• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olağandışı beta artışı kesenin gözükmemesi ve doktorun iyimserliği.

Ben regl oldum bitti 1 hafta sonra doktora gittim 900 küsür beta çıktı ben de baya şaşırmıştım normal bi regl geçirmiştim ama o sırada aslında dış gebelikmiş bilmiyordum ondan lekelenme olmadı canım iğneyle düşük yaptım
İnş benim de dış gebelikse kolaylıkla biter. Ameliyat olmak istemiyorum ilaçla bitsin istiyorum

İnş benim de dış gebelikse kolaylıkla biter. Ameliyat olmak istemiyorum ilaçla bitsin istiyorum
Evet Allah korusun inşallah öyle değildir öylese de hızlıca iğne olun ilerlemeden en azından düşük olur. Haber edin merak ettim açıkcası süreci hayırlı haberler alırsınız umarım 🙏🏻

Evet Allah korusun inşallah öyle değildir öylese de hızlıca iğne olun ilerlemeden en azından düşük olur. Haber edin merak ettim açıkcası süreci hayırlı haberler alırsınız umarım 🙏🏻
Evet edeceğim teşekkür ederim inş 🙏🏻 yarın da doktora gideceğim çarşamba sabah da gideceğim

Merhaba doktor ne dedi gidebildiniz mi 🙏🏻
Kese var dedi doktor 7 mm ama hala da güvenemiyorum ya kendimi o kadar şartlamışım ki dış gebeliğe

Eklentiler

• IMG_8935.webp
    IMG_8935.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 56
Son adet tarihimde 23 Temmuz

25 Ağustos 1364

27 Ağustos 1364

28 Ağustos 3285.22

2 Eylül 2157

5 eylül 2709.07

8 Eylül 2929.9

Benimde betalarım bu şekilde kese var kalp atışı var takip edicez diolar başka bişey demiyorlar kafayı yemek üzereyim aspirin ve iğne kullanıyorum kan için beta niye böyle bu betalardan sağlıklı bi gebelik oluşur mu bilmiyorum çok zor durumdayım

Benimde betalarım bu şekilde kese var kalp atışı var takip edicez diolar başka bişey demiyorlar kafayı yemek üzereyim aspirin ve iğne kullanıyorum kan için beta niye böyle bu betalardan sağlıklı bi gebelik oluşur mu bilmiyorum çok zor durumdayım
Kese rahimdeyse dış gebelik değildir zaten değil mi ? Düzensiz artış başka neden olur acaba hiç bilmiyorum

Durumum Dış gebelik değil zaten de bilmiyorum bu şekilde sağlıklı bi gebelik geçirilir mi bebek ve kese varken betanın böyle olmasının sebebi ne olabilir hiç cevap alamadım doktorlarda 4 Farklı doktora gittim yarın 5. Ye gidicem

Durumum Dış gebelik değil zaten de bilmiyorum bu şekilde sağlıklı bi gebelik geçirilir mi bebek ve kese varken betanın böyle olmasının sebebi ne olabilir hiç cevap alamadım doktorlarda 4 Farklı doktora gittim yarın 5. Ye gidicem
Ben de ilk defa duydum bu durumu :( aslında kese ve kalp atışı duyunca beta bakmıyorlar ama sizin düzensiz diye herhalde bakma gereği duydular. Umarım normaldir ve güzel ilerler

Birazda ben rahat durmadım normal olanı görmek istediğim için sürekli ölçtürdüm ama içim rahat edecek bi sonuçla karsılasmadım tabiki inşallah inşallah herşey hayırla sonuçlanır

Birazda ben rahat durmadım normal olanı görmek istediğim için sürekli ölçtürdüm ama içim rahat edecek bi sonuçla karsılasmadım tabiki inşallah inşallah herşey hayırla sonuçlanır
Ben bugün gittim ve karından keseyi gördü bir daha da kan testi istemedi. Ben de yaptırmam herhalde bir daha

Kese var dedi doktor 7 mm ama hala da güvenemiyorum ya kendimi o kadar şartlamışım ki dış gebeliğe
Merhaba, dış gebelik değil keseniz gözüküyor bunun için artık korkmayın. Aynı beta değerleri bende de vardı iki kere sağlıksız gebelik yaşadım boş gebelik oluştu. Muhtemelen sizin de sağlıksız bir gebelik, çok üzgünüm.

Merhaba, dış gebelik değil keseniz gözüküyor bunun için artık korkmayın. Aynı beta değerleri bende de vardı iki kere sağlıksız gebelik yaşadım boş gebelik oluştu. Muhtemelen sizin de sağlıksız bir gebelik, çok üzgünüm.
Belirtileriniz nelerdi ? Doktor bana beta artışın güzel dedi ama sadece ilk 2 değer farklı yerlerde olduğu için kalibrasyon farkı olmuştur dedi ama tabi beni düşündüren kahverengi lekelenmelerim :( ilk gebeliğimde bu haftalar hiç böyle lekelenmeler olmamıştı

Benim betalarım bi az bi iki katı bazen iki katından fazla bazen yine azar azar arttı. Eğer iki değer farklı yerdeyse tabi ihtimal var demektir. Kahverengi lekelenme sağlıklı hamileliklerde de olabiliyor. Benim de kahverengi lekelenmelerim oldu benimki olumsuzdu maalesef. Belirtim hamilelikle aynı pek bir farkı yoktu lekelenme harici. Doktora gitmesem anlayamam. :(
Belirtileriniz nelerdi ? Doktor bana beta artışın güzel dedi ama sadece ilk 2 değer farklı yerlerde olduğu için kalibrasyon farkı olmuştur dedi ama tabi beni düşündüren kahverengi lekelenmelerim :( ilk gebeliğimde bu haftalar hiç böyle lekelenmeler olmamıştı

Bu arada benim kese her iki hamileliğimde de hemen gözüktü 1400ken beta her ikisinde de gördüler keseyi.

Bu arada benim kese her iki hamileliğimde de hemen gözüktü 1400ken beta her ikisinde de gördüler keseyi.
Benden bir daha beta istemiyorlar zaten. En son verdiğimde 2423 çıktı keseyi gördü daha istemedi. Haftaya kalp atışı için gel dedi eğer duyulmazsa ister diye düşünüyorum. Bakalım hayırlısı olsun

Merhaba nasıl ilerliyor gebeliginiz merak ettim belki geç döllenme veya erken döllenme olabilir iyi yanından düşünmek istiyorum inşallah sağlıklı bir gebelik yaşıyorsunuz dur en azından dış gebelik olmadığı kesinleşti inanın en kötüsü dış gebelik

Back
X