cok canim yaniyor cokkkk :(

tweety94

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
260
16
318
İstanbul
hayatimda 2. kez asik oldum ve asik oldugum adam eski sevgilisini unutamamis kalbi hala ondaymis. ondan sonra birlikte oldugu 2 kiza karsi hicbirsey hissedememis sadece cinsellik boyunda birseyler yasamis. ben bu adamla 2 senedir konusuyorum benim ask kizi oldugumu biliyo bunu ona defalarca anlattim aski sevgiyi aradigimi mutlu olmak istedigimi. bazen bana o kadar romantik seyler soyluyoki icimden birseyleri alip goturuyo o anlarda. beni kendine kor kutuk asik etti su anda. dun gece bana yine romantik birseyler soyledi alkol almistim bende tabi cok rahat konustuk.. o asik oldugu kizin degistigini gorunce azalmis icinde birseyler ama hala tam bitmemis.. bende duygularima lanet ettim onu istedigimi ama birseyin icimden uzak dur dedigini.. dogru insan degilim ben dedi.. yani bu kadar zaman gozumu boyamaya calismis beni asik etti simdi ben ne yapicam peki?

arkadaşım neden üzülüyorsun karsındaki insan biraz olsun "insanmış" ki sana bunları söylemiş..

şimdi sana düşen kendini toparlamak, hiç aglayıp üzülme?

milyonlarca ilişki sahte sevgiler ile yürüyor, sen daha ne istiyorsun?

evet cok durusttur bazi konularda gercekten.. ama benden hoslandigini soylemis arkadasima bana neler diyodu niye gozumu boyadi canimi yakti icim yaniyo

demekki denedi ama olmadı..
hem senin için hem onun için en dogrusu buydu buna inandı demekki..
sana karsı davranıslarında gözümü boyadı diyosun ya bence mutlaka eski sevgilisini unutmadıgını gösteren işaretler vardır, bunları senin görmeni istiyor olabilirmi?

Kimi insanlara gore ask hayatta yalnizca bir kere yasanir. bir daha asik olamayacaklarina inanirlar. belki de erkek arkadasiniz da onlardan biridir. ama size acik acik dogru insan olmadigini soyluyorsa o zaman sizinle kendi capinda asik olmasa bile severek veya hoslanarak bir gelecek dusunmedigini acik acik belirtmis. bu durumda karar size kalmis......

Bunu o söylemeseydi de kendin bi şekilde öğrenseydin nasıl olurdu? Dürüstmüş ki söylemiş
94 lüsün sanırım bak daha yaşında küçük yapma kendini harap etme
çookk daha iyileri çıkıcak karşına emin ol canım

bence bırak bir daha görüşme kalbi başkasına ait olan insanları sevmeyin onlar sadece kendilerini tatmin etmek sevildikleri için sizinle beraber oluyorlar sevildiklerini görmek için bence onlara bu zevki yaşatmayın

Öncelikle ' aşkı arıyordum ' vs. demişsin , aşk aranarak bulunacak birşey değildir.

Sonrasında da lamı cimi yok bu adamı at çöpe..

Aklı başkasında olan adamın seni birgün bile daha kandırmasına izin verme tabi ki !

evet cok haklisiniz dun kendimi hic iyi hissetmiyodum bugun biraz daha iyiyim ve artik daha mantikli kararlar vericem. onuda cikaricam hayatimdan olan 2 seneme oldu tabi o ayri ama erkeklerin ne kadar bencil yaratiklar oldugunu gormemi sagladi.. yorum yapan herkese sonsuz tesekkurler bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…