Bosanma surecindeyim cok canim yaniyor icimi sokuyorlar sanki onsuz nasil yasanilir bilmiyorum sanki o olmayinca hep yarim hep eksik kalacakmisim gibi geliyor bana su hayattaki en yakin kisiydi her sirrimi bilen benim kitabimi yazabilecek biri gecmisim onunla beraber yaptigimiz anilarla dolu cok masum sevmistik birbirimizi ah neler yasamadik ki ne ayriliklar ne kavgalar yasadik ama hic kopamadik geri baristik sonunda da evlendik ama yine olmadi her gun kavga gurultu bunlar da var tabi ama daha kotuleri var bin beterleri bana siddet uygulamalari kotu davranmalari en sonda bosanmak istedigini soylemesi ve su anda sadece iki el olusumuz beni yerden yere vurdugu mutsuzluktan öldurdugu zamanlarda oldu mutluluktan ucurdugu zamanlarda hic ortayi yakalayamadik ama herseye ragmen bosanmayi o istedi cok ugrastim bitmesin diye ama adeta seytana donmustu o kadar kotu davrandi ki bana pes ettim ben de artik bence de bitsin arama beni dedim ve kendime avukat tuttum simdi sadece bir evimiz var o evi tazminat olarak istesem mi yoksa hic birseyine tenezul etmeden her zaman oldugu gibi masumca basimi alip cekip gitsem mi (evi istesem verir kendini de seni sevmemis gozunu para burumus diye avutur )