Bence aksine duysun ve alışsın bu duruma kv. :)Merhaba arkadaşlar bugün çok canım sıkıldı. Eşim sabah kalkmış kahvaltıyı hazırlamaya başlamış. O bugün evde ben işe gideceğim. Kahvaltı yaptık. kayınvalidem aradı. Eşimle konuşurken eşim diyor ki kahvaltı hazırladım ben de temizlik yaparım bugün falan oysaki temizlik falan yapacak bir şey yok. Ben daha dün tenizledim. Arkadan bağırdım yalan diye. Diyor saat 11e kadar uyuyor.. oysa sabahları konuşuyoruz kayınvalidemle. Sonra kapatınca söyledim eşime. Şaka yaptım annem zaten biliyor diyor. Çok moralim bozuldu ya haksız mıyım
ne fark ederki ? temizlik yapacaksa yapsın, kv'deye evinin pis olduğunu ima ettiğini mi düşünüyosun ? ev işi nankör derler sonuçta dün temizlersin bugün mutfak tezgahı dolu olur.. boşuna canınızı sıkmayın derim ben alınganlık yapmışsınız. bende çok yaparımMerhaba arkadaşlar bugün çok canım sıkıldı. Eşim sabah kalkmış kahvaltıyı hazırlamaya başlamış. O bugün evde ben işe gideceğim. Kahvaltı yaptık. kayınvalidem aradı. Eşimle konuşurken eşim diyor ki kahvaltı hazırladım ben de temizlik yaparım bugün falan oysaki temizlik falan yapacak bir şey yok. Ben daha dün tenizledim. Arkadan bağırdım yalan diye. Diyor saat 11e kadar uyuyor.. oysa sabahları konuşuyoruz kayınvalidemle. Sonra kapatınca söyledim eşime. Şaka yaptım annem zaten biliyor diyor. Çok moralim bozuldu ya haksız mıyım
Dogru ev isi nankorne fark ederki ? temizlik yapacaksa yapsın, kv'deye evinin pis olduğunu ima ettiğini mi düşünüyosun ? ev işi nankör derler sonuçta dün temizlersin bugün mutfak tezgahı dolu olur.. boşuna canınızı sıkmayın derim ben alınganlık yapmışsınız. bende çok yaparım
aynen ben yapmayı bırakıyorum bazenDogru ev isi nankor
çok haklısınız ama ne bileyim çok moralim bozukdu. Hani yapmadığım olmayan şeyi anlattı diye. Yoksa başka bir şey değilBu tarz şakalara takılmayarak hayatı daha çekilir hale getirseniz daha güzel olmaz mı? :/ Gülün geçin.
Ben mi çok komik buluyorum böyle şeylere üzülmeyi ya da canın sıkılmasını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?