Çok canım sıkılıyor

İnanamıyorum ya. Ben de yay burcuyum ve aslında kendimde seni gördüm biliyo musun. Bizim kafamız fazla kavga gürültü götürmüyor walla. Hele aynı yanlışı tekrar tekrar yapan birini affedemiyorum. Ben biraz da kinliyim yani. Böyle kırıcı saçma salak biri gecmisti bir zamanlar başımdan attım gitti ya ugrasamam öyle sürekli kırgın sürekli kırıcı.
:)))hiç çekemiyoruz kavgayı değil mİ,ben daha çok gülüp eğlenmek istiyorum
Gün boyu ya niye bana şunu dedi,niye böyle oldu diye düşünmek yerine
Sevgili nişanlımda şunı sever,şunu yaparsam mutlu olur diye düşünmek istiyorum
Ama ben kinci değilim,keşke öyle olsaydım
Yüzüme gülünce affediveriyorum

Bi de sen garibim şimdi küçük bi tartışmada bile paramparca oluyorsundur karşındaki de çok tartışmacı ise sen sürekli sudan çıkmış balık gibi kalbin... Anliyorum seni...
Aynen öyle:KK12:bugün hıçkıra hıçkıra ağladım evde,biriktirdiklerim yüzünden:63:

Konunun başındaki gerginliğin konunun sonunda yumuşamış zaten. :KK14:
Ada'm senin huyunu çözmüş Küstüğünde hemen barışmışsın ciddiye almamış nasılsa hemen barışıyor diye
Sende burnunu sürtmek için uzatınca işe yaramamış.
Ben bazen ciddiye alınmayacak seyleri bile büyütür büyütür hergün lafını yaparım ki hiçbirşeye alınmıyorum sanmasın:KK51:
Normalde bende herşeye kızmam ama kızmayınca bi yerden sonra kızınca yada surat yapınca umursamıyorlar çünkü :KK39:

Aynen öyle:KK12:bugün hıçkıra hıçkıra ağladım evde,biriktirdiklerim yüzünden:63:
Canım kiyamam ya. Ama biliyo musun mesela ben bazen sakinleşince abarttigimi anliyorum. Yani normal bi insanın normal kırılacağı bi şeye ben hıçkıra hıçkıra aglayip dünyam başıma yıkılıyor. Sakinleşince saçmaladığımı anliyorum

Konunun başındaki gerginliğin konunun sonunda yumuşamış zaten. :KK14:
Ada'm senin huyunu çözmüş Küstüğünde hemen barışmışsın ciddiye almamış nasılsa hemen barışıyor diye
Sende burnunu sürtmek için uzatınca işe yaramamış.
Ben bazen ciddiye alınmayacak seyleri bile büyütür büyütür hergün lafını yaparım ki hiçbirşeye alınmıyorum sanmasın:KK51:
Normalde bende herşeye kızmam ama kızmayınca bi yerden sonra kızınca yada surat yapınca umursamıyorlar çünkü :KK39:
Ama bu kez uzattım,yumuşamıycam.ne yapmaya çalışıyosun amacın ne dicek! Benim görüşmek mi istemiyosun diyecek

Canım kiyamam ya. Ama biliyo musun mesela ben bazen sakinleşince abarttigimi anliyorum. Yani normal bi insanın normal kırılacağı bi şeye ben hıçkıra hıçkıra aglayip dünyam başıma yıkılıyor. Sakinleşince saçmaladığımı anliyorum
Günlük hayatta öyle olabiliyo,aşmamız lazım:) ama ahmetle yaşadığım ciddi sorunlar var. Artık hemen geçmiyo,bişeyler iyi gitse hatırlamıycam bile ama sorunlar olduğunda hepsi ortaya çıkıyo

Günlük hayatta öyle olabiliyo,aşmamız lazım:) ama ahmetle yaşadığım ciddi sorunlar var. Artık hemen geçmiyo,bişeyler iyi gitse hatırlamıycam bile ama sorunlar olduğunda hepsi ortaya çıkıyo
Hani hemen ayrılacakmış gibi düşüncelere kapılıyorsundur ama sakinken karar ver. Mesela yarın. Eger seni güldürdügü günler ağlattıgı günlerden az ise ayril. Çünkü bilirim ki bir yay kadınını yani genel olarak bir kadını mutlu etmek zor degil. Özellikle bizler sokaktan koparilan bir papatya ile mutlu olabiliyorken...

neden hep kendimizden ödün veririz bilemiyorum. affetme hemen. ömür boyu pisman olup olmayacagini iyi düşün tart kafanda. Ona göre hareket et
Hani hemen ayrılacakmış gibi düşüncelere kapılıyorsundur ama sakinken karar ver. Mesela yarın. Eger seni güldürdügü günler ağlattıgı günlerden az ise ayril. Çünkü bilirim ki bir yay kadınını yani genel olarak bir kadını mutlu etmek zor degil. Özellikle bizler sokaktan koparilan bir papatya ile mutlu olabiliyorken...
kesinlikle...ama yapmıyo:( çok fazla arıyo,soruyo
Konuşuyoruz. Sevdiğini söylüyo,kırdığında özür diliyo.ama çok fazla kırıp çok fazla özür diliyo
Ben artık başka şeyler görmek istiyorum.
Arkadaşlarla oturuyoruz dediğimde,kaç kişisiniz,foto gönder diyeceğini
Nasılsın,günün nasıl geçti dese daha iyi hissedicem

Ama bu kez uzattım,yumuşamıycam.ne yapmaya çalışıyosun amacın ne dicek! Benim görüşmek mi istemiyosun diyecek
Ayyyy hiç sorma iki surat asmaya gelmiyor
Yok sevmiyorsun yok sana bişeyler olmuş yok istemiyosun aman ya bunlarda bi antika bence o küsünce sende aynısını yap. Ağız tadıyla küsmekte yasak sanki kendi kendimize küsüyoruz:63:

Ayyyy hiç sorma iki surat asmaya gelmiyor
Yok sevmiyorsun yok sana bişeyler olmuş yok istemiyosun aman ya bunlarda bi antika bence o küsünce sende aynısını yap. Ağız tadıyla küsmekte yasak sanki kendi kendimize küsüyoruz:63:
O küsmüyoda,küstürmüyoda,tamam diyene kadar telefonu kapatmıyo,kapattırmıyo
20 kere arıyo dayanamayıp açıyorum. Ağız tadıyla küsemedim:)

Nrmalde hemen yelkenlerı suya ındırdıgınden sure uzayınca sabretmekte zrlanmıs alıstıra alıstra uzat barı brden uzatnca sabrını denıyrmussun gıbı hıssetmıs ama haksız

Ahahahha aynı eski biz :KK48:
Ama ben sana söyliyim arada küslük iyidir bunların acısı ayrılıkla çıkıyor. Bizde küsmezdik tm demeden teli kapatmazdık artık Nasıl doluyorsak ayrılarak küsüyorduk sonra barışıyorduk:KK14:

Şuda var küsmüyoruz ya seviyoruz aramız iyi olsun istiyoruz onlar vazgeçemeyiz zannediyor
Bi kaç gün küslük iyidir kıymete binersin :super:

Şuda var küsmüyoruz ya seviyoruz aramız iyi olsun istiyoruz onlar vazgeçemeyiz zannediyor
Bi kaç gün küslük iyidir kıymete binersin :super:[/QUOTE
İşin garip yanı ben küsünce sinirleniyo,bi saat sonra bişey olmamış gibi arıyo,aşkım,hayatım fln diyo,ben eğer üzgünüm diyosam sinirleniyo
Teli açmayım desem açana kadar arıyo

Demek ki sen tavrını yeterince koyamıyorsun kapat teli arayamasın.
Bak şimdi böyle evlenince hiç umursamayacak

evlenmeden önceki sorunlar evlilikte kat be kat artıyor bunu asla unutmayın
şu an ki hali ve daha kötüsü olabilir bunu bilerek evlenin
ya da nişan atamıyorsanız kafanız karışık ve evlenmek içinize sinmiyorsa en azından düğünü erteleyin

evlenmeden önceki sorunlar evlilikte kat be kat artıyor bunu asla unutmayın
şu an ki hali ve daha kötüsü olabilir bunu bilerek evlenin
ya da nişan atamıyorsanız kafanız karışık ve evlenmek içinize sinmiyorsa en azından düğünü erteleyin
Düğünü erteleyelim dedim,kesinlikle kabul etmiyo.maddi manevi gücüm yok buna diyo:(

Ani sinirlenip sonrasında pişman olan bi yapısı var.beş on dk sonra geçiyo onun siniri ve normale dönüyo,çok seviyo çok aşık
Ama ben üzülüyorum dedim,artık özründe bi anlamı,değeri kalmadı dedim öğlen.anladığını düşünmüştüm.akşam telefonu açmadığım için iletişim kurmak istemediğimi düşündü,sinirlendi

Öfke kontrol sorunu olduğu gelmedi mi acaba aklına? Normal bir insan aniden sinirlenip 10 dakika sonra pişman olmaz, çok sevmesi çok aşık olması da bir şey ifade etmiyor bu durumda. Sen niye aniden sinirlenip sonra yatışmıyorsun mizacın mı bu? Hayır, mizacından değil, psikolojik olarak öfken normal seviyede çünkü.

Dediğim gibi telefonla olmaz, yüzyüze konuş gerekirse tedavi olsun.Şimdi böyle yapan evlenince hiç oralı olmayacak, örneklerini görüyoruz.

Back
X