çok canım sıkkın lütfen akıl verin...

nehiraras85

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mart 2016
69
33
38
40
merhaba arkadaşlar forma yeni katıldım cok canımı sıkan bir konuda sizinde fikrinizi almak istiyorum.eşimle ikimizinde ikinci evlilikleri birer tane erkek evlatlarımız var.eşim eski eşiyle cok sık konusuyor görüşmüyorum diyor ama ben baskalarından görüştüklerini duyuyorum.eski eşiyle eşim cocuklarına sünnet cemiyeti yapıyorlar beraber.eşim bana gel demedi gelmek istersen gelme diyemem dedi.katılmam doğru olur mu bu lafın üzerine ne yapmam gerekiyor lütfen akıl verin....

merhaba arkadaşlar forma yeni katıldım cok canımı sıkan bir konuda sizinde fikrinizi almak istiyorum.eşimle ikimizinde ikinci evlilikleri birer tane erkek evlatlarımız var.eşim eski eşiyle cok sık konusuyor görüşmüyorum diyor ama ben baskalarından görüştüklerini duyuyorum.eski eşiyle eşim cocuklarına sünnet cemiyeti yapıyorlar beraber.eşim bana gel demedi gelmek istersen gelme diyemem dedi.katılmam doğru olur mu bu lafın üzerine ne yapmam gerekiyor lütfen akıl verin....
Sünnet cemiyeti düğün müdür?
Ben olsam katılırdım. :KK75:

Ortak çocukları var anladığım kadarı ile. Bu durumda iletişimde olmaları normal değil mi? Çocuğunun annesi ile hiç konuşmayacağını düşünerek mi evlendiniz? Ama size konuşmuyoruz demesi saçma olmuş.
Sünnet içinse, çocukla aranız nasıl? Siz katılmak istiyor musunuz?

Son düzenleme:
Çocukları için gorusuyorlarsa bu çok normal ama size gelmek istiyorsan gelme diye mem tavrı garip geldi.jnsan ya gel der yada eski eşim istemiyor falan gibi birsey söyler ben olsam bu durumda gitmezdim .araniz da daha önce böyle bir sorun oldumu merak ettim hani sizin oglunuza sünnet olmuştur doğum günü olmuştur da siz onu cagirmamissinizdir ?

Dangalak eşiniz niye sizi dışlıyor tabii gideceksiniz. O çocuğu ise siz de eşisiniz. Eski karısı tekrar evlenmedi galiba ona mı yaranmaya çalışıyor.

Böyle bir durumdan yeni çıkmış birisi olarak... Şimdi canm sonuçta sen evlenmişsin bu adamın eşi olmuşsun çocuğuyla bir bağın oluşmuş gitmelisin sevgili yada nişanlı olsaydın gitmemen doğru olurdu ama artık evlisin gayet doğalda gidebilirsin. Sakın başkaları ne der diye dusunme çünkü hayat böyle geçmiyor

Burdakilerin gazıyla kocanıza sahip çıkmak için! gitme hatasını yapmayın. Çocuğu düşünün lütfen kendinizi değil. Anne baba babanın eşi şeklindeki garip tablodan çocuk elbette utanacaktır, bu garip duruma o çocuğu düşürmeyin lütfen.

Eski eşle bu kadar sık konuşması ve konuşmuyorum demesi aklının onda kaldığı gibi gibi geldi bana. Bilemedim açıkçası.

aaa niye eşini yalnız bırakasın bence katıl en güzel halin ol ve git... neticede o senin eşin . ama gidip surat yapma moral en yüksek olmalı güçlü olmak lazım :KK45:

bence gitmen normal olmaz asıl. ikisinin ortak evlatları sünnet için mecbur bi araya gelecekler.bunu planlamak içinde elbette görüşüyorlardır. sen eski eşinle görüşüyo musun? böyle bişe olsa eşini götürür müydün

gitmryi düşünmüyordum ama bir davetiye hazırlamışlar hiç ayrılmamış gibi eski eşin soyismi falan yok ikisinin kocaman & aralarında bu işaret olarak yazıyor isimleri.çocuk bizde kalıyor.eşimin ailesi dışarda gelecekler bana görümceler eltiler kayınvalideler hazırlanıp süslenip üpslenip düğüne gitcekler ben dış kapının dış mandalı.bilmiyorum arkadaşlar kafam çok karışık.ben eski eşimle hiç birsekilde irtibat halinde değilim oğlumla iletişim kuruyorlar ben kendisiyle görüşmüyorum.

gitmryi düşünmüyordum ama bir davetiye hazırlamışlar hiç ayrılmamış gibi eski eşin soyismi falan yok ikisinin kocaman & aralarında bu işaret olarak yazıyor isimleri.çocuk bizde kalıyor.eşimin ailesi dışarda gelecekler bana görümceler eltiler kayınvalideler hazırlanıp süslenip üpslenip düğüne gitcekler ben dış kapının dış mandalı.bilmiyorum arkadaşlar kafam çok karışık.ben eski eşimle hiç birsekilde irtibat halinde değilim oğlumla iletişim kuruyorlar ben kendisiyle görüşmüyorum.
Ne gerek var ki sünnet düğününe? Mutlu çiftlerden bile kaçı böyle bişey yapıyor?
Hadi onu geçtim kartta Ali'nin Velinin sünnet düğünü diye yazar, dipte küçük bir not olur. Annesi şu, Babası bu.

Dediğiniz şekilde çok itici, asıl eşi siz olduğunuz için. Bu organizasyon vs hiç sizin fikriniz alınmadan yapıldıysa, sinirlenmekte haklısınız.

Alın oğlunuzu gidin bir tatile en azından. Düğün misafirlerinin yükünü siz çekmeyin bari. Kocan ağırlasın anasını, danasını. Madem sizi hiçe saymış, siz de onun hayatını bu iş için kolaylaştırmayın.

Back
X