Çok canım sıkkın... beta 140 tan 159 a yükseldi

Bak sana bir sey anlatim. Ilk test sonucum 285 civari idi. Doktor 4 gun sonra gel bu deger 1000 lerde olmali dedi. 4 gun sonra test yaptim ve deger 285 in altina dusmustu. Yikildim tabi. Bu degerde kese se olusmayacagina gore her gun iki katina da cikmadina gire kimyasal gebelik yasadigima karar verdik. Tum her sey onu. Gosteriordu doktor kendiliginden dusecek 1 hafta sonra tekrar test yap deger sifirlanicak adet olcaksin dedi. 1 hafta icinde adet olmayi bekledim olmayinca test yaptim ve inanamazsin ama deger 11 binlere yukselmisti. ☺ 1 aylik olmus doktor cok sasirdi. Kalp atislarini duymayi bekliyorum inaallah duyarim

Bak sana bir sey anlatim. Ilk test sonucum 285 civari idi. Doktor 4 gun sonra gel bu deger 1000 lerde olmali dedi. 4 gun sonra test yaptim ve deger 285 in altina dusmustu. Yikildim tabi. Bu degerde kese se olusmayacagina gore her gun iki katina da cikmadina gire kimyasal gebelik yasadigima karar verdik. Tum her sey onu. Gosteriordu doktor kendiliginden dusecek 1 hafta sonra tekrar test yap deger sifirlanicak adet olcaksin dedi. 1 hafta icinde adet olmayi bekledim olmayinca test yaptim ve inanamazsin ama deger 11 binlere yukselmisti. ☺ 1 aylik olmus doktor cok sasirdi. Kalp atislarini duymayi bekliyorum inaallah duyarim
Sağlıcakla kucağına alırsın inş. Umut her zaman var değil mi! Allah her şeye kadirdir:KK200:

Bana umut oldun çok teşekkür ederimmm. Allah yavruna kavuştursun:x

Cnm yaptirdigin test kagidinda değerin yanında ok işareti filan varmi

Bazı Yerler de düşük değer çıkıyo ama yanında yukarıya gösteren ok işareti varsa o değerden yüksek anlamına geliyo onun için sordum bi çok arkadaşım bu yüzden yanildilar sonra başka biyer de olcturduler doğru değer cikti

Aynı şeyleri bende yaşadım canım kimyasal gebelik her kadının başına gelebiliyo hiç korunmadan dewam et hatta daha çabuk hamile kalabilirsin genelde ole oluyo..

Back
X