- 1 Ağustos 2025
- 14
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi ebrucengiz6521
ellerinize sağlık çok güzel yazdınız oğlan kendi çapında gerçekten iyi biri idealist şartlarını iyleştirmek için çabalıyor ama galiba ortak paydada buluşamıyoruz kendimi iyi hissetmiyorum içim rahat değil bu konuda kendi isteklerimi gözardı edip gerçekten bel bağlayamıyorum size mutluluklar diliyorum bazen çok özeniyorum şu nişandı sözdü hazırlıktı ama nasip gerçekten ilahi plana güveniyorum teşekkür ederim güzel yorumunuz içinkendimden üç yaş küçük bir nişanlım var, ailelerimiz de buna dair en ufak bir kafa karışıklığı yaratmıyor. kendinizden küçük biriyle olmanızın bazı sorumlulukları olabilir, özellikle erkekler geç olgunlaşıyor; günümüzde zorluk çekmiyorlar yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında hele bir de anaları aslan gibi değil kuzu gibi yetiştiriyor. ben de kendi ilişkimde buna dair sorunlar yaşadım başlarda ancak zamanla birlikte olgunlaştık. hatta şimdi kendisi benden daha olgun davranıyor ben çocuk gibi kalıyorum bazen yanında. bu büyük bir mesele değil, sevgilinizin hamuru önemli sadece. ama planlar yapıp size mesafe koyması liseli bir çocuk havası verdi bana. bu kadar küçük bir şeyden sağlıklı karakter çıkarımı yapmak imkansız elbette. bir de eklemem gerekir çok yıprandım, şu an bile kendimi tanıyamayacak asabilikte tepkiler verebiliyorum. tahammülümü azaltacak çok fazla şey yaşadım. yine de verdiğim emeğin sonucundan memnunum ve pişman değilim.
bence hayatın gerçeklerini, gelecekte nerede olmak istediğinizi ve sevgilinizin karakteri gibi değişkenleri oturup uzun uzun düşünün. sevgilinizi sınayabilirsiniz, nelerde olgun nelerde çocuk gibi davrandığını bu sınamalar neticesinde anlarsınız. sorumluluk alma sağduyusu, kriz yönetimi, saygısı ve bilumum başka etkeni göz önünde bulundurarak ilerleyebilirsiniz. kendi kafanızı netleştirmek için bu derinlikte anneniz onun annesi falan değil en sağlıklı siz düşünürsünüz. geri kalanların sadece fikrine danışılır o da düşünce tartısına eklenir ama tek karar mekanizması olamaz.