Cok canim sıkkın

Jazzcat

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2017
119
151
18
31
Kisa sure once bir konu actim babamin annemi aldattigiyla ilgili ve siz hakli çıktınız benim kendine saygısi olmayan annem bu adamla guya maddiyati dusunerek devam etti. Adam yurt disindaydi eve geldi o zamandan beri odamdan çıkmıyorum. Ikisini de gormek istemiyorum adam surekli bagiriyor bana kardesime evde surekli gerginlik odamdan cikmasam da bagiriyo. Annem yuzune guluyo hemen arkasindan gelip kadini arastir diyo bana cok mutsuzum bi kacisim da yok. Baslarina bisey gelsin istemem ama keske gormesem uzun sure ikisini de ya da bana bisey olsa da kurtulsam modundayim. Birisi kusura bakmayin ama kari pesine dustu otekisi koca pesinde kosuyo bizim mutsuz olup olmadigimiz kimsenin umrunda degil. Cok canim sikilsi bayanlar ozur dilerim siz hakli ciktiniz ben anneme inanmistim ama herkes gibi o da güvenimi bos cikardi

Aldatıldığı kesinse anneniz kadını araştırıp ta ne yapacak?

Kocamın yakasını bırak aşağılık kadın mı diyecek?

Yapılması gereken şey belli...

herkes kendıne yaşışanı yapar , annen madem sesini çıkarmıadı artık bundan sonrası seni ilgilendirmez ,
sen evlat olarak yapman gereknı yapmışsın ,
sen hayatına gelecegıne bak

Kaç yaşınızdasınız bilmiyorum ama yaşadığınız ve şahit olduklarınız normal şeyler değil.
Anneniz adına üzüldüm, keşke dik durup kocasını hayatından çıkartabilse.
Çocukları için bunu yapabilse... Ama malesef her kadın bu kadar güçlü olamayabiliyor.

Umarım sizi kötü etkilediklerini bir gün idrak ederler.
Babanız veya anneniz ile bu durumları konuşamaz mısınız?
Herşeyin ne kadar farkında olduğunuzu ve durumların sizi ve kardeşinizi nasıl etkilediğini?

Eğer imkan varsa destek alın derim, profesyönel bir destek almanız sizin için önemli.
İlerde sağlıklı ilişkiler kurabilmeniz, sağlıklı bir kafa yapısına sahip olabilmeniz açısından.
Bu sözümü hafife almayın... Çünkü güven yoksunluğu hayatınızda büyük sorunlara yol açabilir.

Bu durum annenin tercihi.

Senin için getirisi ise hayat tecrübesi ama asla bundan kaçıcam diye yalnışa düşme.

Sen bu yaşananları yaşamayacağın bir hayat kur kendine.

Anne ve babanı çok görmek istemiyorsan evini ayır. .sanane onların hayatı ,diyemiycem çünkü direkt çocukları etkileyen bir mevzu .. babam annemi aldatsaydi ölürdüm herhalde .çok onurlu bir adamdı ..bir anda beynimde oturan baba figürü tamamen çöp olurdu ve bir daha aynı evde yaşamazdım .
Keşke annen azıcık sağlıklı düşünebilse ve babanı bosayabilse

seni oladar iyi anlıyorumki annemde emin degil . ama devam ediyolar sürekli arastr diyor. bazen bizi düsünmüyor ben yanında degilim buna ragmen basımı agrıyoyırdu her gün telefon acıp söyle böyle.

anne bana anlatma dedim

bukadar babanada yüklenme sen annenein bu hallerini sevmiyoraun kimbişir adam ne yaıyor belki haksız ama den kin tuttukca içindeki kin seni kaplıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…