Kayınvalide tribi

Kv benim o sözlerimi alıp kırk kapıya anlatır öyle bir insan. Asla dili durmaz yıllarca konuşur. Kimseden çekinmem ama yüz göz olurum diye muhatap olmuyorum. Sürekli laf sokar iğneleyici konuşur iyi tanıyorum kendisini
Kız en iyisi bile yapıyor bunu ,sen uğraşamam dersen orası ayrı. Bak benim kv melek ama kanadı batıyo yani😂 kaynımın düğününde bir olay üzerine akrabaları benim hakkımda üç beş güzel laf söyledi kaynanam ;" siz bir de onu sinirliyken görün 10 adam diline yetişemez ben bir söylersem o 10 cevap verir " dedi😂😂😂 kahkaha attım ee sen de damarıma basıyon dedim bitti gitti ne onun içinde kaldı ne benim😂

Konuşmak görüşmek istemediğiniz kişinin çocuğunu da sevmesini beklemeyin bir zahmet bu işler böyle oluyor genelde ben de biri ile mesafeliysek çocuğunu da sevemem yeğenim de olsa torunum da olsa.. oluyor böyle şeyler buna da takılmayın derim

Kayınvalideyle ilişkiyi sevgiden değil diplomatik ilişkilerden yürüteceksin. Az temas, bol sınır, düşük beklenti.. yoksa her konuşma birleşmiş milletler krizi.

Niye gezmeye gittik diyerek hesap veriyorsun ki, işlerimiz vardı diyip şak diye kapatacaktın. Muhtemelen sizden kutlama falan beklemişler ama anladığım kadarıyla buna değecek insanlar değiller. İletişimi minimum safhada tutun. Kestirip atarak konuşun.

Gecmiste torun ayrimini yasadiginiz icin kendi buyuklerinize duydugunuz ofkeyi es ailesinden cikartmaya calisiyorsunuz anladim ben.
Sacma bahanelerle insanları kusturup gucendirip sonra da size iyi davranmalarıni beklmeyin. Senede iki kere gordugun insan sana ne yapabilir. Esinin hatrina 5 dk da olsa kutlamak cok mu ayip. Peki eşin senin annenin anneler gununu kutladi mi. Kucaginda senin de evladin var yapma bak karma kötü dur.

Kayınvalideyle ilişkiyi sevgiden değil diplomatik ilişkilerden yürüteceksin. Az temas, bol sınır, düşük beklenti.. yoksa her konuşma birleşmiş milletler krizi.
Ama aynısını yapıyorum kabul etmiyor ya da yediremiyor bilmiyorum. Onlar her istediğini yapacak ve ben onlara hep yağ çekeceğim onu istiyorlar

Niye gezmeye gittik diyerek hesap veriyorsun ki, işlerimiz vardı diyip şak diye kapatacaktın. Muhtemelen sizden kutlama falan beklemişler ama anladığım kadarıyla buna değecek insanlar değiller. İletişimi minimum safhada tutun. Kestirip atarak konuşun.
Eşim nöbetteydi ona soruyormuş gibi bana sordu bende gezmeye gittik oğlumla dedim. Ne desem bilemedim o an.

Gecmiste torun ayrimini yasadiginiz icin kendi buyuklerinize duydugunuz ofkeyi es ailesinden cikartmaya calisiyorsunuz anladim ben.
Sacma bahanelerle insanları kusturup gucendirip sonra da size iyi davranmalarıni beklmeyin. Senede iki kere gordugun insan sana ne yapabilir. Esinin hatrina 5 dk da olsa kutlamak cok mu ayip. Peki eşin senin annenin anneler gununu kutladi mi. Kucaginda senin de evladin var yapma bak karma kötü dur.
Ne alaka ya shshsh kimseden öfke filan çıkardığım yok. Neler yaptığını burada anlatsam herhalde şaşar kalırsın çok detay vermek istemiyorum. Eşim annemin anneler gününü kutlamadı. Genel olarak sormaz aramaz ama benden onun annesini aramamı beklerdi E böyle olunca da ben onun annesini aramıyorum. Eşimin ailesi değerli de benim ailem değerli değil mi diyorm

Back
X