görüşürüm diye lütufta bulunuyor paşa sizde hala bunu dinliyor musunuz ? Allah aşkına bir kendinize gelin. Herkesin ilişkisi bitiyor sonra biri geliyor evleniyor. Adam aynı adam kadın aynı kadın önemli olan doğru insan denk gelmesi. Sevilmeyeceğim kelimesini henüz beni gerçekten seven birini bulmadım diye değiştirin. Önce siz kendinizi sevin.

Tencere dibin kara ,benimki senden kara .Bu söz size cuk diye oturmuş .Kusura bakmayında ayrıldığınız adamla konuşmaya görüşmeye devam ediyorsunuz .Adam seni özlediğini vs söylüyor .Seni cepte tutup laylay lom yapıyor .Arkadan ciddi ilişkiye başlıyor .Sana bunu söylüyor ve hâla seninle konuşuyor .Sende intikam duygusuyla yeni sevgilisine mesaj atıyorsun .Oda muhtemelen kıza seninle alakalı peşimi bırakmadı .Beni rahatsız ediyor dedi ve kızda hesabı kapattı .Üstüne üstlük senin görüntülerini yayacağıyla alakalı seni tehdit ediyor .Böyle karaktersiz bir güya eski sevgiliyi kaybettiğine yanıp ,onların mutlu oluşunu içerliyorsun .PESS kurtulduğuna şükret diyeceğimde .Sende yanlışsın ,kendine saygın olsun birazcık .

Seni daha kötü hissettirmek istemiyorum ama biraz duruşun olsun sana ciddi görüştüğü biri olduğunu söyledikten sonra kes yani ilişkini en başta zaten ayrıldığın insanla konuşmanında bi anlamı yok zaten

Back
X