Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım uyurken diş gıcırdatıyor musun bilgin var mıİyi geceler kızlar bi iki aydır boynum mu desem çenem kemigim mi desem tam anlayamadım bastırinca çok acıyor. Sislik yok gibi ama emin olamıyorum acaba lenfoma miyim diye düşünmeye başladım. Önce dis hekimine randevu aldım sonra genel cerrahiye. Ama çok huzursuzum
Hic öyle bi Huyum yokCanım uyurken diş gıcırdatıyor musun bilgin var mı
Teşekkür ederim canım.benim aminİnşallah önemli bişi değildir canım geçmiş olsun![]()
KBB ve genel cerrahi arasında kararsız kaldım. Lenfle ilgili şeylere genel cerrahi bakmaz mi kiLenfoma diyecek bir belirti var mı bilmem ama ona genel cerrahi bakmaz. Hematoloji bakar. Hematoloji için de önce dahiliyenin görmesi gerekiyor. Dişe gidin, o yönlendirsin.
Taktım ama bu seferki boş takıntı değil kiTakıkçığım gene takılacak birşey bulmuşsun, geçmiş olsun, en kötüsünü düşünme, birşey yoktur doktora git için rahat etsin
Bu durum daha çok hastalık hastalığı gibi, yani psikolojik de olabilir.İyi geceler kızlar bi iki aydır boynum mu desem çenem kemigim mi desem tam anlayamadım bastırinca çok acıyor. Sislik yok gibi ama emin olamıyorum acaba lenfoma miyim diye düşünmeye başladım. Önce dis hekimine randevu aldım sonra genel cerrahiye. Ama çok huzursuzum
Anksiyete falan var mı? Yada stresli günlerde uykuda dişinizi sıkıyor olabilirsiniz. Burksizim deniyor araştırabilirsiniz. Benim boynumdaki kaslarım kulağımın altı falan hep ağrır acır. Çene cerrahına gittim ben sadece ağrılar icin care olabilirim dedi. Diş sıkma olayına psikiyatride çözüm bulacaksın dedi.İyi geceler kızlar bi iki aydır boynum mu desem çenem kemigim mi desem tam anlayamadım bastırinca çok acıyor. Sislik yok gibi ama emin olamıyorum acaba lenfoma miyim diye düşünmeye başladım. Önce dis hekimine randevu aldım sonra genel cerrahiye. Ama çok huzursuzum
Belli araliklarla bi yerlerim ağrır ama bunu tesadüfen oraya bastırınca anladım yani psikolojik değil gjbiBu durum daha çok hastalık hastalığı gibi, yani psikolojik de olabilir.
Öyle bi huyum yok yazmıssınız ama zaten uykuda disinizi sıktığınız için farkında olmazsınız . Yani bilincsizce yapılan bisey bu huy değil.Hic öyle bi Huyum yok
O zaman iki taraflı olmaz mi kiAnksiyete falan var mı? Yada stresli günlerde uykuda dişinizi sıkıyor olabilirsiniz. Burksizim deniyor araştırabilirsiniz. Benim boynumdaki kaslarım kulağımın altı falan hep ağrır acır. Çene cerrahına gittim ben sadece ağrılar icin care olabilirim dedi. Diş sıkma olayına psikiyatride çözüm bulacaksın dedi.
Yani sıksam gicirdatsam eşim fatkeder belki diye öyle yazdımÖyle bi huyum yok yazmıssınız ama zaten uykuda disinizi sıktığınız için farkında olmazsınız . Yani bilincsizce yapılan bisey bu huy değil.
Hayır tek taraflı da olabiliyor. Aynanın karsısına gecin dişlerinizi sıkın yanaklarınıza dokunduğunuzda kemik çıkıntısı oluyorsa Burksizim vardır. Bende yıllardır var çoğu zaman dokunmasam bile ağrı acı hissederim. Çene cerrahı botoks yaptı 5-6 ay rahattım botoks eriyince tekrar başladı. Gece plağı falan yaptırabilirsiniz yada sorunun kaynağını bulmak için psikiyatriye gitmeniz gerekiyorO zaman iki taraflı olmaz mi ki
illa gıcırtı sesi cıkmasına gerek yok. Bazen gergin anlarda bile istemeden dişlerimi sıktııgmı farkediyorum. Anladığım kadarıyla sağlık anksiyeteniz var yani dis sıkma olayı kacınılmaz oluyor zaten maalesefYani sıksam gicirdatsam eşim fatkeder belki diye öyle yazdım
Boyun bölgesinde oluryaLenfoma ne alaka....