Çok canım sıkıldı

WWEE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
598
282
103
32
Merhaba arkadaşlar bugün çok canım sıkıldı. Eşim sabah kalkmış kahvaltıyı hazırlamaya başlamış. O bugün evde ben işe gideceğim. Kahvaltı yaptık. kayınvalidem aradı. Eşimle konuşurken eşim diyor ki kahvaltı hazırladım ben de temizlik yaparım bugün falan oysaki temizlik falan yapacak bir şey yok. Ben daha dün tenizledim. Arkadan bağırdım yalan diye. Diyor saat 11e kadar uyuyor.. oysa sabahları konuşuyoruz kayınvalidemle. Sonra kapatınca söyledim eşime. Şaka yaptım annem zaten biliyor diyor. Çok moralim bozuldu ya haksız mıyım

Haklısınız ya nefret ediyorum böyle sulu şakalardan çocuk çocuk şeyler olmayan bir şey öyleymiş gibi gösterilmesinden yapacak şaka mı bulamamış yapı meselesi bende sevmiyorum böyle sulu şakaları! sizde aynısını kendi annenizle onun yanında konuşurken yaparsınız sonra telefonu kapatıp şaka yaptım annem biliyor zaten dersiniz çok takılmayın boşverin.

Bence aksine duysun ve alışsın bu duruma kv. :)

ne fark ederki ? temizlik yapacaksa yapsın, kv'deye evinin pis olduğunu ima ettiğini mi düşünüyosun ? ev işi nankör derler sonuçta dün temizlersin bugün mutfak tezgahı dolu olur.. boşuna canınızı sıkmayın derim ben alınganlık yapmışsınız. bende çok yaparım

hemde o kaynana gıcık olur sonuçta oğlu temizlik yapacak ya ben eşim temizlik yaparken vey ayapacakken kaynanamla konuşurum. hemen oğluumm işmi yapıyo der yapsın yapsın der de yine de tavırlı der.

Ne var yani bunda ?
Öyle olsa ne olur ?
Bosverin ya bunda hiç bir şey yok moral bozulacak

Dogru ev isi nankor

Kv ile aranızdaki iletişime bağlı. Arayın isterseniz bugün, oğlun işleri yapmazda akşam vurucam kırbacı diye siz de geçin dalganızı.

Hem ikiniz de çalışıyorsanız ne var ki iş yapmasında.

Bu tarz şakalara takılmayarak hayatı daha çekilir hale getirseniz daha güzel olmaz mı? :/ Gülün geçin.

Ben mi çok komik buluyorum böyle şeylere üzülmeyi ya da canın sıkılmasını...

Eşinizin ki gereksiz bir şaka olmuş ama çok da abartmayın bence kv niz bilmiyor mu sizi ?

Hiç işiniz gücünüz yok mu diyecektim ama çalışıyormuşsunuz da, enteresan...
Neden kendinizi beğendirmek zorunda hissediyorsunuz kv'nize karşı?

neden bu kadar kızdınız anlamadım
benim eşim de yapar bu tarz espiriler
kimisinin gerçkelik payı vardır kimisi külliyen yalandır ama ben kendimi bildikten sonra görümcemin kayınvalidemin ne düşüneceğini önemsemem açıkcası
siz de az biraz rahat olun bence

Bu tarz şakalara takılmayarak hayatı daha çekilir hale getirseniz daha güzel olmaz mı? :/ Gülün geçin.

Ben mi çok komik buluyorum böyle şeylere üzülmeyi ya da canın sıkılmasını...
çok haklısınız ama ne bileyim çok moralim bozukdu. Hani yapmadığım olmayan şeyi anlattı diye. Yoksa başka bir şey değil

Sanki sen temizlik-ev düzeni konusunda kendini yetersiz hissediyorsun da ondan takılmışsın gibi geldi bana :)

Şakalara alınıyorsam kendimi bi tartyorum "neden alındım" diye.
Sonunda objektif bakınca görüyorum ki aslında o takıldığım şaka konusunda kendimi biraz eksik görüyorum.

Durum aynı olabilir mi bilemedim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…